2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بیاااا (به چالش بعدی خوش آمدید) باید بریم کلاس آموزشی [کم نیاوردن در برابر بچه های نخبه میکرویی ]😉 ...

وااای افرین خیلی باحال گفتی خندم گرفت  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
وای داره مغزم میاد بیرون به خدا دو ساعته دارم اشک میریزم بدتر شدم بهتر نشدم😢😢😢

عه 

انقدر شدیدِ

ببین یه کاری کن کم خطر و موثر

یه کیسه یخ رو بزار تو پارچه بزار پشت گردنت 

این روش سر درد رو کاهش میده

فشارت بالا نیست؟

نگران شدم

من لتروزول که میخوردم به شدت و وحشتناک سردرد میگرفتم اما مجاز بودم قرص کدئین میخوردم نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه بعد خوب میشدم

میخوای دکتر برو ...ها؟!

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا رو شکر تو رو خدا دخترتون که با میکرو دنیا اومده مشکلی نداره ظاهری، جسمی  ببخشید خیلی استرس ...

عزيزم نه خانمي چه مشكلي ، تازه نه اينكه من مادرش باشم بگم دختر من يك پسرعمو داره كه دقيقا دو ماه ازش كوچيكتره ولي به نسبت اون همه كارهاي دختر من جلوتر بوده و اصلا وقتي پسرعموش به دنيا اومد خود عموي دخترم ميگفت دختر من خيلي هوشيارتر بوده به نسبت پسر خودش . نگران چي هستي عزيزم تازه به نظر من بچه هايي كه با ميكرو به دنيا ميان چون بهترين اسپرم و تخمك انتخاب شده براي اونها يه جورايي انگار باهوش تر هم هستن . 

سلام خانوم های عزیز من روز ۱۶هستم با کلی دارو ضخامت آندومتر شده بود ۷. دوباره بهم گفتن داروها رو اد ...

عزيزم اين چه حرفيه ميزني من خودم ضخامت آندومترم خيلي دير بالا رفت و تازه آخرش هم به ٧.٥ رسيد و روز ٢١ سيكلم انتقال دادم و مثبت هم شدم و دخترم هم الان براي خودش خانمي شده ، حتما داروهات رو ادامه بده ، اگر صلاحت باشه توي همين سيكل مامان ميشي .

عزيزم اين چه حرفيه ميزني من خودم ضخامت آندومترم خيلي دير بالا رفت و تازه آخرش هم به ٧.٥ رسيد و روز ٢ ...

ممنون از انرژی مثبت تون. برام دعا کنید خیلی استرس دارم

خدایا صلاحت رو با آرزوم یکی کن   خدایا شکرت هزاران بار شکرت  
عزیزم هیچ فرقی با بچه های معمولی ندارن اتفاقا سالم ترن کمتر بیمار میشن و باهوش ترن خصوصا اگه فریز با ...

عزيزم من هم كاملا با حرفت موافقم چون فعلا كه تازه دخترم خيلي كوچيكه تفاوتش رو با همسن و سالهاي اطرافش به وضوح ميبينم و همه حتي مادرشوهرم اينها هم همين رو ميگن ، حتي ديروز كه خونه خواهر شوهرم مهمان بوديم ٣ تا بچه تقريبا توي يك رنج سني وجود داشتن كه آخر سر همه به دختر من ميگفتن آفرين كه نمره ات بيست شد بين اون بچه ها . 😍😍😍

عزیزم کاش. ی سر میرفتی بیمارستان فشارت رو چک میکردی گلم..اینجوری ک بده ایقد اذیتی عزیزم

گرفتم فشارم و ۱۱ روی ۸ میترسم برم بیمارستان یهو دارویی چیزی بزنن تو سرم و ... هیچی حالیشون نیست به خدا

عه  انقدر شدیدِ ببین یه کاری کن کم خطر و موثر یه کیسه یخ رو بزار تو پارچه بزار پشت گردنت&nbs ...

آره خیلی درد بدی دارم میترسم برم دکتر سرم بزنه توش دارو بزنه .آره الان این یخ و یه امتحانی میکنم .مرسی عزیزم❤

کردم ۱۱ روی هشت 

خداروشکر که از فشار نیست. عزیزم ممکنه به خاطر فشارها و  استرسی بوده که این چندروزه بهت وارد شده  گلم موبایلو بیخیال شو امشب چشمخسته سردرد رو بیشتر میکنه. برو بخواب عشقم انشالله صبح سرحال بیدار میشی و دردها از بین رفته

باور میکنی شوهرم امروز مصاحبه مهمی داشت از هفته پیش فقط مطالعه میکرد.....من اصلا نتونستم با کسی در ا ...

ای جان دلم❤❤

مرسی فدات شم... راستی نی نی خواهرم دخملیه.ان شاء الله قسمت خودت 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام دوستان 

من هفته آينده انتقال دارم و ميخاستم بدونم كه ويتامين دي مهمه؟ من خيلي وقت آزمايش ندادم ، الان به نظرتون برم آزمايش بدم فايده داره يا نه؟ ممنون ميشم پاسخ بديد 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦