2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
عزیزان بعد عمل ای وی اف هم تزریق امپول ادامه داره ؟؟ من از الان فکرم بعد از عمل مگه نمیگن استراحت ب ...

عزیزم خوب اینا مال قبل پانکچره....

بعدش پروژسترون داری....

یا میری تزریقاتی یا میگی میان برات تزریق میکنن یا خودتون تزریق میکنین....

عزیزم خیلیا میرفتن تزریقاتی مامان هم شدن.....

نگران این چیزا نباش.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
قبل از انتفال داروی گیاهی خاصی هم خوردی عزیزم  یا کار خاصی یا  فقط داروهای دکتر ؟ من از د ...

عزیزم منم توصیه نمیکنم داروهای گیاهی تو سیکل استفاده بشه چون ممکنه رو تاثیر داروها اثر منفی بذاره.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام آنا جون من پریودام همیشه دردناک بوده یادمه امسال اردیبهشت رفتم پیش یه ماما گفتم برام سونو بنویس ...

عزیزم مال منو نه سونو نه عکس نه آز هیچی نشون نداد....

دکترم با معاینه تشخیص داد.....

اما در کل تشخیص قطعیش با لاپراست.....

برو کلینیک آندومتریوز ابن سینا یه ویزیتی شو.....

عزیزم منم توصیه نمیکنم داروهای گیاهی تو سیکل استفاده بشه چون ممکنه رو تاثیر داروها اثر منفی بذاره... ...

الهی خیر ببینی که این تاپیک رو زدی 

حدااقل از تجربه بقیه میشه استفاده کرد 😍

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
عزیزم مال منو نه سونو نه عکس نه آز هیچی نشون نداد.... دکترم با معاینه تشخیص داد..... اما در کل تشخ ...

دکترم من رو فقط سونو واژینال کرده تو پریود و جواب پاپ اسمیر سال قبلم رو دید 

مگه برا عفونت نباید چک کنن 

من همیشه عفونت دارم الانم میترسم داشته باشم ولی اصلا چیزی نگفت در مورد عفونت خودم باید بگم معاینه کنه ؟؟

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
من خيلي استرس تشكيل قلب جنينامو دارم😞 همش ب همه ميگم مثبت باشين خودم نمبدونم چرا اينجوزي شدم ☹️ ا ...

به خاطر بتای بالاته....

هورموت بارداری باعث تهوع میشه.....

برا شمام بالاست تهوع زودتر اومده سراغت.....

ببین دکتر صلاح میدونه ب۶ بخوری؟

سیرابی هم خوبه ها اگه بتونی بخوری اما در کل زیاده روی نکن چند تا تیکه با کمی آبش.....

امروز واسه پولیپم تزریق واڗینال عسل وزاج وروغن زیتون استفاده کردم میخام تا چند بار استفاده کنم ببینم ...

انشالله خوبه اما کاش همچین ریسکی نکنی.....

انا جون بنظر شما من دوباره عمل هیستروسکوپی انجام بدم یانه برم واسه انتقال؟؟/اخه من هنوز۳ماه نشده عمل ...

عزیزم من کلا از ماهیت پولیپ اطلاعات ندارم....

اینکه چیه و چیکارا میتونه بکنه و چه عوارضی میتونه داشته باشه....

اگه دکترت صلاح میدونه که انتقال میدی نه که منتظر میمونی.....

میزان تیکه تیکه شدن دی ان ای اسپرم رو نشون میده.... با نمونه اسپرمه..... حتما هم مرکز ناباروری بای ...

من همسرم مورفولوژی نرمالش کمه ربطی به این آزمایش دی ان ای اسپرم داره ک بررسی شه؟چون دکترش ن دارو داده نه چیزی تو مرکز ناباروری هم ویزیت شده

اینکه مورفولوژی نرمالش کمه جنینای خوبی تشکیل میشه؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
بچه ها... روغن های حیوانی منظور همون روغن زرد و اینا و کشک محلی هم نباید استفاده کرد...؟ اینام بای ...

والا من که روغن حیوانی استفاده میکردم....

و میکنم.....

شیرم که گفتم غیر پاستوریزه....

ولی خوب زیاد میجوشوندم.....

من از پنج شنبه آمپولامو سر ساعت میزنم... هپارین یرب به نه صبح و یرب به نه شب... پروژسترونم یرب به ...

عزیزم میتونی جابجا کنی.....

سلام. انا جان من غربالگری های ریسک زده. به نظر شما مرحله دوم انجام بدم؟ وای خیلی استرس گرفتم

سلفری رو انجام بده خیالت راحتتره....

نگران نباش چیزی نیست....

من دارم گريه ميكنم مامانا حالم خيلي بده😭😭😭

چرا عزیزم؟

برا تهوع؟

سیرابی خیلی خوبه ها امتحان کن....