2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
جنين هرچي روزش بيشتر باشه و بلاست و به بلاست نزديك باشه شانس خيلي ميره بالا  واسه اين ميگن جني ...

عزیزم اتفاقا جنین هر چی کم سن تر وارد رحم بشه بهتره....

تنها مزیت جنین با سن بالاتر اینه که معلومه تونسته تا اون سن رشد کنه یعنی شانس ادامه رشدش بیشتره....

وگرنه همون جنین پنج روزه که بلاست شده اگه علم غیب داشتیم و میدونستیم به اینجا میرسه همون اولش وارد رحم میکردن بهترم بود.....

نمیدونم تونستم منظورمو برسونم یا نه؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😶😶😶😶😑😐 حق داری خواهر جون......   کاری کن شادی بیشتر بشه تو زندگیت بین خودت و شوهرت..... ...

کاملا باهات موافقم.....

اون یه سالی که بعد دومین منفی وقفه افتاد و به موازات شناسایی موانع واقعا داشتیم زندگیمونو میکردیم.....

تفریحمون سر جاش بود، مسافرت، واقعا داشتیم زندگی میکردیم.....

به قولت باید از رابطه بدون جلوگیری لذت برد.....

ما اون روزا برامون تبدیل به خاطرات شیرین شده.....

الان واقعا نمیتونیم بدون استرس رابطه داشته باشیم....

چه به خاطر بچه ها چه به خاطر احتمال بارداری مجدد.....

واقعا اون یه سال برامون حکم بهترین روزا رو داره.....

باید قدر لحظات عمرمونو بدونیم.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
از تهراني نژاد و صالح پور خوشم نيومد بنظرم با بيمار ارتباط نميگيرند و تهراني نژادم كه سر تخمك كشي من ...

پانکچر چه ربطی به دستگاه اداری داره پانکچراز تخمدان انجام میشه 

یعنی به نظرت چکار کردن ؟

بعدم اینهمه تخمک چی شد ؟ من اینجاشو متوجه نشدم‌

چی من اصلا سر درنیاوردم میشه یه کم بیشتر توضیح بدی 

چيشو متوجه نشدي درناز جونم 

ميگم من سونوي روز 11 سيكل 16 تا فولي داشتم ولي كلا 7 تا تخمك M2 تو برگه اتاق عملم گزارش شده بود (همون 7 تا كه جنين شدن)  بقيش چي شده؟ بعدم اون خونريزي سه ساعته چي بود؟ از اون بدتر رفتار تهراني نژاد يك نگاه به بيمار نميكنه انگار مني كه رفتم تو اتاق موش آزمايشگاهيم هول هول ....

پروردگارا در پیشگاه تو تسلیمم 
پانکچر چه ربطی به دستگاه اداری داره پانکچراز تخمدان انجام میشه  یعنی به نظرت چکار کردن ؟ بعدم ...

منم از همين در عجبم 

بعدشم ديدن خونريزي قطع شد ديگه هيچ توضيحي ندادن ولي قطعا يك گندي زده بود

اره راستي منفي شدم

عزیزم ناراحت شدم ولی انشاءالله به زودی خدا واست جبران میکنه.....

چيشو متوجه نشدي درناز جونم  ميگم من سونوي روز 11 سيكل 16 تا فولي داشتم ولي كلا 7 تا تخمك M2 تو ...

خوب اخه یه چیزی هست تارا جان شاید غالب نبودن بقیسون ؟

مثلا منم سه تا داشتم که گفت یکیش غالب شده ؟ 

بعدس اون شیشتا که جنین شدو چکار کردی ؟فریز شده ؟ اگه اونجا فریز  داری چرا پس میری پیش چوبساز؟

چيشو متوجه نشدي درناز جونم  ميگم من سونوي روز 11 سيكل 16 تا فولي داشتم ولي كلا 7 تا تخمك M2 تو ...

اره قبول دارم که انسیه و ساغر اصلا به بیمار توجه نمیکن یعنی ساغر تا حالا سه باربه من لبخند زده به هر کی میگم باورش نمیشه شوهرم که گفت مگه لبخندم بلده 😉

خوب اخه یه چیزی هست تارا جان شاید غالب نبودن بقیسون ؟ مثلا منم سه تا داشتم که گفت یکیش غالب شده ؟&n ...

سونوي روز 11 كه رفتم (دو روز قبل از پانكچر) خود چ.و.ب.س.ا.ز گفت همشون عاليند 16 تا فولي بالاي 16 بودند 

نهايتش اينه كه بعضياشون پوچ بودند نبايد پوچها هم تعدادشون توي برگه اتاق عمل نوشته بشه؟

پس اینطور نتیجه میگیریم ک جنین هایی ک روزشون بیشتر باشه مخصوصا پنج روزه شانس موفقیت بارداری،بیشتره ...

نه عزیزم هر پنج روزه ای جنین خوب محسوب نمیشه.....

جنینی که پنج روزست تنها حسنش اینه داره میگه من تا پنج روز دووم آوردم، ولی این دلیل نمیشه جنین یه روزه این قابلیت رو نداشته باشه!!!!!

آنا جون و دوستای عزیز سلام،من از دوره میکرو قبلم شش عدد سلکسان ۴۰،دو تا پرگوریس دارم،تا دو ماه دیگه ...

عزیزم ممنون که انقدر مهربونی....

انشالله به خاطر همین دلت بدون نیاز به دارو مامان میشی.....

نه پوچهارو نمینویسن  فقط غالب  خوب نگفتی اون شیش تا جنین چی شد؟

6 تا جنين نبود درناز جون

7 تا تخمك گزارش شده بود كه هر 7تاش جنين شد من منظورم اون 9 تا تخمك ديگس كه توي سونوي روز آخر ديدن ولي بعد خبري ازش نشد از اون مشكوكتر خونريزي و توضيحي كه بايد ميدادن راجع بهش و ندادن