2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
منم بلاست انتقال دادم...یعنی میشه بگیره😔ای خدا تنها چیزی که میتونه تو کله عمرم خوشحالم کنه همینه . ...

حتمن ميگيره فقط أفكار مثبت توكل ب خدا توسل ب حضرت رقيه

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
حتمن ميگيره فقط أفكار مثبت توكل ب خدا توسل ب حضرت رقيه

ببخشید جنین من 48 ساعته بود ک برام انتقال دادن

چرا برای من سه روزه نذاشتن دلیلش چیه یا پنج روزه

روزاش،بیشتر باشه بهتره؟

لطفا سه تا صلوات برای ظهور امام زمان میفرستی🌷🌷🌷 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما هر کی میدونه جواب بده انشاالله خدا حاجت رواتون کنه😍😍😍😍😍😍😍

میگم من پودر اینوفولیک روزی یه بسته مصرف میکنیم، روزی یه دونه ام قرص اسیدفولیک 1، بنظرتون هر دو رو میشه با هم خورد؟ یکی از دوستام میگفت دو تا رو نباید با هم مصرف کنی، بعد زمان مصرف پودر اینوفولیک مهمه کی باشه؟ 

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

کدوم ازمایشگاه رفتی  بی بی زدی چی

بي بيش خيلي پر رنگه

من چندباري رفتم تاپيكش عكسشو ديدم

خيلي حس خوبيه

صبح چنين بي بي چكي تو خواب ديدم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
من فردا صبح انتقال دارم چطور جنین یک روز رشد میکنه؟؟؟؟ دوغ حرف میزنن

عزیزم جنین ها رو قبل از فریز میذارن یک یا دو یا سه یا چهار یا پنج روزه بشه وبعد فریز می کنن توی برگه فریز جنین هم می زنه جنین ها چند روزه هستن پس نگران نباش

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
انشالله .منم نمیدونم چرا انقدر دیرتازه بایدتست هم بزنم اگه مثبت بودبعدش آز.اولین بارهiuiمیکنم‌ ماه ق ...

منم بار اولم بود ضخامت رحم من و فولی هام خوب بودن اما خب نشد ایشاله اینماه میشه😉

من قبلا تست زدم مثبت شده اما چند روز بعدش پری شدم دکتر گفت بارداری شیمیاییه😅😓

مثبت شدی صدام کن 

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
عزيزم قبلا هم نوشتم، من و همسرم تقريبا مشكل خاصي نداشتيم، من كمي تنبلي، همسرم دي اف اي تقريبا ب ...

واقعا خیلی ناباروری بی علت دردناکه🙁

منم تا الان جز اون دستم😣

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
ببخشید جنین من 48 ساعته بود ک برام انتقال دادن چرا برای من سه روزه نذاشتن دلیلش چیه یا پنج روزه رو ...

جنين هرچي روزش بيشتر باشه و بلاست و به بلاست نزديك باشه شانس خيلي ميره بالا 

واسه اين ميگن جنين زود نزاريد ك احتمالش هس از بين بره و جذب رحم شه وليً اينجوريم نيس ك اصلن نگيره 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️