2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

سلااااام صبحتووون با ياااد خداااااا زيباااااا

ميگم ديشب كه تست زدم دوبار بعدش رفتم چك كردم انگار نه ،ولي امروز صبح يه هاله كمرنگي افتاده😍 حالا خداكنه واقعي باااشه😍 خدايا توكلم به توس و بس🙏🏻

خداااااااايا شكرت🙏🏻
راستی بعد این سی صفحه تا 8163 رو خوندم..... 

اناجون درداي اندومتريوز تايم مشخصي داره؟ يعني حتما نزديك پريود و خود پريوده؟ دردي كه ربطي به تايم پريود نداره نميتونه اندومتريوز باشه؟

...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امروز روز پریودیمه بچها من درد پری دارم 😭😭

بد به دلت راه نده عزیزم. خیره

اصلا باردار هم که بشی ایام پریودت که برسه درد داری

منم الان به روز پریود که میرسم قشنگ دو روز زمین گیرم. درد پریود دارم طوری که میگم الان از جام بلند شم خونریزی میکنم

خداکنه حاله فندقام خوب باشه دعام کنید☹️

انشالله که همه چی خوب پیش میره نترس عزیزم

هرچند منم همین ترس رو دارم

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
چی بگم مهشید جان انشالله مال منم بره بالا برام بمونن من دوسشون دارم 😔😔😔

گندم‌جان مبارکت باشه، امیدوارم بتات هم‌به‌خوبی بالا بره تا از نگرانی در بیای و از مادر شدنت لذت ببری💖💖💖

مرسی عزیزم من شوهرم خیلی ضعیفه و کم تحرکه ولی ازمایش که داد گفت با میکرو جواب میگیرید من خودم ...

كي گفته كساني كه سينه هاشون فيبرو ادنوم هست بيش از يكبار نميتونن پانكچر كنند؟

من سينه چپم چند تا كيست داره سينه راستمم پاپيلوما داشت كه با يك روش جديد يكجور جراحي سرپايي (وكيوم بيوپسي) درش آوردن. دكترم خانم دكتر جولايي هستن كه تو زمينه بيماريهاي پستان رو دستشون كسي نيست.

مركزمم گفته بود تا وقتي دكترت امضا نكنه كه مشكلي نداري ما شروع نميكنيم پرسه رو. بعد درآوردن پاييلوما با وجود اينكه كيسته هنوز هستن تو ي سينه ام دكتر جولايي نامه رو امضا كرد و تاييد كرد كه مشكلي ندارم براي ميكرو.

حتي شفاهيم از ايشون پرسيدم كه اگه مجبور بشم دو سه بار تكرار كنم اشكالي نداره گفت هيچ اشكالي نداره فقط شش ماه يبار سينه هات سونو بشند كه تغييرات نداشته باشه

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چرا عزیزم مشکل چیه مگه؟ تخمدان چرا باید برداشته بشه ؟ قاعدگی در صورت برداشتن رحم قطع میشه عزیزم  ...

مرسی عزیزم.من اندومتریوز استیج۴ دارم و روده و لگن و... درگیر البته ۳ بار جراحی شدم و لوله ها رو کات کردن ولی خب چون ۵ تا انتقال منفی داشتم دیگه میگن باید جراحی وسیع انجام بدم که پاکسازی کامل انجام بشه...امیدوارم روزهای خوبی هم در راه باشه واسم

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
الهی دورت بگردم اتریسای مهربونم.نمیتونم بگم درکت میکنم واقعا صبوری و مهربونی شما برای ما ثابت شده ست ...

به به سلام مامان گل گلی💐💐💐💐🌻💐💐🌻عزیزم ممنون بابت این پست مهربونانه...چند بار خوندمش...باور میکنی منشی دکتر باورش نمی شد که این راه ها رو رفتم میگفت خیلی کم میارن وسط راه اما من واقعا تا مسئله سلامتی واسم مطرح دیگه نمیدونم کدوم یکیو...

اتفاقات را بارداری واسه شرایط من بهترین درمان که اگه خدا لطفش رو شامل حالم میکرد حداقل دو سه سال نفس می کشیدم و راهت بودم الان دغدغه ام زیاده....خیلی خیلی ممنون بابت دعای زیبا.امیدوارم به زودی خوش خبر باشی گلم و کادوی ویژه رو دریافت کنی ..آمین

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
سلااااام صبحتووون با ياااد خداااااا زيباااااا ميگم ديشب كه تست زدم دوبار بعدش رفتم چك كردم انگار نه ...

به به عزیزم مبارکت باشه..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com