2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
انشالله که همونطور میشه که میخوای. مامانم که از جریان من خبر نداره همیشه بهم میگه تو چرا وقتی ب ...

عزیزم انشاءلله ک.خیلی زود ی ابجی کوچولو واس گل دخترت میاری

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ه اووووومدی مامان الهام...زودباش اون چیز جالبه رو بگووو    

😂😂😂😂ای ننه ی کنجکاو 😂 

البته برای من جالب بود تاحالا نشنیده بودم 

امروز همسرم با دکترم حرف میزد در مورد جنین و تخمکهایی که فریز کردن 

چون همه رو جنین نکردن شش تا تخمک یخ زده دارم   

گفتم چرا همشون رو حنین نکردید چه دلیلی داره میخوام بدونم گفت ما کم کم جنین درست میکنم و به سن و وضعیت زن شوهر نگاه میکنم ! گفتش جنین زیاد زندانیییی داره😂😂گغتم چرا گفت اگر باردار بشی فردا خدایی نکرده اتفاقی به جنبن ها وارد بشه زندانی میکنن😂 میگفت تخمک نیست که ادمه ادم به راحتی نیست بندازی 😑

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
بی طاقتی نکن میشه بخدا نذر بی بی ام البنین کن امروز روزشه قسمش بده ب حضرت عباس امکان نداره حاجت نگی ...

چه جالب دوستم.

من اصلا نمیدونستم ام البنین کیه ولی خوابش رو دیدم که تو یه مجلسی هستم و مادر بزرگم تازه به رحمت خدا رفته بود اون هم اونجا بود و گفتم عه اینجا چیکار میکنی عزیز جان گفت مهمونم ...

یه خانم که فقط چادر سفید و براقش ر‌و میدیم اونجا بود اصلا باهاش حرف نزدم ولی از کنار دستیم پرسیدم کیه این خانم گفتن بی بی ام البنین هستن صاحب مهمونی...

چه خواب شیرینی بود هنوز به وضوح یادمِ

من تا اون موقع  خواب معصومین رو ندیده بودم.

بعد بیدار شدم رفتم خوندم که ایشون کی بودن.

الان گفتی یه حسی شدم به خدا

چی نذر کنم به نظرت من  تو این کارها خیلی صفرم... 

تا الان فقط با خدا کار داشتم اونم که سرش شلوغِ 😉

میخوام اینکار رو بکنم کمکم میکنی؟

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
الهام جون عزيزم انتقال دادي خانمي ؟ ان شا الله كه اين بار حتما مامان ميشي عزيزم .

بله دختر عموی گلممم دلم خیلی روشنه یه احساس خوبی دارم نمیدونم چرا ☺️

[QUOTE=82694523]😂😂😂😂ای ننه ی کنجکاو 😂  البته برای من جالب بود تاحالا نشنیده بودم  امروز همسرم با دک ...[/QU OTE]

اره ننه.کنجکاوم خووب   واقعا جالب بود...پس تخمکاتو دونه دونه جوجه درست میکنن...میدونی اخه میخان تر و تازه باشن خیلی یخ نزنن بچه هات   

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم انشاءلله ک.خیلی زود ی ابجی کوچولو واس گل دخترت میاری

اینقدر خنده ام گرفته بود خدا میدونه 😂 اخه بخاطر اون فسقلیا زندایی کنن دیگه هیچی ! حالا همسرم میگه این نخودا واسه خودش ادمی شده 😂😂

[QUOTE=82694523]😂😂😂😂ای ننه ی کنجکاو 😂  البته برای من جالب بود تاحالا نشنیده بودم  امر ...

اره نمیخوان سفید برفکی بدنیا بیان 😂

عزیزم چرا اینجوری نمیگی که این اوضاع میتونه برای بارداری باشه؟ ببین چقدر فرق میکنه اگر درد نداری م ...

مرسی عزیزم

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
اینقدر خنده ام گرفته بود خدا میدونه 😂 اخه بخاطر اون فسقلیا زندایی کنن دیگه هیچی ! حالا همسرم میگه ا ...

وااای خدا..چقد مهمن اون جوجه ها..ببین واسه خودشون چه شخصیتی دارن ازهمون موقع  

این چه کاریه دختر؟؟؟؟؟  بچه بازی نیست که.....  میدونی برا همین آمادگی چه قدر دارو گرفتی؟ ...

If از عرفان بهم ز زدن که فردا بیا واسه انتقال

مگه میشه؟؟؟ گفتن ولی دکتر خودت معینی نیست بجاش یه دکتر دیگه انجام میده؟ 🙁

به نظرتون چیکار کنم؟؟؟

مگه داروها و طبق انتقال امروز برام تنظیم نکرده بودن؟؟🤔

میشه راهنماییم کنید؟؟

بچه ها اون روز که انتقال داشتم تعداد انتقالیا زیاد بود ولی تخت کم بود،فک کنم بیست دقیقه یا نیم ساعت فقط گذاشتن دراز بکشم نامردا،بنظرتون زمانش خیلی کم بوده؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍

الهام جون تو ک دوباره فوری وارد سیکل شدی باز روز چند پری انتقال دادی؟فک.کنم بلافاصله انتقال بدی قضیه ضخامت هم اکی باشه کلا