2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
به شماهم قرص ال دی و سوزن دکا دادن؟

انتقال قبلم که سیکل بلند مدت بود بله ال دی داد ، این سیکلم کوتاه فقط قرص استرادیول دارم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله رویا خانوم و بعضی از دوستان که اسمشون یادم نیست ، عزیزم همه چی به خواست خدا و ارامش شما مربوطه و ...

الان سه ماهه که منتظر انتقالم،،خیلی سخته بعد این همه استرس منفی بشه،هروقت میرم اونجا برا همشون دعا میکنم که خدا ناامیدشون نکنه

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
بهم بگین از الان تا ماه بعد چیکار کنم که احتمال مثبت شدنش بره بالا

اول توکل بخدا و انرژی مثبت ، بعدشم اگه طبعتو میشناسی با توجه به طبعت غذا بخور و اگه رحمت سرد ،با روغن زدن و شکم بند گرمش کن

انتقال قبلم که سیکل بلند مدت بود بله ال دی داد ، این سیکلم کوتاه فقط قرص استرادیول دارم 

این قرص و سوزنو چرا برام نوشتن؟ انتقال قبلیتون استراحت کردین؟

اول توکل بخدا و انرژی مثبت ، بعدشم اگه طبعتو میشناسی با توجه به طبعت غذا بخور و اگه رحمت سرد ،با روغ ...

نه والا نمیدونم طبعم گرمه یا سرد

الان سه ماهه که منتظر انتقالم،،خیلی سخته بعد این همه استرس منفی بشه،هروقت میرم اونجا برا همشون دعا م ...

عزیزم من یکسال منتظر بودم از شروع درمان وهایپری و ....  فقط به چیزای مثبت فکر کن ، هر چقدر انرژی مثبت بفرستی همونو دریافت میکنی پس انرژی منفی نفرست و به این چیزا فکر نکن 

عزیزم من یکسال منتظر بودم از شروع درمان وهایپری و ....  فقط به چیزای مثبت فکر کن ، هر چقدر انرژ ...

ممنون عزیزم،،مرسی از دلگرمیت

این قرص و سوزنو چرا برام نوشتن؟ انتقال قبلیتون استراحت کردین؟

خب بستگی به شرایطتون داره واسه هر کی یه مدل دارو میدن ، زیاد نه اهل استراحت نیستم 

ممنونم ياس بانو خيلي سخته صبح با غصه از تخت خواب بلند ميشم و شب با غصه به خواب ميرم، خيلي سخته، انشا ...

نه دیگه الان نیاز نیست آزمایش بدی، منم الان یه ماهه، هفته ای یه دونه قرص میخورم، نمیدونم کی آز بدم، با چهار تا قرص نمیدونم اصلا پایین رفته یا نه

ممنون عزیزم،،مرسی از دلگرمیت

خواهش میکنم گلم ، مطمئن باش تا خدا نخواد برگ از درخت نمیوفته و اگه خدا بخواد عالم و ادم هم جمع بشن نمیتونن مانع بشن پس اول و اخر توکلت بخدا باشه 

خب بستگی به شرایطتون داره واسه هر کی یه مدل دارو میدن ، زیاد نه اهل استراحت نیستم 

اینبارو حسابی استراحت کن چند روز