2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست

آنا جون بیا یه کم در مورد خودت بگو . صفحات رو گشتم چیزی دستگیرم نشد. هر دو فسقلیت رو میکرو کردی؟ 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینم از پرنسس من تو خواب ناز..... همین حالا.....

ای جوون دلم   ماءشالله خدا هر جفتشون حفظشون کنه و زیر سایه پدر مادر زندگی کنن.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
برا منم کوتاه بود.ولی بعد پانکچر که فریز شدن جوجه هام تا الان صد سال برام گذشته😥

چرا؟ برو حالش رو ببر تو این بازه برو سفر.  چقدر گذشته؟ چرا همون ماه انتقال تدادی؟

من خودم تو فکرم که بذارم برا بعد عید . 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
اینم از پرنس قهرمان..... در خواب ناز.....

عزیییزم...با دیدنشون آدم انرژی میگیره  انشالله قسمت هممون بشه این صحنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چرا؟ برو حالش رو ببر تو این بازه برو سفر.  چقدر گذشته؟ چرا همون ماه انتقال تدادی؟ من خودم تو ف ...

وای نگو اصلا دوس دارم زودتر دلبرا بیان پیشم. من هایپر شدم الانم پس فردا باید برم سونو کنن اگه اوکی باشه ماه دیگه انتقال دارم به امید خدا

سلام آنا جون خوبی .. رفتم سونو هم واژینال هم شکمی .. گفت رشدشون تو شش هفته متوقف  شده .. نمی ...

خیلی متاسفم عزیزم.همش منتظر بودیم بیای از خودت خبربدی..انشالله خدا دلتو آروم کنه وبرات جبران کنه..

چرا؟ برو حالش رو ببر تو این بازه برو سفر.  چقدر گذشته؟ چرا همون ماه انتقال تدادی؟ من خودم تو ف ...

بعدم دیگه نمیخام عید وقتی میرم عید دیدنی باز همون سوال های قبلی تکرار بشن و اعصابم بهم بریزه

عزیزم وقتی دوتاشون مشکل پیدا کردن یعنی مشکل از شماست نه از جنین ها حالا شاید سونوگرافیه مسکل داشته ...

اخه چه مشکلی مثلا ..انوکسا که میزدم .سرم هم گفت احتیاج نداری .شیاف هم استفاده میکردم ..هیسترو هم رزاقی گفت نیاز نداری ولی باز شهرستان انجام دادم گفتن سالم هیچ مشکلی نیست ..

خب دیروز رفتم سونو .گفت رشدشون متوقف شده ..چیکار باید بکنم ...باز برم سونو ؟؟؟

وای نگو اصلا دوس دارم زودتر دلبرا بیان پیشم. من هایپر شدم الانم پس فردا باید برم سونو کنن اگه اوکی ب ...

انشالله. همه چی به خوبی پیش میره و عید همون سوال تکراری با یه جواب جدید از طرفت 😁  میگی مامان شدم ، دیگه سوال نکنید لطفا. 

من که اونقدر هر دفعه جواب سر بالا دادم کسی دیگه کاری به کارم نداره 😂😂😂 فکر میکنن من خوشبخت ترین زن زمینم که به بچه به چشم مزاحم نگاه میکنم 😂😂