2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام دوستان عزیز من تقریبا یکی دو ماهی از نی نی سایت فاصله گرفتم.  امیدوارم کلی مثبتی داشته ب ...

عزیزم ما تکرار نکردیم..... 

ولی کلا مثل آز اسپرمه شرایطش دو سه روز نداشته باشین بهتره..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزيزم😍 بچه ها من اين چند روز درد پهلو هر از چندگاهي داشتم ولي امروز بعد از اينكه از خو ...

انشالله برا مامان شدنته..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انا جون اخه تا روزای ۱۱؟ من از روز هشت انتقالم اینجوری شدم.و البته همیشگی نبوده.یه روز میدیدم یه رو ...

والا نمیدونم منم روز 11-12 داشتم.... 

خلاصه خللی تو مامان شدنم ایجاد نکرد..... 

سلام دوستان من روز ۱۴ انتقالم فردا آزمایش دارم لطفا برام خیلی دعا کنید ممنون❤❤❤ و یه سوال سه روز سر ...

عزیزم ترجیحا نخوری بهتره چون تو بارداری محتملا سردردهای طولانی مدت خواهی داشت از الان باید به نخوردن مسکن عادت کنی..... 

خود استامینوفن باعث بیش‌فعالی میشه.... 

پس به سلامتی انشالله هر گنج تا عالین و جنینای تپل مپلی میشن..... 

وای انشالله توکل بخدا

منتظر بودم صدای قلبتو بشنوم مامان جون گوشی ب دست بودم ک لحظات قشنگ ضربانتو ثبت کنم اما نشد مامانم برام از خدا صبر بخواه... دلم برات تنگ شده مامانی تو که بودی همه چی خوب بود حالم خوب بود منتظرگذاشتی مادرتو
سلام بچه ها  کدومتون بعد پانکچر بهتون دو تا البومین تو ریکاوری  زدن و شبش درد دارید همچنا ...

عزیزم من که هایپر نبودم ولی کلا سرم کمک کنندهست ولی رژیمتم جدی دنبال کن.... 

انشالله به خیر میگذره.... 

اگه دردت غیر قابل تحمل بود باید اطلاع بدی.... 

راستی من که انتقال ندارم شیاف سبکلوژست هر ۱۲ ساعت چی میگه

کوتاه مدته برا شرایطت دادن بعد که قطع کنی کمک میکنه به پریود شدنت.... 

سلام دوستای گلم امیدوارم خوب باشید من امروز آخرین سونو رو هم دادم و ۲تا تخمک داشتم که دکتر ازشون ر ...

عزیزم انشالله با دو تا وروجکات برگشتی..... 

البته انشالله به چند تایی هم اون پشت مشتها قائم شده بودن یهویی با دالی سورپرایزت کردن..... 

بچه ها یه سوال؟ تا زمانی که قرص و شیاف استفاده می کنیم پریود نمیشیم؟!!!! یا ممکنه با وجود استفاده از ...

عزیزم من باوجود شیاف دیگه روز 16 پریود شدم ..دکتر گفت اگه باردار نشی..طبیعیه به وجود دارو هم پریود شی

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
نه یلدا جون هپارین نبود برامن..برا عوارض هایپری بود

عزیزم برا هایپری هم هپارین یا انوکسان میدن حالا نمیدونم شاید برا شما چیز دیگه ای بوده..... 

نه کبود نبود اسمش فک.کنم اورگالترون بود

آهان اونم میتونه تو کم کردن عوارض نقش داشته باشهولی کاراشون متفاوته..... 

هگارین غلظت خونتو که معمولا تو این شرایط لالا میره پایین میاره..... 

اوگولاترون هم که سیستمت رو مهار میکنه..... 

سلام به همگی بچه ها کسی تو بارداریش واکسن کزاز رو زده ؟ اگه زدین هفته چند ؟ ازمایش تحمل گلوکز ...

سلام عزیزم من زدم دکتر گفت بین هفته 25 تا 27 میتونم بزنم 

هرگز فراموش نکن که هر چه رخ دهد همواره در آغوش خدا هستی . . .
سلام دوستای گلم امیدوارم خوب باشید من امروز آخرین سونو رو هم دادم و ۲تا تخمک داشتم که دکتر ازشون ر ...

خوبی دوستم؟پانکچر شدی بسلامتی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹