2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
سلام عزيزم  خوبي شما ؟ نيني خوبه؟ ببخشيد شما سل فري انجام داده بودين؟ مشكلتون چي بود ؟؟ برا ...

سلام عزیزم ممنونم خوبیم شما خوبی؟

ان تی و آنومالی انجام داده بودم ک جوابش اوکی بود ولی دکترم برام سلفری هم نسخه کرد ک انجام بدم بهش گفتم جواب سونو های من ک نرماله گفت من معمولا سلفری هم میگم ک بیمار انجام بده ....نگران نباش ایشالا ک چیزی نیست جواب ان تی شما چند بوده؟ سلفری هم بد نیست انجام بده خیالت راحت میشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانما منم ای یو ای کردم با فولی ۲۵.شوهرم سالمه خدا بعد یه سال دوندگی واسه اولین بار شد ۲۵ یعنی از۱۷ بالا نمیرفت.مشکل دیگه ندارم فقط تخمدانم ضعیفه.بنظرتون شانس باروری دارم تو این ماه؟۱۵ تا شیافت بهم داده که از سه روز بعد ای یو ای استفاده کنم.کسایی که با ای یو ای باردار شدن چه علایمی داشتن؟

سلام عزيزم  خوبي شما ؟ نيني خوبه؟ ببخشيد شما سل فري انجام داده بودين؟ مشكلتون چي بود ؟؟ برا ...

اصلا اصلا نترس و بیخود نگران نشو

جدیدا دکترا تو ان تی اول خیلیا رو میترسونن...مثلا.دختر خواهر همسایه ما همین دو هفته پیش بچه ای که در ان تی اول گفتن مشکل داره سقطش کن رو دنیا اورد ماشاله بجونش....ان تی اول ترسونده بودش اما چکاپ های بعدی نرمال بود......

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
خانما منم ای یو ای کردم با فولی ۲۵.شوهرم سالمه خدا بعد یه سال دوندگی واسه اولین بار شد ۲۵ یعنی از۱۷ ...

این شیاف برای چی میدن....داروهایی که بهت دادن چی بوده؟

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

نترس عزيزم

ان شاءالله بقيه تستهارو انجام مى دى و خيالت راحت مى شه

با استرس هيچى درست پيش نمى ره توكل به خدا كن ان شاءالله به زودى زود دلتو پراز آرامش مى كنه🙏🏼💕🌸

این بود هفته ای یه دونه خارجیه ایرانی نگیری

ممنون عزیزم 😍😍

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
اره حتمامیدم درد ک دارم.البته ال دی میخورم..ولی ماخ قبل ک هیچ قرصی هم.نمیخوردم درد داشتم باز...روزخا ...

ن عزیزم روز خاصی نمیخواد بری فقط باید شرایطشو رعایت کنی.منم این چند ماه پروژسترون و ال دی میخورم میگم شایدم مال اون باشه نمیدونم.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
سلام خانوما... من تازه مرکز ناباروری ساری میرم...دوجلسه اول رو همسرم آزمایش داد و همون جلسه دوم جوا ...

عزیزم مورفولوژی نرمال 2 درصد ک خیلی کمه مال شوهر منم 2 بود و حرکت سریع 0 هست ک برا همسر منم صفره و گفتم میکرو باید کنیم

سارا انشالله به زودي با خبرهاي خوش بياي تاپيك به زودي مثبت شي نميدونم چرا دو سه تا منفي افتاده رو دو ...

مرسي عزيز دلم اميدوارم تو خوشحالمون كني

اره طرازي بود

نه همه جا اينطوريه پريود سوم دوباره ميري تو سيكل البته من كه ديگه جنين ندادم فعلا اعصابم ندارم

دوقلوهای نازنینم...دختران دلبندم..به خاطر شما هم شده هميشه آبي می مانم🌊به خاطر شما هم شده تمام روزهای بعد از اين مهربانتر خواهم شد🌸دلم ميخواهد زودتر دستهايتان را بگيرم🤰🏼زودتر روي دستهايم تكانتان دهم تا بخوابین🤱🏼زودتر برايتان با زبان كودكانه قصه بگويم،بهانه بگيرین و من كلافه شومبريزین،بپاشينو من حرص هايم را سر بيخيالي خالی كنم
سلام عزیزم ممنونم خوبیم شما خوبی؟ ان تی و آنومالی انجام داده بودم ک جوابش اوکی بود ولی دکترم برام س ...

ممنونم عزيزم پس برا شما مشكلي نبود ، واسه من سونوگراف گفت ك لب مرزه اما آزمايش مهمتره 

ك دكترم گفت خوبه تا الان ك آنومالي دادم دكترم گفت چون هر دو لب مرزه بهتره انجام بدي  

ان شاءالله 

برا من ان تي ٢/٦٥ بود 

اگه شما ميدونيد جواب آنوماليم رو بزارم 

ممنونم عزيزم پس برا شما مشكلي نبود ، واسه من سونوگراف گفت ك لب مرزه اما آزمايش مهمتره  ك دكترم ...

عزیز نگران نباش ب نظرم برای شما مشکلی نداره ،زیر ۳.۵ نرماله 

اما سلفری انجام بده خیالت راحت میشه

انشالله ک چیزی نیست 

مرسي عزيز دلم اميدوارم تو خوشحالمون كني اره طرازي بود نه همه جا اينطوريه پريود سوم دوباره ميري تو ...

عزیزم مگه شما هایپر نشدی؟چند تا جنین برات تشکیل شد؟انتقال دادی؟