2777
2789
عنوان

جوابتون به همچین خواستگاری چیه

273 بازدید | 41 پست

یکی از دوستام شمارمو گرف گف یکی هس واسه داداشش دنبال دختره منم گفتم شمارمو بده 

خواهر پسره زنگ زد بهم من گفتم شرایطت داداشتون چیه همون اول گف البته من نظرم این بود خودم و مامانم بیایم اول حضوری منزلتون بعد بقیه چیزا صحبت بشه منم گفتم خب شرایط کلی شغل و سن اینارو که باید بگین خلاصه داداشش ۳۴ سالش بود شغل ازاد داشت 

گف من و مامانم اول بیایم خونتون تناسب خانواده ها و معیارامونو ببینیم دارین بعد داداشم بیاد منزلتون منم گفتم من اول خودم باید با داداشتون صحبت کنم اگه باهم توافق داشتیم بعد خانواده ها اهمش میگف نه اول من و مامانم ببینیم معیارای مارو دارین و تناسب دارن خانواده ها یا نه 

ولی اعصابم خیلی خورد شد بهم برخورد که فک میکنن فقط خودشون حق انتخاب دارن و باید بیان بررسی کنن نظرتون چیه

سنت بهش میخوره؟ 

تقصیر پسرت لابد گفته برام زن بستونین به سلیقه خودتون🤣

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منفی

همونجا میگفتم فکر میکنم عدم تناسبمون همینجا مشخصه، بهتره ادامه ندیم 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نظرم اینه کسی که از اوله احترام شخص شما رو رعایت نکرده تا آخر هم نخواهد کرد تامام

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
خب بزارین بیان چه عیبی داره؟

وقتی از ابتدا انقدر خودشون رو قاطی میدونن و محق، که حتی قبل از نظر خود پسر اینا نظر بدن، از حضور پر رنگ و دخالت هاشون تا اخر زندگی مطمین باش!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
حق با اونا بود اخه کی جلسه اول قرار خاستگاری با دختری که تا حالا رنگش هم ندیده میذاره

مال کدوم دوره هستین شما؟!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.