2777
2789
عنوان

رفتار زشت داداشم وزنش😢

| مشاهده متن کامل بحث + 77823 بازدید | 1172 پست

موافقم کارشون زشت بوده.حق دارین.

ولی به نظر من بذارین به پای خامی و بی تجربگی شون.بعدها میفهمن اشتباه کردن‌ادم اوایل مزدوج شدنش اشتباهاتش زیاده

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو از،تاپیک بیرون

حرص نخور عزیزم ایشون از اون عروسایی هستن که خانواده شوهر به چپشونه ولی خانواده خودشون تاج سر بالا ترم اشاره کرد خودش

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
وای بگو نفروشه خونرو وای

نه دیگه لغو شد 

خودشون با کارهاشون پشیمونش کردن

وگرنه من اصلا دخالت نکردم که بگم نفروش واقعا 

با اینکه ته دلم ناراحت بودم از اینکه خونه پدریمو میفروشن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

استاتر کجا اومدی برای در دل؟😅

عروسایی ک مثل گرگ چشمشون به اینکه فقط از شوهر وخانواش بکنند، چیزای ندیده / نخورده/ نپوشیده  خونه باباشون رو خانواد شوهر جبران کنند براشون.

خونه / مراسمات/هدیه خوب/ مکان دوره عقد همه چی گردن خانواده شوهر باشه… ولی موقع خوشگذرونی خانواده شوهر اخ هستن.

استاتر نه میگه چرا مارو دعوت نکردن

نه میگه چرا تولد گرفتن..

حرف کامل مشخصه..بی احترامی و اسکل کردن مادرشه(ببخشید)

خودتون ی سر به تاپیکاتون بزنید رسوای عالمین اینقدر سر همه چیز توقع دارین از بقیه.

استاتر، فکر کن جاری من زایمان کرد، مادرشوهرم از صبج اماده شده بود ک بچه رو میارن خونه بره اونجا، قربونی هم گرفته بودن ، نصف پولشو مادرشوهرم داده بود.کادو و نقل و پول ک بریزه سر بچه و خلاصه اماده..از ساعت ۹ صبح تا ۴/۵ میشینه خونه حتی چایی و غذا اینام نیمخوره میگه هرلحظه اینا میان.

مادرشوهرم هرچقدر منتظر میشه میبینه برادرشوهرم بهش خبر نمیده.نگران میشه فکر میکنه چیزی شده زنگ میزنه برادرشوهرم..میگه اره اومدیم ، میگه حب من منتظر بودم به من خبر بدین..برادرشوهر گاوم میگه مهمون داشتیم گفتم تو بیای معذب میشن..🧐 تازه میاد از خونه مادرشوهرم اجاق میبره ک از قربونی برای مهموناشون بپزن..تو بگو الان ک بچه شون ۷/۸ سالشه یک تیکه گوشت به کسی ک نصف پول قربونی داده ، داده باشن😰🧐

مادرشوهر من به قدری زن خوبیه..همین جاریم همیشه همه جا میگه.

ولی جاریم ازیناست ک‌میگه فقط فامیلای خودم ادمن.مال حودم بیان بخورن برن .مال شوهر نیان.جالیش اینجاست

توی خونه ما زندگی میکنه فقط با پول پیش ۵ سال پیش بدون اجاره…من تا الان‌ خونش ی چایی نخوردم!!

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
خودشون گفتن سفره بندازید ما گشنه هستیم

ول کن عزیزم

یه جوری تحلیل میکنی تا اخرش به این نتیجه برسی اونا مظلوم وبی گناهن 

نه ما با زور دادیم غذارو

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

فقط بی محلی اصن بهشون توجه نکنید

خوشبختی ینی داشتن ی خانواده چهارنفره🥰                     خوشبختی ینی همسرت مثل کوه پشتت باشه و نذاره خم ب ابروت بیاد ❤️و خوشبختی ینی دونفر واقعا عاشق هم باشن❤️❤️
بعد من گقتم خب اگر میدونستم نمیانماهم نهار میرفتیم بیرون ولی چیزی بهشون نگفتیماوناهم ساعت ۳ و۴ اومدن ...

اگه عرضه دارین دیگه تو خونتون راهشون ندین همون بهتر ک برن با خانواده زنداداشتون تفریح

نه دیگه لغو شد خودشون با کارهاشون پشیمونش کردنوگرنه من اصلا دخالت نکردم که بگم نفروش واقعا با اینکه ...

بدون اجازه شما نمیتونه بفروشه چون وارث های پدرتون هستین

ایشون میتونن حق ارث خودشونو بگیرن

حرص نخور عزیزم ایشون از اون عروسایی هستن که خانواده شوهر به چپشونه ولی خانواده خودشون تاج سر بالا تر ...

اره تلکیفش معلومه 

تورو خدا اگه راه حل خوب بلدین بگین این تنبل خانم وادار به کار کنیم محترمانه نمیخوام بی ادبی کنم

مگ کلفت گیر اوردین ؟ 

وظیفه ای نداره خونه مادرشوهر کار کنه 

اگر ب کثیف کردن ظرفه که نهایت ۳تیکه باشه .

شما قبل عروس گرفتن کی کارهای خونتون رو میکرده؟ 

عروس ک میاد دست و کمر خانواده شوهر مبشکنه 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
دقیقا وقتی خونه مادر منه و همه زحمتش پای اون اونم نوشت دوست داره زحمت بکشه یبار بگیره تو این شش سالی ...

اشتباه از خودته عزیزم تولد دختر شمارو چرا باید مادرت بگیره اونم خونه خودش تو زحمت بیفته،خونه خودت بگیر

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.
بدون اجازه شما نمیتونه بفروشه چون وارث های پدرتون هستینایشون میتونن حق ارث خودشونو بگیرن

میدونم

ولی بخاطر برادرم کوتاه اومده بودم