2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام من روز دهم انتقالمه ..شدیدا تو ناحیه پرینه درد دارم..نمیدونین علتش چیه؟؟حتی دستشویی میترسم برم

عزيزم من يه بار اونطوري شده بودم كه بعدش فهميدم باردار بودم، انشالله كه برا شما هم به خاطر بارداري باشه، فقط حواست باشه يبوست نشي

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم من يه بار اونطوري شده بودم كه بعدش فهميدم باردار بودم، انشالله كه برا شما هم به خاطر بارداري ب ...

یبوست نیستم ..ولی شدید درد دارم از همین ناخیه

انشالله که بخاطر بارداری باشه ممنون عزیزم

عزیزم من منظورم از گرمی هر چیز با طبع گرمه.... میوه، گوشت، سبزیجات و کلا هر چیزی با طبع گرم.....

آهان،اونطوری خیلی سخت میشه،حالا اگر تو پریودیم گرمیجاتی قاعده آورن بخورم بده؟اینایی ک گفتم قاعده آورن همش مث زعفرون بابونه دارچین

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
یبوست نیستم ..ولی شدید درد دارم از همین ناخیه انشالله که بخاطر بارداری باشه ممنون عزیزم

خيلي عالي انشالله به خاطر بارداريه😍😍😍😍يكي از علائمي كه براي بعععضيا ممكنه پيش بياد

...
داروت چيه؟ كابرگولين؟

اره، دفعه اول خوردم خیلی حالم بد شد ولی بعدش دیگه بدنم بهش عادت کرد، اخه تو بعضی تاپیکا دیدم خیلی زود پرولاکتینشون اومده پایین، حتی پایین تر از رنج

رویا جون یعنی بعد لیزر هم این برنامه ها هست؟ من خیلی دوست دارم لیزر کنم البته فکر کنم مجبورم دوره ش ...

انا جان من دو سال پیش لیزر کردم خیلی راضیم موهام چون فاصله افتاده باز یکم دراومده ولی نرم و کرکی شدن

ولی مثلا ران پاهام خیلی اذیتم میکرد اونا کامل از بین رفتن

هرچی پوست سفیدتر و موها ضخیم تر و مشکی تر باشن بهتر جواب میده 

تو دوران شیردهی هم میشه انجام داد چون لیزره و عمق نفوذش در حد نانومتره و اثری هم تو بدنت به جا نمیزاره که نگرانه کوچولوت باشی

عزیزم گابرگولین خوردی باعث شد پریودت عقب بیفته یا نه؟ 

نه كابرگولين برا من عقب نميندازه، فقط براي من نتونست خيلي به سرعت پايين ببره، كند پيش ميرفت، هفته اي دوتا داد، سه روز يه بار، ولي بعد از نرمال شدن هم دكتر گفت قطع نكنم، هفته اي بكي ادامه بدم فعلا

...
نه كابرگولين برا من عقب نميندازه، فقط براي من نتونست خيلي به سرعت پايين ببره، كند پيش ميرفت، هفته اي ...

اهان ایشالا منم برم آزمایش بدم ببینم روند پایین اومدنش چطوریه، همینکه پایین بره من راضیم، چه آهسته چه سریع😀

عزیزم فکر کنم خانوم دکتر هر کاری نیاز باشه برات انجام داده باشن..... کاریوتایچ انجام دادین؟ عزیزم ...

کاریوتایپ ندادم،اره خودمم میگم دکترمو عوض کنم ولی نمیدونم پیش کی برم الان فقط انتقال دارم ،میخواستم برم پاکروش ولی ظاهرا نوبت دادنش خیلی ادا اصول داره!! من شهرستانم باید صبح زود در مطب باشم اسممو بنویسم  ،انا جون کسی رو سراغ داری پیشش برم؟جنینام ابانه ترجیحم اینه ابان انتقال بدم ،دکتر نصرم خیلی دیر نوبت میده ،حاله روحیم افتضاحه الان سه ماه از انتقال منفیم گذشته ولی نتوستم باهاش کنار بیام 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
عزیزم بله داروی تحریک تخمدان داره.... معمولا آمپولم نیازه اما شاید یکی به قرصم جواب بده به شرایط بس ...

درسته دقیقا مثل اقدام خودمونه وبه درد کسانی که اسپرم همسرشون مشکل داره میخوره به دوستم بگم که انجام نده چون همسرش اسپرمش خوبه شوهرمم دیشب میگفت حداقل ای یوای کنیم به اونم گفتم که به درد ما نمیخوره 

کاشکی میشد یه جوری ذخیره تخمدانمو بالا میلردم