2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزان بعد عمل ای وی اف هم تزریق امپول ادامه داره ؟؟ من از الان فکرم بعد از عمل مگه نمیگن استراحت ب ...

نگران نباش عزیزم آمپولش زیر جلدیه خودت راحت میتونی بزنی،من و بچه های دیگه خودمون زدیم

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
8هفته رفتم سونو دادم گفتن ي قل رشد نكرده يدونش سالمه ولي از اونموقع همش خونريزي دارم

من جای شما بودم میرفتم که خیالم راحت بشه

منم اول دوتا ساک بود ولی یکیش پوچ بود و تا هفته هشت جذب شد

خدایا شکرت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت هاناجانم؛توخوبی خواهرنی نیت خوبه،ایشالاخداهرچی زودتردل ثمینوشادکنه؛والامنم کارم گیرکرده دکتر۳ ...

وای ۸۰ کجا صفر کجا!!!!!

برا همینه من این همه اصرار به مرکز ناباروری دارم.....

بازم شکر فهمیدین.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همه دوستان من یه شرح مختصری از زندگیم میزارم ممنون میشم راهنماییم کنید ۳۴ سالمه ۱۶ سالگی ا ...

عزیزم برا درمان آندومتریوز به چشم درمان ناباوری نگاه نکن.....

عزیزم من یادمه قبل سومین انتقالم تنها دلیل محکمم برا درمان آندومتریوز این بود که میخواستم اگه قراره مامان بشم مامان سالمی باشم.....

نمیدونم پریودات دردناکن یا نه اما خوب من به خودم گفتم اگه با سومین انتقالم + شدم خوب موقع پریود شدنام کی بچمو تر و خشک میکنه؟

پس قبل از هر چیزی سلامتیت مهم باشه.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزان بعد عمل ای وی اف هم تزریق امپول ادامه داره ؟؟ من از الان فکرم بعد از عمل مگه نمیگن استراحت ب ...

والا بعد انتقال باید پروژسترون بزنیم...من بدبختم طبقه 4ام و هر روز میرم تزریق ولی سه روز اول انتقالو میگم یکی بیاد خونه بزنه برام بقیه رو باز باید برم

اناجون اين خزعلي كدوم كشوره؟؟ اصلا ديگه ايران نمياد؟؟ اندومتريوز با ام ار اي قابل تشخيصه؟؟

عزیزم اگه اشتباه نکنم انگلستان هستن.....

یادمه میگفتن یه کلینیک آندومتریوز تو لندن داره یا همچین چیزی....

کلا اونجا ساکنه فقط برا عملهای ابن سینا سالی چند بار میومد.....

الان ازش خبری ندارم.....

سلام دوستان  من ۹ روز قبل دیفرلین زدم اما تا الان پری نشدم داروهامو شروع کنم بنظرتون صبر کنم ت ...

با دکترت مشورت کن....

سرخود کاری نکن.....

سلام دخترا 😘 واای من دیشب تا صبح مگه خوابم برد  فکر کنم دچار وسواس فکری شدم  همش اتفاقا ...

وای به خدا کتک لازمیا.....

به این چیزا بود که تا حالا مثل دایناسورا نسلمون منقرض شده بود دختررررررر....

دوست من شوهرش خيلي ضعيف بود بهشون پيشنهاد داده بودن ،بچه بيارن ولي با همين الكارنتين ويال ، سر سه ...

همسر منم ال کارنتین براش خوب بود.....

سلام آنا جون من پریودام همیشه دردناک بوده یادمه امسال اردیبهشت رفتم پیش یه ماما گفتم برام سونو بنویس معلوم شه چرا من انقدر دردمیکشم سونو ک شدم چیزی از آندومتریوز نبود،من الانم پریودام چندماهه وحشتناک تخمدانام کمرم لگنم درد داره طوری ک میخوام بمیرم اما نمیدونم این آندومتریوز باچی مشخص میشه؟البته ماه پیش عفونت واژن داشتم که پریودمم باز درد داشت میگم از عفونت میتونه باشه یا ازچی؟چیکارباید کنم؟

پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام)                                             این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب...                    خدایا دریاب...                                                        خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا  غفور                                                        رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان
یعنی اینقدتاثییرداره،چ خوب؟یادتونه مورفوودی اف همسرش چقدبود؟بنظرتون یه ارولوژدیگه هم بریم؟؟

برا من مورفوی صفر همسرمو یک کرد....

ثمین جون،انقدر ازخبر منفی شدنت ناراحت شدم که اصلا نمیتونستم هیچی بگم جواب آزمایش تو یه نورامید بود و ...

سلام عزیزم من واقعا نمیدونم باید چی بگم اصلا خودمم باور نکردم که چطور خدا میتونه این کار رو باهام بکنه تموم روز میگردم و با خودم فکر میکنم آخه کدوم کارم توی زندگی اشتباه بود که مستحق چنین مجازات سنگینی هستم واقعا خودمم نمیدونم .متعجبم از کار خدا.چطور به راحتی به دیگران بچه میده با یکبار اقدام ولی به ماها؟؟؟آخه اینقدر تفاوت قائل شدن بین بنده هاش عدالت نیست به نظرم.چی بگم والا هرچی نمیخوام دهن باز کنم تا کفر نگم نمیشه خودمم خسته شدم .خیلی درد دارم خیلی.هرروز صدای بچه ی جاریم میاد من دارم عذاب میکشم خدا حفظش کنه ولی این عدالت نیست من بعد 11سال و 7ماه زندگی با اینهمه تلاش باز دستم خالی باشه .اون خانم که باران بهاری عزیز سرگذشتشو گذاشته بود ی بدبختی بود مثل من.منم 15بار انتقال دادم +5بار ای یو ای.دیگه نمیکشم واقعا دیگه دلم بلند شدن و ادامه دادن نمیخواد 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

خدا کند

یک اتفاق خوب بیفتد

وسط زندگی مان

آری همین جا

وسط بی حوصلگی های روزانه مان، نگرانی های شبانه

وسط زخم های دلمان

آنجا که زندگی را هیچ وقت زندگی نکردیم

یک اتفاق خوب بیفتد

انقدر خوب که

خاطرات سالها جنگیدن و خواستن و نرسیدن

از یادمان برود

آنگونه که یک اتفاق خوب همین الان، همین ساعت

همین حالا از پشت کوه های صبرمان طلوع کند

طلوعی که غروبش

غروب همه ی غصه هایمان باشد

برای همیشه

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بسلامتی عزیزم. کجا انجام دادی و گرید جنین هات چی بودن. واینکه چ جالب که 4 تا برات انتقال دادن

عزیزم من مطب دکتر طرازی میرم.

بیمارستان آبان انتقال دادم.

چون نی چهارتایی رو باز کردن و چهارتاشو انتقال دادن.

اخه دکترم میگه من نمیپسندم بعد ذوب دوباره فریز شه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘