2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
ای جوون دلم     ماءشالله خدا هر جفتشون حفظشون کنه و زیر سایه پدر مادر زندگی کنن.

فدات عزیزم انشالله قسمت تک تک دوستای منتظرم بشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیییزم...با دیدنشون آدم انرژی میگیره   انشالله قسمت هممون بشه این صحنه

آمین.....

منم واسه همین گذاشتم بدونین آرزوهامون یه روز به بهترین شکل ممکن تحقق پیدا میکنن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نی نی تپل جان شوهر شما بیوپسی کرد بعدش حالش چجوری بود؟ 

اون سری که میکرو تسه کرد درد داشت ولی این سری تسه شد تا ظهر اومدیم خونه یه کم استراحت کرد و ناهار خورد بعدازظهرم رفت سرکارش

خداجونم شکرت       
سلام دوستان ، بله عزيزم هر كس شرايطش بالاخره فرق ميكنه ، من هم بدم نميومد دخترم بزرگتر باشه و بعد با ...

چقد شرايط مرخصيت خوبه خدارو شكرررر پس عاليه اينجوري، بهترين كارو كردس عزيز نگران چيزي هم نباش، همه چيز خوب پيش ميره 😍 چقدم هيجان انگيزه به نظرم با تمام مسئوليت و سختي كه دوتا بچه واستون داره ولي واقعا خوب و قشنگه و همبازي ميشن... خدا حفظشون كنه الهي

وای نگو اصلا دوس دارم زودتر دلبرا بیان پیشم. من هایپر شدم الانم پس فردا باید برم سونو کنن اگه اوکی ب ...

عزیزم عجله نکن و به انتقال اصرار نکن بذار دکترت هر جوری صلاح میدونه عمل کنه....

دیر و زود داره سوخت و سوز نداره......

عزیزم شک نکن همه چی عالیه..... مگه ممکنه معجزت صحیح و سالم نباشه؟

ممنون عزیزم. خودم هم همش همینو میگم خداخودش داده و انشاالله سالم داده.. ما صبر نداریم 

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
اخه چه مشکلی مثلا ..انوکسا که میزدم .سرم هم گفت احتیاج نداری .شیاف هم استفاده میکردم ..هیسترو هم رزا ...

نه عزیزم دیگه متوقف شده  احتمالا.....

عزیزم شاید به قول خودت مثلا سرم میداشتی جواب میداد.....

باورت میشه دردتو میفهمم.....

اما واقعا نمیدونم چیکار باید بکنی.....

آزهاتو من دیدم؟

همه رو کامل انجام دادی؟

همه لیستی که میذارمو منظورمه؟

بگردمش چقد ناز خوابیده😘😘

فدات عزیزم انشالله از این نازدارا قسمت خودت.....

ای جانم ... چه فسقلی های نازی .. خدا نگهدارشون باشه انا جون  ان شالله همیشه سالم وسلامت سایه ...

فدات عزیزم.....

انشالله به زودی این زیباییارو تجربه میکنی.....

دیشب رفتم دکتر طرازی   گفت پروتئین اس بالا بودنش خوب هست . مشکل ایمنی انعقاد ی  ندارم و لی ...

عزیزم سرم آخرین قیمت آزادش دونه ای یه میلیون بود و برا هر بیست کیلو از وزن معمولا یکی تجویز میشه مثلا من ۷۰ بودم یا سه تا داشتم یا ۴ تا.....

مثلا اگه شما ۶۰ باشی، سه میلیون میشه هر ماه تزریقت برا قیمت آزادش و اگه همچنان بعد تایید یک دهم حق بیمار باشه برات میشه سیصد.....

قوانین جدیدشو نمیدونم.....

در ضمن بار اول قبل انتقال فکر کنم راحت سقط نمیکنن مگر اینکه تجربه سقط و بتای + داشته باشی ولی بعد + شدن راحت تایید میکردن.....

نفس خاله....خدا حفظش کنه و بقول مامانم دست ابوالفضل رو سرشون

فدات عزیزم....

خدا دردونه تو رو هم حفظ کنه و به زودی از تنهایی درش بیاره....

سلام پایینه اره انشاله بره بالا.... و هرچی خیره بشه

ممنونم ان شاءالله

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
بچه ها امروز روزپنجم انتقالمه خیلی بدونه انرژی هستم احساس میکنم انرژی منفی بالای سرمه ولم نمیکنه برا ...

عزیز دلم انشالله مامانی.....

فقط به نتیجه + فکر کن تا کائنات تسلیم انرژی +ت بشه....

پیاده روی یک ساعت، خوردن اب زیاد، و قرص استرادیول خارجی 

ممنون نميدونم چرا ايراني داده خودم نميتونم كه برم استراديول بخرم بخورم نميدونم چيكار كنم

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي