2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها سلام من چهارشنبه سه تا جنین بران انتقال دادن دوشنبه هفته بعد ازمایش دارم دعا کنیدبرام

عزیزم ایشالله بهترینا منتظرته.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من ترشحاتم خیلی زیاده روز چهارم انتقالمه دلیلش چیه

ترشحات شفاف و بی رنگ؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امروز واسه پولیپم تزریق واڗینال عسل وزاج وروغن زیتون استفاده کردم میخام تا چند بار استفاده کنم ببینم خوبه یانه،،،اخه گفتن خیلی خوبه

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
من خيلي استرس تشكيل قلب جنينامو دارم😞 همش ب همه ميگم مثبت باشين خودم نمبدونم چرا اينجوزي شدم ☹️ ا ...

گلم حالت تهوع نشونه رشد جنینه پس خیالت راحت نی نی ناز داره تکامل پیدا میکنه، منم بارداری قبلیم اصلا یه وضعی بودم که دیگه بستری شدم بیمارستان ، هرچی دکتر میرفتم میگفتن تهوع نشونه رشد و سلامت جنینه انشاله تا هفده هفته تموم میشه ، بهشت را به بها دهند نه به بهانه 🌹

خدایا هزاران بار شکرت که طعم مادر بودن رو چشیدم❤.پیج شمع های دلبر دست سازم Royal_candle_@😊
سلام دوستان من 30آذر انتقال جنین سه روزه داشتم  سه روز اول بعد از انتقال دفع ادرار سختی داشتم ...

عزیزم هیچی نمیشه گفت ولی تو بنا رو بذار رو باردار بودنت.....

سلام بچه ها

شما تا حالا شنیدین دکتری با وجود کیست انتقال بده؟ 

من ماه پیش کلی کیست ریز داشتم و یکی بزرگ به اندازه ۵ سانت . انتقالم عقب افتاد و بهم قرص داد

امروز رفتم سونو همه کیست ریزا رفته بود و  فقط اونی که بزرگ بود شده بود ۳ سانت. تا پس فردا هم دکترم نیست ازش بپرسم. میشه اگه چیزی می دونید بهم بگید اعصابم بهم ریخته😔

سلام دوستان من 30آذر انتقال جنین سه روزه داشتم  سه روز اول بعد از انتقال دفع ادرار سختی داشتم ...

عزیزم کلا دنبال علایم نباش.....

ترشحاتم تا زمانی که بی بو و خارش و سوزش باشه طبیعیه....

انا جون بنظر شما من دوباره عمل هیستروسکوپی انجام بدم یانه برم واسه انتقال؟؟/اخه من هنوز۳ماه نشده عمل کردم بازم دکتر روز یکشنبه بهم گفت پولیپ داری ولی حرفی از عملنزد گفت داروهاتو ادامه بده چهارشنبه بیاصحبت میکنیم من وقتی قرص استرادیول میخورم انگار این پولیپ ظاهر میشه اخه قبلش حرفی از پولیپ نزد،،،حالا اگه چهارشنبه گفت عمل کن قبول کنم یا بگم نه انتقال بده واسم

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏

راستی روز دوم پری ضخامت اندومتر ۶ میلیمتر بوذ. زیاد نیست؟

من قبلا برام پیش اومده رفتم سونو دکتر گفته دیواره کامل ریزش نکرده و امپول پروژسترون برام داده. الانم می ترسم باز بگه باید منتظر پری بعدی باشی

کمک کمک من تو ماشین بودم داشتم برمی گشتم شهرمون که به ساعت شیاف خوردم مجبور شدم شیاف بزارم.ولی نتون ...

عزیزم حتما تا الان هر کاری نیاز بوده انجام دادی ولی یه توصیه دارم برا شیاف....

هر وقت نتونستین دراز بکشین رکتال بذارین.....

امروز یبوست (خیلی ببخشید)شدیدی داشتم و بعد از اون تا حالا که سرکارم داد از بدن درد میمیرم اصلا حال ن ...

انشاءالله مامانی....

عزیزم جی سی ای اف نداشتی؟

منظورتون قرصش هست؟ من دوزشونو نميدونم فقط ميدونم براي شوهر دوستم ويال بود

عزیزم دکتر همسرم تاکید داشت برا شرایطش قرصش به درد نمیخوره.....

شربتسو تجویز کرد که همسرم پیدا نکرد قرص جوشان با دز معادل شربتشو تهیه کرد.....

سلام من پنجشنبه ای یو ای شدم دکترم گفت همه مواد سریع وارد شده ای یو ای خوبی بود فولی من فقط یکی بو ...

عزیزم تحت هیچ شرایطی دنبال علایم نباش.....

بچه ها شماره مطب طرازي رو ميفرستين؟

۲۲۳۱۵۹۵۵

اكويين برا چيه؟

همون کار استرادیول رو انجام میده.....