2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045846 بازدید | 684485 پست
من ۸ اسفند ازمایش دارم 😍💚 دعا کنین برام

عزیزم انشاءلله ک هدیتو از خانم فاطمه زهرا میگیری و روز مادر خودتم مادری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
ما یه اکیپ بودیم با هم که الان همه هیات علمی هستن و جایگاه اجتماعیشون خیلی عالیه اما من دو روز در هف ...

عزيزم من هم موافقم باهات كاملا ، من خودم هم فوق ليسانس دارم و ٥ سال كارمند بانك بودم و اون موقع تازه هنوز ازدواج هم نكرده بودم ولي اصلا از شرايط كاري تمام وقت راضي نبودم ، با اينكه شرايط مالي خوبي داشتم ولي ترجيح دادم بيام بيرون از بانك چون اصلا وقت آزاد نداشتم و با خودم همين فكر رو ميكردم كه چطوري ميتونم به زندگيم و تربيت بچه هام برسم و خدا رو شكر جور شد اومدم آموزش و پرورش و الان خيلي خيلي اوقات آزادم زيادتره و با اينكه رشته ام با شغلم يكي نيست ولي آرامشم از همه چيز برام مهمتره .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم.این امگا3و اینا رو ک.میگی مثلا چقد قبل انتقال بخوریم؟ میدونی حرفات درسته..منم رو همین.حساب ک ا ...

عزیزم خود دکتر برات مینویسه 

امگا۳ و ویتامین E و C و اسید فولیک رو میتونی بدون مشورت بخوری

ولی ویتامین D  رو اصلا بدون آزمایش نخور

همه میگن بخور معمولا کم داری اما گوش نکن چون زیادش باعث سکته میشه.

و درباره آزمایش ها من نمیتونم نظر بدم چون به دانش دکترم ایمان دارم پس وقتی میگه لازم نیست یعنی نیست

اون شرایط بدنی من رو برسی کرده شاید برای شما لازم باشه 

اما هر چی بیشتر برسی بشی به خواسته ت نزدیک تر میشی.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خیلی باهوشی عشقم. اره عزیزم درست حدس زدی دیگه وقته اعترافه🙈🙈🙈🙈🙈هرچند تا حالا درموردش دروغ نگفت ...

خدا فرشته های نازتو برات حفظ کنه عزیزم،الهی که به آرزوت برسی وبه زودی خانوادتون ۵نفره بشه

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
عزیزم.این امگا3و اینا رو ک.میگی مثلا چقد قبل انتقال بخوریم؟ میدونی حرفات درسته..منم رو همین.حساب ک ا ...

اون آزمایش های اولیه ایمنی و انعقادی رو بده تکمیلی ش رو بیشتر دکترها نمی نویسن

و اینکه از نظر رحم و آندومتریوز و لوله های بدون عفونت حتما برسی شو

خراش رحم بی تاثیر نیست

و پی آر پی  که اینسری منم میکنم انشالله.

کاریوتایپ هم دادم 

و آزمایش پرولاکتین و تیروئید ت اگر یک سال گذشته تکرار کن 

عزیزم خود دکتر برات مینویسه  امگا۳ و ویتامین E و C و اسید فولیک رو میتونی بدون مشورت بخوری ول ...

ممنون عزیزم از راهنماییت.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اون آزمایش های اولیه ایمنی و انعقادی رو بده تکمیلی ش رو بیشتر دکترها نمی نویسن و اینکه از نظر رحم و ...

پی ار پی رو اینسری داشتم.پرولاکتین هم ماه قبل چک.کردم اکی بود..حالاببینم.خدا چی بخاد..باید کلا با دکترم صحبت کنم

دیگه تجربه و اطلاعی ندارین؟

ببخشید من از هایپری هیچی سر در نمیارم

اما از کمبود تخمک تا صبح میتونم برات مقاله علمی بنویسم.

انشالله که هیچ مشکلی برات پیش نیاد و به خیر و خوشی این دوره رو بگذرونی

If از عرفان بهم ز زدن که فردا بیا واسه انتقال مگه میشه؟؟؟ گفتن ولی دکتر خودت معینی نیست بجاش یه دکت ...

عزیزم انتقال مثله پانکچر نیست که دیرترعمل کنی تخمکت آزاد بشه،یه روز دیرتر انتقال بدی نهایتش آندومترت ضخیمترمیشه.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
وااااااا.....  توجیهش مزخرفه.....  بگو خوب هر دو بیمه بدهکار بودین.....  قرار نیست ...

دکترم از اول گفت من بیمه قبول نمیکنم منم پرداخت کردم مدارک رو اول بردم بیمه پایه که اونا ۵ تومن دادن بیمه تکمیلی میگه بیمه مایه ات بالای تعرفه داده ما جیزی نمیدیم دیگه!!

اصلا این حرف کاملا غیرمنطقیه 

کجا باید شکایت کنم بنظرتون؟

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
چه جالب دوستم. من اصلا نمیدونستم ام البنین کیه ولی خوابش رو دیدم که تو یه مجلسی هستم و مادر بزرگم ت ...

ما خیلی اهل روضه ایم  و هیات داریم

من خودم نذر هیاتمون ی گوسفند کردم ولی شما هرچی توانت هس ولی رد خور نداره انقد این خانم با محبته قسمش بده به حضرت عباس شک نکن درست میشه

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
چه جالب دوستم. من اصلا نمیدونستم ام البنین کیه ولی خوابش رو دیدم که تو یه مجلسی هستم و مادر بزرگم ت ...

ما خیلی اهل روضه ایم  و هیات داریم

من خودم نذر هیاتمون ی گوسفند کردم ولی شما هرچی توانت هس ولی رد خور نداره انقد این خانم با محبته قسمش بده به حضرت عباس شک نکن درست میشه

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️

آناا جان...دوستان

شرایط جوریه که امکان رفتن به مطب نداریم ...تلفنی هم که پاسخگو نیستن !!!!

بعد از انومالی من دیگه سونو ندادم

ازمایشات لازم مرحله دوم یاهمون سه ماهه دوم چیا هستن وکی انجام بشه بهتره؟(هفته چند )

چقد باید سونو بدیم ؟هرماه باید سونو داد؟

چند بار به دکتر گفتیم دستور العمل بده اما ندادن ..

ممنون میشم جواب بدین