2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
نیوا جان کابرگولین نخور چون اصلا پرپلاکتینو تنظیم نمیکنه من نزدیک یک سال خوردم ولی اصلا انگار نه انگ ...

مرسی عزیزم ک جواب دادی طریقه مصرفش چطور بود؟چ دوزی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
انشالله که مثبت بشی عزیزم،،،،یعنی توسونو نشون نداد بعداز عمل که دوباره پولیپ داری یانه؟؟؟منم چهارپنج ...

خدا از دهنت بشنوه

من زماني كه بهم استراديول ميدن اينطور ميشدم

يادمه سه چهار سال پيش هم ،يهبار تو سونو پوليپ گفتن، ولي ماه بعدش نبود

تو اين دو سال و نيم كه اين مركز ميرم هيچ وقت نگفته بودن پوليپ دارم، همون ماه كه رفتم تو سيكل انتقال ،اينطور شدم

سيكل بعد عمل كه بازم لكه بيني داشتم،دكتر گفت لكه بينيت از استرس هست و رحمت مشكلي نداره

ديگه بيخيال شده بودم

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم روزی که برا بار ششم مثل شما منفی شدم امیدم مثل امروز نبود میگفتم میرم دنبالش باز ولی امروز بعد ...

ثمین جان عزیزم برو ی مدت برای خودت زندگی کن از زندگیت لذت ببر به خودت برس سفر برو کتاب بخون کلاسایی که دوست داری برو من خودم همش فکر میکنم اگه با این روشا هم جواب نگرفتم برم برای خودم زندگی کنم مگه ما برای پدر و مادرمون چیکار کردیم جز این که خیلی وقتا از خودشون گذشتن تا ما به ی جایی برسیم حالا تازه اگه بچه خوبی باشه نباشه که هیچی بیخیال باش فعلا هر وقت اترژی و انگیزه لازم و پیدا کردی بیا و دوباره شروع کن 

خدا جونم شکرت...
ممنون عزیزدلم از راهنماییت ممنون که وقت میزاری واسمون خدا کنه بگه همزمان با مصرف قرص می تونم اقدام ک ...

احتمالش هست ولی بهتره قبلش چک کنی برا بارداری نرمال بشه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگى دوستان كسى از مادر ٨٨ خبر داره؟؟؟من خيلى به فكرشم كسى مى دونه سونو مجدد رفت؟؟؟ان شاء ...

والا تا این پست که خبری ازش ندارم انشاءالله که همه چی خوب پیش بره....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من چند وقته سینه هام همش درد دارن.دو تا قرص کابرگولین داشتم که تو دو هفته نصف کردم و هفته ای ...

نیوا جون.ازمایش دادی الان یا خودت حدث میزنی پرولاکتین بالا باشهِ.منم.سینه هام خیلی درد داره ماه قبل. ی سونو هم رفتم گفت مشکلی نیس همشبخاطر هورمونای بدن هست درد..اخرین پرولاکتینم واس قبل پانکچر دادم خوب بود بنظرت قبل انتقال برم ازمایش بدم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
منم نگران شدم چون فقط دو روز بعده انتقال میتونم استراحت کنم بعدش باید برم سرکار     خونه ...

نه عزیزم نگران نباشین خیلی از مامانا سر کار میرفتن.....

سلام بچه ها  من ماه قبل پانکچر شدم بعد هایپر بودم جنین هام فریز کردم گفتن پریود دوم بیا دارو بگ ...

عزیزم بعد پانکچر ی خرده سیستم ادم.میریزه به هم .پریودا کم وزباد میشه..فکرتو درگیر تاربخ دقیق نکن

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام خانما.من تازه اول راهی هستم که اغلب شما رفتین امیددارم راهنماییم کنید.به شدت ازلحاظ روحی دپرسم. ...

عزیزم خوب بستگی به نوع سیکل داره اما نهایت حدودای ۴۵ روز حالا کمی کمتر یا بیشتر.....

شایدم کوتاهر بشه حدودای ۱۵ یا کمی کمتر یا بیشتر.....

والا تا این پست که خبری ازش ندارم انشاءالله که همه چی خوب پیش بره....

انا جون بیزحمت پستا رو میخونی جواب منم.بده..من کیست 4سانتی دارم ورزش ایروبیک.میرم..مشکلی نیس واس کیست؟

خدا از دهنت بشنوه من زماني كه بهم استراديول ميدن اينطور ميشدم يادمه سه چهار سال پيش هم ،يهبار ...

افرین دقیقا منم هفته پیش فقط امپول میزدم اصلا حرفی از پولیپ نبودتواین۶روز که استرادیول خوردم امروز گفتپولیپ داری

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
سلام بچه ها جونم  من یکشنبه هفته پیش جنین سه روزه انتقال دادم  منکه خیلی سختی کشیدم این ...

عزیزم انشاءالله آروم میشی با به بتای تپل مپل.....

نیوا جون.ازمایش دادی الان یا خودت حدث میزنی پرولاکتین بالا باشهِ.منم.سینه هام خیلی درد داره ماه قبل. ...

حتما آز بده عزیزم ک خبالت راحت شه البته اگه هنوز درد داری.والا من هر بار ک درد داشتم آز دادم بالا بوده ابندفعه آز ندادم هنوز.شاید اینمدت بخاطر مصرف پروژسترون و ال دی باشه ولز احتمال مبدم همون پرولاکتینه

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
انا جون بیزحمت پستا رو میخونی جواب منم.بده..من کیست 4سانتی دارم ورزش ایروبیک.میرم..مشکلی نیس واس کیس ...

عزیزم با وجود کیست ورزش سنگین و زیاد نکنی بهتره