2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم روزی که برا بار ششم مثل شما منفی شدم امیدم مثل امروز نبود میگفتم میرم دنبالش باز ولی امروز بعد ...

سلام عزیزم

اومده بودم خبرخوش بارداریتو ببینم.ای خدا.الهی بگردم...قربون دل شکسته ت.. هیچی نمیتونم بگم که ارومت کنه...من از ترس انتقال منفی و ناراحتی بعدش ،انتقال اولم رو انداختم واسه بعد عید...فکر کردن بهشم غم داره..خدا بهت صبر بده گلم...هرچند تو واقعا اسطوره ی صبری...

اما ثمین عزیز من مطمئنم که یه روز میای اینجا ومعجزه ی شیرینتو واسمون تعریف میکنی.به جون دخترم به دلم افتاده که تو یه روز طبیعی باردار میشی.وقتی که حتی فکرشم نمیکردی😍😍فقط ثمین از زندگی لذت ببر..برو مسافرت.باشگاه برو .ورزش کن .با دوستای خوبت که پیششون ارامش داری رفت و امد کن.سریال و فیلم ببین.فکرتو ذهنتو از بچه و بارداری خالی کن..ببخشید اینطور میگم ولی نزدیکی رو هم واسه لذتش داشته باشید نه بچه...فهمیدم که آدم زیادم به یه موضوعی اصرار میکنه طبیعت باهاش لج میکنه انگار اصلا..هی دوست داره التماسش کنیم..من هفده سالم بود.ازدواج کردم.کنکور دادم و بهترین دانشگاه تهران قبول شده بودم.فکرکن یه ماه بعد عروسیم ،نمیدونم شوهرم ناشی بود چی شد؛ سرماه اول عروسیم باردار شدم.یعنی دنیا رو سرم خراب شد.از درسم و از زندگیم به خاطر ویارای شدید شدم.همه مسخرم میکردن..از دانشگاهم انصراف دادم.اومدم نشستم خونه لیسانسمو پیام نور خوندم ودخترم بزرگتر شد ارشدمو دانشگاه تهران ...دخترم شد هشت ساله ش گفتم دیگه بسه درس خوندن.یکی دیگه بیارم بعد باخیال راحت برم واسه دکترا بخونم.حالا من سه ساله که اصرار دارم بشه نمیشه که هیچ؛هرروز یه مرض جدید تو بدنم کشف میکنه دکترم و از خواسته م فاصله م بیشتر میشه.ناگفته نماند که دخترم دوسالش بود با ایودی باردار شدم.انقدر ناشکری کردم .ایودی رو دراوردم و افتادم به خونریزی و کورتاژو ...یعنی فکرکن من دوتا بارداری تو دوره هایی داشتم که جلوگیری هم داشتم ولی الان 🙄🙄🙄

اینارو گفتم که بهت بگم مطمئن باش به چیزی غیراز بچه فکرکنی و هدفت چیز دیگه باشه، نی نی ها غافلگیرت میکنن 😍😍

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم انشالله که نتیجه بگیری منم الان دارم از پیش دکترم میام نگفت باید عمل کنی گفتداروهاتو بخور فعلا ...

نمیدونم عمل کنین یا نه...ولی با چندتا دکتر مشورت کنین بعد اگر دوست داشتی عمل کن

پولیپ من نمیدونم والا نزدیک 4 سانت هست انگار شایدم بیشتر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه جالب. آنا جون کدوم دکتر؟

دکتر پ ا د م ه ر تشخیص دادن.....

کلینیک آندومتریوز ابن سینا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم روزی که برا بار ششم مثل شما منفی شدم امیدم مثل امروز نبود میگفتم میرم دنبالش باز ولی امروز بعد ...

سلام عزیزم خدا بهت صبر بده ، انسان به امید زنده است ، خدا رو شکر کن که لااقل می تونیم و پولش رو داریم که دنبال درمان باشیم خیلی کسانی رو می شناسم که حتی یک بار هم نمی تونن بیان دکترهایی که ما داریم میریم ، عزیزم من که گفتم ناامید نباش و دنبال درمان باش الکی حرفی نزدم ، من هم سنم بیشتر از تو هست هم فقط 2 تا جنین دارم و اگه با این دوتا جنین مادر نشم  شوهرم همین الان داره میگه بچه از پرورشگاه بیاریم .

روزهایی در زندگی ام هست که دل ام می خواست مادر بودم. مثل امروز. از خواب که بیدار شدم دل ام می خواست بچه ای داشته باشم که مامان صدایم کند و هربار که می گوید مامان دل ام برای صدایش غنج رود. روزهایی در زندگی ام هست که حال ام دگرگون است. مثل امروز.گاهی فکر می کنم لازمه مادر شدن داشتن قلب و روحی وسیع است. شاید هنوز به این وسعت نرسیدم که خدا نمی خواهد مادر شوم. اما روزی که مادر شوم همه شهر را خبر خواهم کرد.
نمیدونم عمل کنین یا نه...ولی با چندتا دکتر مشورت کنین بعد اگر دوست داشتی عمل کن پولیپ من نمیدونم وا ...

اخه من یکبار عمل کردم،،،،برامن ۵هستش

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
ثمین😭😭😭😭 samin11#   آخه چرا چرا خدا قربون بزرگیت.....چرا من نمیفهممم چرا عقلم قد نمیده د ...

خواهرم توان ندارم باور کن ندارم خستم از این زندگی .باورم نمیشه خدا بازم منو نبینه باورم نمیشه اینهمه توکل و ایمانمو نبینه.من تا آخرین لحظه مطمئن بودم مثبتم .حتی یک لحظه شک به دلم راه پیدا نکرد اصلا .گفتم محاله منفی شم.مگه خدا نمیگه از تو حرکت از من برکت.پس کوووووووو برکتش؟

مگه نمیگه من از رگ گردن به شما نزدیکترم پس کو چرا من حسش نکردم.؟

هیچکس نمیتونه منو آروم کنه دیگه گول نمیخورم .معجزه؟کدوم معجزه.؟11سال و 7ماه عمرم رفت جوونیم رفت پولم رفت روحیم شکست روانم خرد شد چی شد؟

برا چه کاری باید شکرگذار باشم هربار خواستم کاری کنم دست روی هرچیزی گذاشتم ی مهر بزرگ نه زد به پیشونیم.

خستم از دنیاش .

به اینهمه بنده هاش طبیعی بچه داد به من رسید گفت نههههههه تو لیاقت نداری.

گفتم باشه من لایق نیستم سعی و تلاشمو میکنم خلاصه ی روزی ی جایی خدا هم منو میبینه ولی هربار بیشتر از قبل قلبم شکست.

هربار منو از خودش دورتر کرد.

اگر گناهکار بودم توبه کردم چطور گناهامو دید ولی توبه هامو نشنید؟

خسته ام خیلی خسته تر از اونیم که فکرشو بکنید وقتی رفتم نشستم جلو دکتر طرازی گفتم 14بار انتقال جنین داشتم خیره شد به صورتم گفت اوووووووووه تو چی کشیدی دکتری که کارش اینه دلش به حالم سوخت ولی خدایی که من بندش بودم دلش نسوخت؟

تا کجا باید زجر بکشم هروقت توی تابوت خوابیدم میخواد بهم همه چی بده؟

دیگه بسه هرچی کشیدم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
نمیدونم عمل کنین یا نه...ولی با چندتا دکتر مشورت کنین بعد اگر دوست داشتی عمل کن پولیپ من نمیدونم وا ...

ببخشید عزیزم همش سوال میپرسم این اخریه،،،میشه بگید کدوم مرکز وکدوم شهررفتید؟؟؟

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خواهرم توان ندارم باور کن ندارم خستم از این زندگی .باورم نمیشه خدا بازم منو نبینه باورم نمیشه اینهمه ...

الهی بمیرم برات خداصبرت بده😭😭😭😭😭😭😭😭

انا جون بیزحمت پستا رو میخونی جواب منم.بده..من کیست 4سانتی دارم ورزش ایروبیک.میرم..مشکلی نیس واس کیس ...

عزیزم ورزش نکن...تا وقتی کیست کوچولوتر نشده ورزش و فعالیت سنگین خیلی خطرناکه...حالا اگر تا الان رفتیدایرادی نداره ولی دیگه نرو

نه خواهری من دیگه تصمیمی برا ادامه ندارم نه توانی برام مونده نه انگیزه ای.روزامو سپری میکنم شاید این ...

این حرفا رو نزن عزیزم  مطمئن هستم  یه روزی  خدا بهترین  رو نصیبت میکنه  برات دعا میکنم از ته قلبم آرامش بگیری  مهربون 

ببخشید عزیزم همش سوال میپرسم این اخریه،،،میشه بگید کدوم مرکز وکدوم شهررفتید؟؟؟

من تهران ابن سینا میرم...با دکتر انصاری و شادانلو و کلی دکتر دیگه توی مرکز ابن سینا ویزیت شدم و هیچ کدوم نگفتن عمل...پولیپ انگار رشددمیکنه...چه برش داری چه نداری بازم درمیاد🙊🙊🙊

سلام آنا جان ببخشید من یه سوال داشتم طولانیه،

من قبلا که مرکز ابن سینا رفته بودم چون سه بار سقط داشتم و آزمایشای مربوط به سقط رو انجام داده بودم بهم قرص ویتامین ب۶ داده بود و آمپول ب۱۲ هفته ای یه دونه بزنم (آسپرین و سلن پلاس و متفورمین و... هم داشتم) گفتن استفاده کن بیا برا آی یو آی، که جواب نگرفتم،

الان یزد برا آی وی اف رفتم و پانکچر شدم و بعد از پریودی بعدیم باید برم برا انتقال، تو این مدت همیشه ب۶ و ب۱۲ قرصشو خوردم، الان آمپول ب۱۲ گرفتم که تا قبل انتقال هفته ای یکی بزنم و قرص ب۶ بخورم، خوبه؟ بنظرتون بعد از انتقال هم لازمه قرص و آمپول رو ادامه بدم؟

الحمدالله❤
خواهرم توان ندارم باور کن ندارم خستم از این زندگی .باورم نمیشه خدا بازم منو نبینه باورم نمیشه اینهمه ...

الهی قربون دل شکستت برم گلم چی کشیدی هیچ جوره نمیتونم تسلی دلت باشم خودم تجربه دو تا انتقال ناموفق داشتم دارم دیوونه میشم تو ۱۴ بار انتقال دادی عزیزم چرا رحم اجاره نمیکنی ؟ 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین