2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046753 بازدید | 684545 پست
آناجون سلام من امروز جواب انتقالمو گرفتم که منفی بود راستش مرکزی که رفتم یزد بود ولی یه سری آزمایش ...

عزیزم منم یزد میرم...اونجا زیاد با بقیه آزمایشا موافق نیستن البته فعلا میتونی خودت انحامشون بوی.چه روزی انتقال داشتین؟؟

میتونی خودت درخواست پی آر پی و خراش و ..بدی برای درصد بیشتر موفقیت...

اره عریزم اونجا میرم ولی آزمایشایی که آناجون گفت رو خیلیارو نمیگیرن، و ما سه نفر که باهن انتقال دادی ...

عزیزم یادم رفت بگم..تو مشاوره ای که حلسه اول میشی اگه لازم باشه میفرستنت آزمایشای ایمنی و کاریوتایپ هم بدی...میتونی بازم باهاشون مشورن کنی...اگه تماس گرقتی بگو وصل کنن اتاق دکتر دهقانی.فقط جواب اول و آخر رو اون میتونه بهت بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره سه بسته انتقال اولم که امروز منفی شد فرش بود خانم دکتر لیدا سعید انتقال دادن

وای بازم یادم افتاد..میتونی درخواست بدی که خوده دکتر افلاطونیان یا دکتر فیروزآبادی برات انتقال بده .فقط باید از قبل هماهنگ کنی.بنظر من به جز این دوتا دکتر با دکتر دیگه ای انتقال نده..گرچه همه جی دست خداس و بقیه فقط وسیله ان

من انتقالم فریز هست چون هایپر شدم.خیلی استرس دارم کاش مثبت بودی من استرسم کم میشد. انتقال درد داشتی؟ ...

عزیزم استرس نداره که منم تو همون مرگز انتقال اولم مثبت شدم...فقط توکلت به خدا باشه

زین جون ؟استرادیول میخوردی؟ من سیکل قبلم روزی دوتا استرادیول و دوتا اکویین داشتم صبح روز ۱۰ رفتم ضخ ...

آره خوردم اونم با دوز بالا استرادیول و اکویین بازم بالا نرف . مال من ک بخاطر اون کورتاژ لعنتی هستش

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
اخه میدونی چیه عزیزم  موضوع مضحک اینه که اصلا اینا به این مسئله فکر نکردن  من امروز سونو ...

ببین کاملا معلوم از توضیحاتت که دکترت یه ادم بی وجدان هست که همه چیو سرسری میگیره...حتما عوضش کن...یعنی چی همه چی رو تو بهش گفتی ...برو یه جای دیگه

شما هم نیکان بودی؟

درنا جون اگه نيكان ميري پيش دكتر شاكري برو 

منم فيبروم دو سه تا دارم قبل عمل ي امپول بهم داد ٢٥٠ تومن خريدم زدم اوكي شد انتقال دادم شكر خدا مثبت شد پي ار پي هم بكن

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
دريادل جون يادمه شمام متفورمين داشتين درسته؟ انشالله ميخوام شروع كنم دارم شواهد مثبت جمع ميكنم واس خ ...

محیا منم pcoهستم از یکماه قبل پانکچر تا الان گلای وانس میخورم..اگه دکتر برات تجویز کرده ک بخور.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
تارا جان  من اصلا به اینکه تشخیص صالحپور درست بوده شک دارم  چطور تهرانی دوماه پیش گفت که ...

فیبرومت از چه نوعه؟ دو نیم سانتی سابسروز باشه مشکلی نداره

هم آصف برو هم چوبساز بعد تصمیم بگیر

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
مامانای حال و آینده، دوستای مهربونم، من چند روز بود تاخیر داشتم، بیبی زدم مثبت شدم😍😍😍😍زیر 20 ثان ...

وای عزیزم چقدر برات خوشحال شدم. شما هم جزو انتقالیها بودی؟ الان طبیعی باردار شدی؟

دعا کن ما هم یک همچین روزی را ببینیم

بله عزیزم، منتظر بودم پریود بشم برم دارو بگیرم😢😢اخه یه لوله بیشتر ندارم که اونم دکتر گفت پر از کیس ...

مثل منی. منم یکی از لوله هام بسته. اون یکی هم یکم ضعیفه

روز 13 که سونو کردم چند تا فولیکول خوب داشتم . دعا کن اقدام این ماه منم موثر بوده باشه