استاتر کجا اومدی برای در دل؟😅
عروسایی ک مثل گرگ چشمشون به اینکه فقط از شوهر وخانواش بکنند، چیزای ندیده / نخورده/ نپوشیده خونه باباشون رو خانواد شوهر جبران کنند براشون.
خونه / مراسمات/هدیه خوب/ مکان دوره عقد همه چی گردن خانواده شوهر باشه… ولی موقع خوشگذرونی خانواده شوهر اخ هستن.
استاتر نه میگه چرا مارو دعوت نکردن
نه میگه چرا تولد گرفتن..
حرف کامل مشخصه..بی احترامی و اسکل کردن مادرشه(ببخشید)
خودتون ی سر به تاپیکاتون بزنید رسوای عالمین اینقدر سر همه چیز توقع دارین از بقیه.
استاتر، فکر کن جاری من زایمان کرد، مادرشوهرم از صبج اماده شده بود ک بچه رو میارن خونه بره اونجا، قربونی هم گرفته بودن ، نصف پولشو مادرشوهرم داده بود.کادو و نقل و پول ک بریزه سر بچه و خلاصه اماده..از ساعت ۹ صبح تا ۴/۵ میشینه خونه حتی چایی و غذا اینام نیمخوره میگه هرلحظه اینا میان.
مادرشوهرم هرچقدر منتظر میشه میبینه برادرشوهرم بهش خبر نمیده.نگران میشه فکر میکنه چیزی شده زنگ میزنه برادرشوهرم..میگه اره اومدیم ، میگه حب من منتظر بودم به من خبر بدین..برادرشوهر گاوم میگه مهمون داشتیم گفتم تو بیای معذب میشن..🧐 تازه میاد از خونه مادرشوهرم اجاق میبره ک از قربونی برای مهموناشون بپزن..تو بگو الان ک بچه شون ۷/۸ سالشه یک تیکه گوشت به کسی ک نصف پول قربونی داده ، داده باشن😰🧐
مادرشوهر من به قدری زن خوبیه..همین جاریم همیشه همه جا میگه.
ولی جاریم ازیناست کمیگه فقط فامیلای خودم ادمن.مال حودم بیان بخورن برن .مال شوهر نیان.جالیش اینجاست
توی خونه ما زندگی میکنه فقط با پول پیش ۵ سال پیش بدون اجاره…من تا الان خونش ی چایی نخوردم!!