2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزیزم ...منم روزی دوتا هپارین میزدم ک مثبت شدم دکترم گفت روزی ی دونه انوکسان تا الانم دارم روزی ...

سلام مرسی  عزیززم    خودم به دکتر پیشنهاد دادم  و دکتر هم گفت مشکلی نداره  ولی چون خیلی استرسیم میگم دکتر شاید حواسش تبوده      بازم ممنون

«لا إِلهَ إِلاَّ أَنْتَ سُبْحانَکَ إِنِّی کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مرسی  عزیززم    خودم به دکتر پیشنهاد دادم  و دکتر هم گفت مشکلی نداره   ...

فقط دریا دل جون شما چه ساعتی از روز تزریق میکنی   ؟ طریقه ی تزریقشم میگی؟  

اره عزيزم ، قبلا نداشتم عكس رنگي هم گفته بودن مشكلي نداري البته چند سال قبل  ولي اينبار سونو و ...

خوب ب منوپور جواب دادی ؟

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فقط دریا دل جون شما چه ساعتی از روز تزریق میکنی   ؟ طریقه ی تزریقشم میگی؟  

عزیزم من شبا میزنم ساعت مشخصی نمیزنم...انوکسان آمپولش آمادست مثل هپارین نیست ک خودت بکشی تو سرنگ ...من ب شکمم میزنم

عزیزم من شبا میزنم ساعت مشخصی نمیزنم...انوکسان آمپولشو آمادست مثل هپارین نیست ک خودت بکشی تو سرنگ .. ...

ممنونم تو بروشور نوشته کناره های شکم همونجاها باید زد؟چقد از ناف فاصله داشته باشه

بچه هايي كه منفي شديد داروهارو قطع كردين؟ بازم بايد بريم پيش دكترمون؟

نگار جون شما ازمایش دادی ک داروهات قطع کردی یا بخاطر همون بی بی چک ؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها اینجا کسی هست با ذخیره بالا مثلا ۹ هایپر نشده باشه؟

من ذخیرم ده وخرده ای بود..هاییپر شدم ولی عوارضش ک اب اوردن شکم و بستری و اینا بودخداروششکر گریبان گیرم نشد.فقط تهوع و درد شکمی داشتم زیاد تاچندروز ک تا پریود شدم خوب شدم خداروشکر

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
بچه ها امشب اومدم فقط بگم خیلی براتون دعا میکنم.شماهم واسم دعاکنید که این چندماه رو به خیرو خوشی بگذ ...

ستاره جان خوبی خیلی وقته سرنمیزنی نی نیا خوبن خداروشکر؟