2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
منم آزمایش اولم ۱۳۰۰ بود دکتر گفت نیاز به تکرار نیست ولی منم تا سونو میگفتم نکنه اشتباه شده نکنه ساک ...

مبارک باشه خانمی الهی که قسمت بقیه هم بشه 

این یعنی که ۲قلویی هات چسبیدن به دلت خیالت هم راحت باشه 

کیا اینجا امپول منوپیور داشتن ؟ آمپول خوبی برا تحریک تخمک گذاری هستش بیشتر برا اونا ک تنبلی تخمدان دارن ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله متاسفانه من شمالم،  همينجا ميرفتم يكسال تمام معطل انتقال همين دوتا جنين بودم، اخرش هم هيچ ...

اشكال نداره اين سري برو جاي بهتر ايشالا كه نتيجه ميگيري ب زودي عزيزم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم

عزیزان بعد عمل ای وی اف هم تزریق امپول ادامه داره ؟؟

من از الان فکرم بعد از عمل مگه نمیگن استراحت باید باشی من چه جوری برم درمانگاه امپول برام تزریق کنن 

مشکلی پیش نمیاد ؟

اخه الان روزی دوبار میرم برا تزریق گونال و منوپر 

سرم پر از فکر و خیاله همه اش نگرانم 😥

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
مبارکت باشه گلم نه این یعنی دوقلو هات سفت تو دل مامانشون چسبیدن🤩🤩🤩🤩🤩

قربونع شما

بلاست يني جنين ٦ روزه ك تقسيم سلولي زياد شده

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
عزیزان بعد عمل ای وی اف هم تزریق امپول ادامه داره ؟؟ من از الان فکرم بعد از عمل مگه نمیگن استراحت ب ...

.من تا 7روز بعد هم امپول داشتم دوروز رفتم درمونگاه ولی زیر جلدی بود دیگه تزریقاتی ب شوهرم یاد داد خودش میزدتوبازوم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزای دلم...🌻🍃🍀 ممنون از همگیتون که بهم لطف کردین و دعای خیر🌸🌻 من با چهارتا جنینم اومدم ...

بسلامتی عزیزم. کجا انجام دادی و گرید جنین هات چی بودن. واینکه چ جالب که 4 تا برات انتقال دادن

آنا جون پارسال ذخیره تخمدانم 9.2 بود خودم نزدیک 16 کیلو لاغر کردم امسال شد 5.2 بنظرتون ربطی به لاغر ...

عزیزم بعید میدونم به لاغر کردن ربط داشته باشه....

هر دو آز رو یه جا انجام دادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
.من تا 7روز بعد هم امپول داشتم دوروز رفتم درمونگاه ولی زیر جلدی بود دیگه تزریقاتی ب شوهرم یاد داد خو ...

الانم زیر جلدی هست  دور ناف  . بهم گفتن خودت بزن ولی من دل ندارم 

شوهرمم از خودم بدترِ 

برا همین میرم درمانگاه 

برای منم بعد منفی شدن داروهام قطع کردم ۲روز بعدش پری شدم اما ماه اینده ۱۲روز عقب انداختم

منم انتقال نداشتم چون هایپر شدم فریز کردم. الان منتظر پریود دومم سه روزه تاخیر دارم طبیعیه آیا؟ 

.من تا 7روز بعد هم امپول داشتم دوروز رفتم درمونگاه ولی زیر جلدی بود دیگه تزریقاتی ب شوهرم یاد داد خو ...

قبل از انتفال داروی گیاهی خاصی هم خوردی عزیزم  یا کار خاصی یا  فقط داروهای دکتر ؟

من از دکتر پرسیدم گفت هیچی نمیخواد فقط همین امپولا رو بزن 

ولی اینجا بعضی میگن داروی گرم خوردن