2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
سیکل کوتاه و بدون ال دی رو میگن انتاگونیست 

نه عزیزم من سیکلم با ال دی بود ولی آنتاگون بود.....

سیکل من کوتاه با ال دی و از نوع آنتاگون بود......

آنتاگون نوع مهار هست که تفاوت ایجاد کرده.....

سیکلهای اگونیست اگه اشتباه نکنم مهار قبل تحریک تخمدان یا به موازاتشه همون سیکلهایی که سینافکت و این جور داروها داشتن.....

اگه بعد تحریک تخمدان شروع بشن میشه آنتاگون مثل ستروتاید.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه سارا جون اون شرایط بعد از پانکچری و هایپری که داشتی رحمت طبیعی باشه مثل قبل باید میومدی سوال.... ...

اره والا.انقدر به این بیچاره فشار اومد تو هایپری الان دیگه خودشو زده به خواب 😁میترسه باز ازش کار بکشم...

بعید میدونم خبری باشه..چون خیلی ریلکسم .فکرنکنم بعد بیستم سیکل دیگه احتمال بارداری باشه اخه..

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
شک نکن اون روز نزدیکه..... گفتی بوسای کوچیک یاد پسرم افتادم..... شیطون انقدر خوشش میاد ریز ریز بوس ...

ای جووونم انشاءلله 

آناجون واقعا میگم خیلی به من روحیه میدین شما 

تاحالا نشده با خوندن پست شما لبخند به لبم نیاد 

انشاءلله نی نی منم بوس کوچولو دوست داشته باشه آخه نمیتونم جلوی خودمو بگیرم وقتی لپاشو میبینم بوس نکنم😂😂😂😂😂😂😂

خداجونم شکرت       

بچه ها همین هیسترو ک انجام بدی خودش باعث نازکی اندومتر نمیشه ؟ من چار روز پیش انجام دادم ک ی سپتوم داشتم . یعنی همین سپتومه باعث نازکی نشده ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
دوستم ممكنه اينا مثلا يبار پانكچر رو با سه بار انتقال همون پانكچر واسه خودشون سه نوبت دوره درماين حس ...

نه گلم ظاهرا۳پانکچر و۳انتقالومبناقرار میدن چون ما۴بارپانکچر و۶بارانتقال داشتیم که۱ بارپانکچرو ۳بارانتقالمون روهزینه هارو ندادن،اما ماازوقتی فهمیدیم ازطریق خود شرکت اقدام کردیم،الان نامه گرفتیم که خود شرکتی که همسرم شاغله باهمکاری بیمه نفت هزینه های ۲بار دیگه روبرامون تقبل میکنن،اینو خود نفت بهمون پیشنهاد داد گفت ازطریق شرکتتون اقدام کنید شاید همکاری کنند که خداروشکر بعداز۱سال دوندگی قبول کردن وماتونستیم درمانو ادامه بدیم.

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
سلام .آنای عزیز . چون ازمایشم منفی شده بود امروز زیاد روحیه ام خوب نیست . علت سقطها رو نگفتن و گفت ...

سلام عزیزم حالت رو درک میکنم خیلی خیلی ناراحت شدم و میدونم نمیتونم چیزی بگم که آرومت کنه فقط از خدا میخوام بهت صبر بده و یه معجزه شیرین نصیبت کنه جوری که انقدر سرت گرم بچه ها باشه که فرصت نکنی به این روزا فکر کنی 

منم سری پیش جنینم تو ۶ هفته و ۴ روز موندو رشد نکرد خیلی حالم بد بود اون موقع ها ولی این سری که منفی شدم حالم هزار بار بدتر از اون موقع ها بود و هست ولی به کمک شما و خانواده دارم کنار میام و تلاشمو میکنم این سری نی نی هام ولم نکنن 

ببخشید دوستان پستم طولانی شد 

خداجونم شکرت       
پرپرجان شما اندومتريوزتون رو كي عمل كرد؟

شهريور پارسال دكتر آصف جاه بيمارستان لاله ١١/٥ هم هزينه اش شد. كيست و چسبندگي و فيبروم داشتم سه ماه جلوگيري كردم و دو ماه بعدش به لطفا خدا باردار شدم

مرسی 😁 اتفاقا من ازین کوتاه بودنش خوشم اومد .

عزیزم کوتاه حتما از نظر زمانی کوتاه نیست....

کوتاه به خاطر کوتاه بودن زمان مهار به این نوع سیکل میدن نه از نظر بازه زمانی....

چون سیکل کوتاه با ال دی هم داریم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جون بیا یه کم در مورد خودت بگو . صفحات رو گشتم چیزی دستگیرم نشد. هر دو فسقلیت رو میکرو کردی؟&nbs ...

عزیزم صفحه اولو نگاه کنی اسممو پیدا میکنی.....

سه بار میکرو کردم....

سومی نتیجه شیرینش شد پرنسسم.....

پرنسسم رو خدا اشانتیون داده....