2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
چجوری نگران نباشم یلدا جون ؟ با هر منطقی بخوای فکر کنی فقط یه معجزه میتونه نجاتم بده .فقط با ذکر ودع ...

اگر فکر کنی میبینی همین ک بتاتم نشان دهنده اومدن فندقاته خودش معجزه هست بسپاربه خدا... آره قبول دارم ذکر ودعا ادمو آروم میکنه... ان شاء الله عزیزمممممممممم توهم دلشادتر میشی نگران نباش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان براي میکرو هموگلوبين باید چند باشه؟ براي من 9 بود با سه ماه خوردن فر فورت گاین 10شد  واسه کسی که مینوره بالا تر میره؟دکتر گفت باید 11باشه اما واسه من از10 بالاتر نمیره .

نازنین جان عزیزم آندومتر به استرس خیلی مربوطه و البته رژیم لوبیا و انتی اکسیدان ها و امگا۳ و پودر ا ...

الان دکترم بهم ویتامین ای وال آرژنین وفرتیل سی ام داده

می تونم کنار اینا اینفولیک وامگا رو هم بخورم؟

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
دوست جونا امشب رفتم سونو دکتر گفت خداروشکر رحمت پاک پاکه و از بقایای جنین چیزی نمونده کاملا دفع شده ...

خداروشکر آزی جون 

دعا می کنم همه چی به بهترین شکل ممکن پیش بره ودوباره مامان بشی🤗

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
عهههههههه نازی منم 2تا بلاست انتقال دادم 5شنبه بلید برم ازمایش بی بی نزدم البته میخواستم روز5انتقال ...

یلاد جون ان شاءالله برای شماهم مثبت میشه. من بدجور تو رحمم تیر میکشید از 2 طرف انگار با مته دارن سوراخ میکنن. سینه هام خیلی درد میکرد شدیدا به بو حساس شدم. خبری از لکه بینی و اینا هم نبود

😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍سلام بچه ها با منم دوست باشید😄 من آرامشم خیلی وقت تاپ ...

خوش اومدی عزیزم ان شاءالله بزودی نتیجه میگیری توکل برخدا

عزیزم هانا جون،خود آنا و خیلی از مامانای دیگه بی علامت بودن.پس بهش فکرنکن.چون علامتی هم اگه درکار با ...

مرسی عزیزم این انتظار واقعا آدمو کلافه میکنم انشالله پشت هم همینطور بتای تپل بیاریم تو تاپیک 

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان