2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
غلظت خون كه دارم تازه آزمايش دادم و نشون دادم به آنا جون ميگن غلظت داري اخه اين دوماه كه از پانكچرم ...

عزیزدلم یهو که خودشو بعد دوماه نشون نمیده مهربون اون تپش قلب از استرس یا اضطراب الان تنها کاری ک باید بکنی اینه ک بعد انتقال اگه برات ننوشتن آمپول هپارین رو بهشون بگی غلظت داری ک حتما خودشون مینویسن اما بطور طبیعی درغیر بارداری لازم نیست ازاین امپول استفاده کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه من باید میکرو کنم 

میکرو هم یکی از همین روشهاست دیگه عزیزم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان، امروز روز یازده انتقالم بود و از یک ساعت پیش زیر شکمم احساس سنگینی می کنم، گاهی تخدونام ...

مامان شدی انشالله واسه همونه.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم  ذخیره  تخمدانت چقدر بود که هایپر شدی؟؟

نمیدونم عزیزم،،چندتا آزمایش ازم گرفتن نمیدونم ذخیره تخمدان توش بود یا نه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

بچه ها من اصلا ذخیره تخمدان ندادم راستش یه چیزی تویکی از ازمایشام بود ۳ و خورده ای من همیشه فکرمیکردم ذخیره م بوده حتی اینجایه نفرازم پرسید همین عدد رو گفتم 

علامت اختصاریش تو ازمایش چی میشه؟ Amh? 

Fsh چی هست

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان

سلام به همگى . من خيلى خيلى حالم بده ميشه هر كى ميتونه كمكم كنن ؟ اسپرم همسرم ضعيف بود جواب آزمايشش و اينجام گذاشتم تعداد و حركت عالى ولى مورفولوژى ٥ . بعد عيد مى خواستم برم اى يو اى كه فهميدم باردارم . بيبى چكام كه هاله ميفتاد روز ٣١ سيكل بتا دادم ٦٣ بود كه فهميدم باردارم دو روز بعدش تكرار كردم شده لود ٩٠ و همه گفتن بايد ٢ برابر ميشده 

از ديروز فقط كارم شده گريه بعد يك سال اقدام باردار شدم اين يعنى چى ؟

بچه ها من اصلا ذخیره تخمدان ندادم راستش یه چیزی تویکی از ازمایشام بود ۳ و خورده ای من همیشه فکرمیکرد ...

Amh اما حتما نیاز  نیست اون ازمایش رو بدی عدد fsh و یه چیز دیگه که یادم نیست هم میتونه اونو نشون بده یعنی من وقتی اهواز اقدام کردم و دیدم برام این ازمایش رو ننوشتن ازشون پرسیدم گفت مقدار هورمون های دیگه نشون میده که نیاز به ازمایش amh نیست. 

سلام به همگى . من خيلى خيلى حالم بده ميشه هر كى ميتونه كمكم كنن ؟ اسپرم همسرم ضعيف بود جواب آزمايشش ...

عزیزم دلم اولا مامان شدنت مبارک بعد هم مگه کسی گفته مشکلی هست که شما گریه میکنی بله بتا باید تقریبا دو برابر بشه ولی این یه چیز صد در صدی نیست خیلی ها هستن که بتاشون دیر بالا میره شاید شما هم جز اون دسته هستید عزیز دلم نی نی رو اذیت نکن توروخدا خودتم الان دیگه مامانی باید ارامش داشته باشی گلم. برات صلوات میفرستم تا روزی که بری ازمایش و با یه بتای تپل بیایی عزیزم

خب فدات بشم نگران چی هستی؟ ان شاء الله ک فندقات لانه گزینی کردن فقط استراحتت رو بیشتر کن کار نکن تا ...

جدی میگی خدا از دهنت بشنوه عزیزم والا همش حس پریود دارم خیلی خودمو باختم

عزیزم دلم اولا مامان شدنت مبارک بعد هم مگه کسی گفته مشکلی هست که شما گریه میکنی بله بتا باید تقریبا ...

وااااى انشاللله مسئول آزمايشگاه خيلى بد بهم گفت . گفتم ديگه تمومه خوشيم زود تموم شد

ممنون خیلی لطف کردید من دیروز روز ۱۵ هم آزمایش دادم بتام ۴۷/۵ بود قرار فردا مجدد آزمایش بدم دعا کنید ...

حتما میره بالا عزیزم توکل به خدا 

انشالله بهترینها در. انتظارتن

بعضی وقتها بتا کم کم میره بالا نگران نباش عزیزم❤️

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
حتما میره بالا عزیزم توکل به خدا  انشالله بهترینها در. انتظارتن بعضی وقتها بتا کم کم میره بال ...

الان این و بگم دوستان اینجا کله ام و میکن 😐😐 امروز بی بی چکم خیلی خیلی کمرنگ بود فکر کنم بتان دیگه رسیده به ته 😔😔 توکلم بازم به خداست شاید برام معجزه کرد

سلام خانوم های عزیز من روز ۱۶هستم با کلی دارو ضخامت آندومتر شده بود ۷. دوباره بهم گفتن داروها رو اد ...

عزیزم معلومه که زوده و فرصت داری خیلیا 19 و به بالا انتقال دادن و نتیجه هم گرفتن....