2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نماز شب برای حاجت روایی عالیه خودم تو اوج ناامیدی تو همین سایت باهاش آشنا شدم حداقل ۲ یا ۱ رکعت نیم ...

چطوری اون تعداد استغفار و العفو رو میتونی درست بگی 

۷۰ تا استغفارو مثلا چطوری میشماری میشه بگی

چه غریب ماندی ای دل :)

عزیزم خب چرا قطع کنی..شاید شیطونه ک‌میخاد قطعش کنی.شاید حاجت گرفتی

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
چطوری اون تعداد استغفار و العفو رو میتونی درست بگی ۷۰ تا استغفارو مثلا چطوری میشماری میشه بگی

سلام من ریپلای کردم ببخشید..میتونی بگی همشو ولی من کمتر میگم مثلا چندتا میگم..ولی خب تسبیح بگیر دستت ۷۰ تا رو بگو.

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
چطوری اون تعداد استغفار و العفو رو میتونی درست بگی ۷۰ تا استغفارو مثلا چطوری میشماری میشه بگی

میتونی با تسبیح بشماری من خودم استغفار معمولی میگم و دقیق ۷۰ تا نمیگم برای خودم و مادرم ،و وسط استغفار طلب بخشش از خدا شما هر جور دوست دارید استغفار کنید خوبه 

صلوات شمار میتونی دست بگیری

من خودم با بند انگشتام میگم

هر دو دوست ۳۰ تا بند انگشت داره

من دو بار دو تا دستامو بند هاشو استغفار میگم...میشه ۶۰ تا 

با ده تا دونه تکی

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
خب چجوری اون چله رو بشکنم

ببین بخدا حوصله ی توضیح ندارم

ولی چله رو چله نگیر از کسی ک ده سال چله های مختلف و گرفته داری می شنوی بقدری بعدا سنگینی ایجاد می کنه ک ممکنه ب کفر بیفتی ، هیچ چله ای بدون اذن استاد برندار حتی چله ی سوره ها تنها چله ای ک اذن استاد داره حق شناسه

سلام من ریپلای کردم ببخشید..میتونی بگی همشو ولی من کمتر میگم مثلا چندتا میگم..ولی خب تسبیح بگیر دستت ...

سلام خواهش میکنم مرسی 

همیشه تو ذهنمی موقع نماز و دعا

امیدوارم به مطلوبت برسی و خیلی خوشبخت باشی

صلوات شمار میتونی دست بگیریمن خودم با بند انگشتام میگمهر دو دوست ۳۰ تا بند انگشت دارهمن دو بار دو تا ...

ممنون عزیزم خیلی راحته اینطوری که گفتی با تسبیح سخت بود یکم برام

صلوات میفرستم برای امضات