2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نزار بابا صبر کن تا اون موقع  کحا رفتی مگه ما رفتیم آزمایشگاه پارسه شانس ما گفتن که دلرن دستگا ...

چه میدونم شانس منه اه کاشکی زود بیاد 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همه کار کردم حتی طب سنتی.من تموم عمر متاهلیم به اینجا و اونجا گذاشت برا درمان نشد دیگه

ثمین جان خیلی غصه اتو خوردم   

از ته قلبم میخوام تو این چند ماهی که استراحت میدی به بدنت خدا معجزه کنه واست و با همه وجود شیرینیشو حس کنی عزیزم

شما انتقال دادی چند روزه ؟ 

نه گلم من انتقال ندادم هنوز

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
چه جوري ميشه اين نذر رو كرد؟ يعني اونوقت بعدش بايد چي كار كنيم؟ به منم ياد بده، منم ميخوام نذر كنم

منم تو سایت خوندم چهل روز زیارت عاشورا برای نذر علی اصغر خدا رو قسم دادم به ۶ ماهه کربلا 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
نه گلم من انتقال ندادم هنوز

پس حتما برو ببین رحمت سرد یا گرم البته واسه من فرقی نکرد من استراحتم نسبت به دو تا انتقال قبلیم بیستر بود 

گل صحرا جان منم دقیقا همین حسو دارم متاسفانه، نمیدونم چه بلایی سر جامعه پزشکی ما اومده که به خاطر پو ...

خدا ازشون بگذره اگه از قصد اينكارو ميكنن چون نميدونن شايد ي زندگي با اين كارشون بهم بخوره 

خداجون دیدی چقد سختی کشیدم نینیمو نگه دار واسم ♥️
   خدایا کاش ما هم حکمته کاراتو می فهمیدیم عزیزم ان شاالله خیلی زود خدا معجزه کنه واس ...

ان شاالله براي همه خانم هاي منتظر ني ني  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
دوستان من همیشه ناقل خبر بد هستم براتون.سارا هم منفی شد متاسفانه نمیدونم خودمو دلداری بدم یا سارا رو

خدایا خودت ب داد هممون برس  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم چرا میسر نباشه اخه بهتر از این نیس که منفی بشه ؟ خیلیا رحم اجاره کردن بنظرم بهتره اول بری طب س ...

اونا ک از درد دل ادم خبر ندارن همینجور دهنشون باز میکنن ..اهمبت ندین ب حرفاشون..انشالله خدا هم دل خودت هم خواهراتو شاد میکنه

اگه اینجوری باشه پس امروز از فریز در بیاد یعنی تا فردا فرصت هست که رشد کنه؟؟؟

عزيزم ازً فريز در بياد رشد ميكنه و دعاكن بلاست شه رشدش خوب باشه و برا خودت بهتره

همه کار کردم حتی طب سنتی.من تموم عمر متاهلیم به اینجا و اونجا گذاشت برا درمان نشد دیگه

ثمين جان خدا ب دلت ارامش بده انشالله يجوري معجزه ببينب ك خودتم باورت نشه 

عزيزم ازً فريز در بياد رشد ميكنه و دعاكن بلاست شه رشدش خوب باشه و برا خودت بهتره

منم بلاست انتقال دادم...یعنی میشه بگیره😔ای خدا

تنها چیزی که میتونه تو کله عمرم خوشحالم کنه همینه .مثبت شه و بمونه