2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046752 بازدید | 684544 پست
بزار آنا جون بیاد راهنمایی کنه.... منم طبق اینکه بعدش نخواب بری دستشویی گفتم

ممنون عزیزم باشه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
هشت میلیون و ششصد فاکتور بیمارستان به اضافه سه میلیون تومن زیرمیزی واقعا دکتر گرونیه آصف ولی من میت ...

والا عمل با خ ز ع ل ی هم بالاست اما لااقل با زیر میزی کار نداره و تو با بیمارستان طرفی و دستمزدش تو اون هزینه ها هست.....

من ۹۴ لاپرا کردم....

۲۱۷۰ هزینه تجهیزات لازم برا اتاق عمل بود که به صندوق ابن سینا پرداخت کردیم و بیمه تکمیلیمون اونو کامل داد.....

هزینه عملم با کسر ۲۷۰۰ توسط بیمه تامین اجتماعی از طرف بیمارستان ۱۰۸۰۰ شد.....

که بعدا ده تومن رو بیمه تکمیلیمون پس داد و کلا برا من ۸۰۰ تموم شد....

یعنی کل هزینه نزدیک ۱۳-۱۴ شد که من عملا ۸۰۰ خودم دادم.....

حالا یه دکتری هست احتمالا بیماراش میدونن شیک و تر و تمیز سکه میگرفت به عنوان زیر میزی.....

احتمالا دیگه با این قیمت سکه بیخیالش شده.....

خخخخخخخخخ.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم بیمه شما مربوط به ارگان خاصیه ؟ فکر نکنم تامین اجتماعی باشه درسته 

عزیزم فکر کنم بیمه تامین هزینه لاپرا و هیسترو رو تا یه عددی میده، البته فکر که نکنم مطمئنم چون من سال ۹۴ بیمارستان محب یاس که عمل کردم ۲۷۰۰ به هاطر تامین اجتماعی از هزینه هام کسر شد.

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم پس چرا میگن اگه مثانه پر باشه بهتر انتقال میدن؟؟منم میترسم میگم اگه پر باشه باید سریع برم دستش ...

دكتر من برام در اين مورد توضيح داد وقتى كه مثانه پر هست فشارى كه به رحم مى ياره باعث مى شه رحم بازتر بشه و با اون كاتر باريكى كه جنين هم توش هست راحتتر مى تونن بهترين جاى رحم انتقال بدن اما وقتى مثانه خالى هست رحم يه جاهاييش ممكنه جمع بشه و بهترين جا براى لانه گزينى جنين ديده نشه و كاتر به اون قسمت به حالت صاف نرسه

در ضمن من بعد از انتقال درجا بلند شدم و لباسامو پوشيدمو و اومدم خونه 

باور كن ٢ دقيقه هم بعدش نخوابيدم 

وقتی پریود سیاه رنگ علتش چی میتونه باشه

والا یکیش میتونه سردی رحم باشه......

اینکه دلیل دیگه هم میتونه داشته باشه نمیدونم.....

من pco هستم .مرکز ناباروری یزد بودم..بیمارستان مادر نبودما روز انتقالم دکتر فیروزآبادی بودن

ماهرخ جون ازمایش دادی.؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام بچه ها من امروزسه تاجنین انتقال دادم امیدوارم که خداکمکم کنه

بسلامتی عزیزم ..انشالله ک.محکم بچسبن به دلت

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
به دكتر گفتم با زبان ميده بيرون، گفت با قاشق بريزم گوشه لپش، اينكار رو ميكنم ديگه قورت ميده ولي بعدش ...

منظورم اینه دلدردشو گفتی به دکتر؟

دكتر من برام در اين مورد توضيح داد وقتى كه مثانه پر هست فشارى كه به رحم مى ياره باعث مى شه رحم بازتر ...

مرسی از توضیحت عزیزم،،،یعنی اگه بعدش بریم دستشویی مشکلی پیش نمیاد؟؟؟شما باردارید؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام خوبید این آزمایش نمی دونم چیه بنظرتون جوابش نرماله؟

بله عزیزم خوبه جوابش.....

سلام بچه ها من الان ازمایشگاهم که تست پرولاکتین بدم ، همین الان یه خانوم و اقا اومدن با دوقلوهاشون ی ...

آمینننننننننن.....

سلام مامانی طاها عزیزم من دیروز زیفت شدم خیلی سخت بود چند ساعت بستری شدم وقتی اومدیم خونه داشتم از د ...

مبارکه عزیزم....

انشالله مثل مامانی طاها + هستی و خوش خبری.....

گلم زیفت چیه؟؟ انشاله زود زود بیای خبر مامان شدنتو بگی💗

عزیزم جنین رو از طریق لاپراسکوپی توی لوله قرار میدن اگه اشتباه نکنم.....