2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام خانما , میشه لطف کنین راهنماییم کنین , من امروز شروع کردم آمپول سینال اف زدم دکترم گفت تا پنج ش ...

خوب مقدار داروهات بر اساس دز تزریقیت مگه نبوده؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها...

روغن های حیوانی منظور همون روغن زرد و اینا و کشک محلی هم نباید استفاده کرد...؟

اینام باید مث شیر پاستوریزه باشه؟

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الانم زیر جلدی هست  دور ناف  . بهم گفتن خودت بزن ولی من دل ندارم  شوهرمم از خودم بدت ...

عزیزم زیر جلدی دورناف واقعا راحته ..من و همسرم اول میترسیدیم بزنیم تا چندروز هم رفتیم درمونگاه ولی بعد خودمون زدیم دیگه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
قبل از انتفال داروی گیاهی خاصی هم خوردی عزیزم  یا کار خاصی یا  فقط داروهای دکتر ؟ من از د ...

من هنوز انتقال ندادم گلم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها... روغن های حیوانی منظور همون روغن زرد و اینا و کشک محلی هم نباید استفاده کرد...؟ اینام بای ...

مامانی جون در چه حالی ..فندقا خوبن..مهمونداری خوش میگذره

من از پنج شنبه آمپولامو سر ساعت میزنم...

هپارین یرب به نه صبح و یرب به نه شب...

پروژسترونم یرب به هشت شب...

حالا از امروز میخام جابجا کنم اشکال نداره؟؟ هپارین یساعت بیاد جلو...

پروژسترون یساعت بره عقب..

اخه یه پرستاری میخاد بیاد برام بزنه یرب ب نه شب میتونه برا پروژسترون بیا‌‌د..

هپارینم ک همسرم هست خودش میزنه.

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
خوب مقدار داروهات بر اساس دز تزریقیت مگه نبوده؟

سلام. انا جان من غربالگری های ریسک زده. به نظر شما مرحله دوم انجام بدم؟ وای خیلی استرس گرفتم

به خدا سپردم فرشته کوچکم را...😔😔😔 من بهشت را برای او ازخدا خواستم به زمین بیاورد...چه سخاوتی داشت فرشته من که با رفتنش بهشت را برای من خرید...عشقم تیکر تولدت در ۱۱ هفته مانده به تولد برای همیشه در چشم و قلب من ثابت ماند...برای حالم دعا کنید.
مامانی جون در چه حالی ..فندقا خوبن..مهمونداری خوش میگذره

فدات شم گلم...

خیلی خوش میگذره🍀🍃

ان شاءالله قسمت همه❣

من دارم گريه ميكنم مامانا حالم خيلي بده😭😭😭

چرا عزيزم؟

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بچه ها... روغن های حیوانی منظور همون روغن زرد و اینا و کشک محلی هم نباید استفاده کرد...؟ اینام بای ...

عزيزم من روغن حيواني و كشك و شير محلي تمام بارداريم ميخوردم، البته به اصالتش مطمن بودم. ضرر نداره ولي حتما مطمن باشي كه تميزن

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم
عزيزم من روغن حيواني و كشك و شير محلي تمام بارداريم ميخوردم، البته به اصالتش مطمن بودم. ضرر نداره ول ...

فدات شم...

منم از جای مطمعن گرفتم.

مرسی🌻