2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بچه ها لینک تایپیک و چطوری میتونم برای ی نفر بفرستم  😐

https://www.ninisite.com/discussion/topic/164194/بارداری-با-میکرواینجکشن-icsi-سال-94?page=7245

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام آنا جان ببخشید من یه سوال داشتم طولانیه، من قبلا که مرکز ابن سینا رفته بودم چون سه بار سقط داش ...

عزیزم والا من سه چهار ماه داشتم بعدش دکترم تبدیل به مولتی دیلی کرد چون سیکلم به تعویق افتاد....

در کل بستگی به شرایط داره من بعد انتقال نداشتم اما دیدم بعضیا بعد انتقالم داشتن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی میدونه مراحل ذوب جنین چند ساعت طول میکشه؟؟؟

عزیزم خود ذوب نمیدونم ولی اگه بخوان جنین دو روزه بشه پنج روزه باید سه روز زودتر از فریز درش بیارن....

حالا خود ذوب چه قدر زمان میبره نمیدونم فکر نکنم زمان زیادی ببره....

عزیزم من تجربه پولیپ ندارم ولی فکر کنم بستگی به جاش داره.... اگه مانع لانع گزینی نشه فکر کنم مجبور ...

ممنون گفت سمت راستته خیلیم ریزه ،،،حالا ببینم فردا چی میگه دکتر ،،مرسی از جوابت

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
بی بی چکم مثبته اما ازمو نمیدونم 

خدابا شکرت.....

انشاءالله اونم مثبته عزیزم....

عزيز دلم بارداريهاي اين دوره و زمونه خيلي بد و پراسترس شده ، من خودم امروز رفتم دكتر فقط اعصابم به ه ...

اره بخدا عزيزم از بس سقط واين چيزارو ديديم همش نكرانم ترسش تو دلمه منم هفته 8رفتم سونو خودم جنينو ديدم قلبشو ديدم ولي فرداش ميترسيدم ميگفتم نكنه ديشب تاحالا اتفاقي براش افتاده باشه خلاصه همش تونگراني بسرميبرم وزن اضافه نكردم هيچ كلي هم لاغر شدم برام دعا كنيد فردا صبح برم همه چيز خوب باشه 

دوستان من همیشه ناقل خبر بد هستم براتون.سارا هم منفی شد متاسفانه نمیدونم خودمو دلداری بدم یا سارا رو

الهی.....

واقعا منفی شدن دوستامو میبینم کلی دلم میگیره.....

خدایا شادی تکتکشونو از خود خودت میخواممممممم.....

عزیزم چرا میسر نباشه اخه بهتر از این نیس که منفی بشه ؟ خیلیا رحم اجاره کردن بنظرم بهتره اول بری طب س ...

وای دلم گرفتتتتتتتت.....

خداجونم کاری کن دوستام انگشتنما برا شاد بودنشون باشن.....

عزیزم والا من سه چهار ماه داشتم بعدش دکترم تبدیل به مولتی دیلی کرد چون سیکلم به تعویق افتاد.... در ...

بچه ها اين جوابي كه اناجون نوشته، من سوالشو ميخوام ببينم

برام باز نميكنه

ميشه محبت كنين برام بفرستين سوالش چي بود؟

...
تا چند روز باید نشاسته بخورم کسی میدونه؟

اگه مستعد یبوستی نخور عزیزم.....

ببخشید جنین من 48 ساعته بود ک برام انتقال دادن چرا برای من سه روزه نذاشتن دلیلش چیه یا پنج روزه رو ...

عزیزم ربطی نداره جنین سالم باشه یه روزه و پنج روزه فرقی ندارن.....

رویان انگار اهدایی نمیده من اینطور شنیدم  اخه رویان کین همین صالحپورو تهرانی اونجا هم هستن علا ...

از تهراني نژاد و صالح پور خوشم نيومد بنظرم با بيمار ارتباط نميگيرند و تهراني نژادم كه سر تخمك كشي من معلوم نيست اصلا چكار كرده با اكيپ مامايي سرپوش گذاشتن روش و تمام. يكيشون داشت برام توضيح ميداد كه سر تخمك كشي خونريزي كردي و... بقيه توپيدن بهش كه اين عاديه و مشكلي نبوده... بعدم از ساعت يك تا چهار منو نگهداشتن گفتن تا خونريزيت قطع نشه نميشه بري و بايد معلوم بشه اين خونريزي بخاطر پانكچره يا از دستگاه ادراريه؟! 

آخرش شوهرم كلافه شد رفت بهشون گفت از هرچيه اينجا شده ديگه قبلش كه نداشت  

سه روز بعد با اين ترفند كه ادارمون استعلاجي منو قبول نميكنه و ميگه چهار روز كجا بودي برگ اتاق عملمو ازشون گرفتم ديدم 7 تا تخمك M2 فقط گزارش شده يعني همين 7 تايي كه جنين شدن معلوم نيست بقيش چي شده؟! چقدر احتمال داره كه كلا 7 تا تخمك بوده و هر 7 تاش جنين شده باشه؟ آخه من تو سونوي روز 11 كه به درخواست خودم رفتم انجام دادن 16 تا داشتم

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم