2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

مامان های عزیز حال   و آینده نزدیک    

روزتون مبارک    

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
گرید جنین ها رو میدونی؟ اونایی که از بین رفتن گریدشون چی بوده؟  میدونی ، یکم فکرم مشغولِ من ک ...

گرید جنینامو روز اول گفتم AB ,B ,C هستن

امروز دوتا  B ,با یکی AB انتقال دادن فکر کنم اونا که از بین رفتن C بودن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون از تبریکت عزیزم من خیلی نگران شدم بابت تیتر بتام فقط التماس دعا دارم❤

گندمک جان دیدم خیلی نگرانی گفتم بیام بهت بگم منم روز ۱۵ بتام ۳۵ بود عزیزم و روز ۱۹ آزمایش رو تکرار کردم رفته بود بالا خداروشکر،الان منتظرم روزا بگذره تا برم سونو قلب،ایشالله هفته آینده،دعا کن ساک رو ببینن و قلب هم تشکیل شده باشه،ایشالله که بتای شما هم میره بالا،من خیلی اون ۴ روز حرص خوردم و اعصابم بهم ریخت به خودت استرس نده عزیزم،بسپر به خدا

گرید جنینامو روز اول گفتم AB ,B ,C هستن امروز دوتا  B ,با یکی AB انتقال دادن فکر کنم اونا که ا ...

ان شاالله دوقلوباردارمیشی    

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.

سلام آنا جون 

این ازمایش یکی از دوستانه بنده خدا سه تا انتقال منفی داشته حالا اینبار به اصرار خودش ایمنی انعقادی داده

میشه لطف کنی بگی چطوره؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
الان ک روزه الان که روز 8هستم 😂ولی اون موقع گفتم شاید فندقام زرنگن خودشونو نشون میدن🤣🤣

حالا گفتن بچه های میکرویی زرنگن شما دیگه توقعتو از بچه بالا نبر سر خورده میشه

بذار لااقل مغز بچه تشکیل بشه😅

دوست جونا امشب رفتم سونو دکتر گفت خداروشکر رحمت پاک پاکه و از بقایای جنین چیزی نمونده کاملا دفع شده و نیاز به کورتاژ نداری. و اینکه گفت ذخیره تخمدانت خیلی خوبه و با خنده گفت با اینا میتونی یه عالمه بچه بیاری. برام جالب بود چون فکر میکردم فقط با ازمایش میشه ذخیره تخمدان رو فهمید البته قبلا هم ازمایش داده بودم و میدونستم ذخیرم خوبه خداروشکر. گفت یه هفته دیگه بیا اگه آندو و فولیکول خوب بود قبل از عید اون جنین فریز رو انتقال میدیم.تو این هفته حسابی باید با تغذیه خودم رو روفرم کنم.  

سلام من جواب آزمایشم و گرفتم مثبته ولی تیتر بتام ۴۷/۵ هستش گفتن خیلی خوب نیست باید سه شنبه تکرار کنم ...

مبااااااارکه.....👏👏👏👏👏

همین که مثبته دیگه تمام

انشالله تکرار میکنی بالا هم میره. 

سعی کن هر مرحله رو که پشت سر میذاری یکم فشار ذهنت رو کم کنی نه اینکه دنبال یه بهانه جدید برای غصه خوردن بگردی

الان فقط باید بگی خدا رو شکر که مثبته

سلام آنا جون  این ازمایش یکی از دوستانه بنده خدا سه تا انتقال منفی داشته حالا اینبار به اصرار ...

توی pai1....دوتاجهش هموزیگوتی داره...و بیانگر انعقادی بودن ایشون هست.وعلت میتونه همین غلظت خونش باشه.

امااینها فقط بحث انعقادی بودن ر بررسی کردن وآزمایشهای ایمنی نیست توشون

دارم میمیرم به خدا تمام راه گریه کردم همه نگام میکردن خدا کمکم کنه فقط گفتم بتام بالاست نقشه کشیده ب ...

نه میدونی چیه!!!!

تو الان تو شوکی..... یه چندتا کشیده آبدار میخوای که از شوک در بیای😛👊

استیکر سیلی نداشتیم مجبور شدم با مشت بزنمت😅

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞