2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد یچیز دیگه ام هست من الان چندماهه تو پریودیم گرمی مصرف میکنم چون طبعم سرده و زیرشکمم تو پریودی مخ ...

عزیزم من منظورم از گرمی هر چیز با طبع گرمه....

میوه، گوشت، سبزیجات و کلا هر چیزی با طبع گرم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
۳۰ آذر انتقال داشتم!

بنظرم روز خوبی برای آزمایش .😍😘😍😘

ان شاالله بابتای مثبت بیای ودل ما رهم شادکنی

بی بی چک نزدی اصلا؟؟؟😎😎😎😎😊😊

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام دوست عزیز از نینیا چخبر در چه حالی

سلام گلم... نی نی یه دونه دارم. آقا پسر

سونوی غربالگری خوب بود خداروشکر انشالله جواب آزمایش هم خوب باشه

نگرانیم هماتومه که بزرگتر شده که انشالله هفته دیگه برم دکتر یه راه حل براش پیدا بشه

فک کنم منفیه چون شدیدا حالت پری دارم و سایر سینه هام مثل قبل شده، الان معذرت میخوام ترشحات سفید دار ...

خیلیا که باردار بودن دقیقا این علایم رو داشتن...اصلا این علایم توجه بهشون درست نیست...برو تست بده امروز و دلت گرررررم باشه

سلام خانوما،دیروز رفتم سونو،قرص ال دی و سوزن دکا برای این ماهم نوشتن،گفتن ماه بعد انتقال میدیم،،اونجا با مراجعه کننده ها که حرف میزنم اکثرا دوسه بار انتقالشون منفی شده،روحیه مو از دست دادم بچه ها،،اینجا کسی بوده بار اول نتیجه گرفته باشه؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
اما خوب گفته بودن میتونم سیکلمو بعدش شروع کنم.....

ممنون عزیزم لطف کردین ، راستش من دیروز رفتم رویان سونو کردن گفتن شرایطت خوبه ۲۲ دی بیا برای نوبت انتقال ، من چون سری قبل کمر درد زیادی داشتم ازشون پرسیدم گفتن نه ربطی به امپول و .. نداره و مشکلی هم نداری ، حالا خودم میخوام برم پیش یه دکتر خوب تو شهر خودمون ، پیش خودم میگم اگه اندومتریوز باشه تو این یه هفته فایده ای داره پیگیری کنم یا نه ؟ از طرفی دلم نمیاد سیکلمو عقب بندازم ، موندم چیکار کنم ، شایدم چیزی نباشه ، کمردردم واسه بهم ریختن هورمونا باشه ، اخه اصلا تا حالا سابقه چنین کمردردی رو نداشتم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

من روز۵۰ پریودمه و روز هشتم امپول پروژسترونمه همچنان پریود نشدم

روز ۴۰ سونو اس آی اس شدم ضخامتم ۱۴ بود بهم امپول داد گفت پریود شدی بیا برای هیسترو

دفعه قبل ۵۰ روز پیش با قرص چند روزه پریودم باز شد

خسته شدم‌اه

السلام علی الحسین💖
ممنون عزیزم لطف کردین ، راستش من دیروز رفتم رویان سونو کردن گفتن شرایطت خوبه ۲۲ دی بیا برای نوبت انت ...

به شماهم قرص ال دی و سوزن دکا دادن؟

در انتظار مادر شدن... بالاخره مادر شدم.خداروشکر😍
سلام خانوما،دیروز رفتم سونو،قرص ال دی و سوزن دکا برای این ماهم نوشتن،گفتن ماه بعد انتقال میدیم،،اونج ...

بله رویا خانوم و بعضی از دوستان که اسمشون یادم نیست ، عزیزم همه چی به خواست خدا و ارامش شما مربوطه و بدن شما و شرایط شما با هیچکس قابل مقایسه نیست ، اصلا و ابدا به این چیزا فکر نکن 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘