2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
اصلا اصلا نترس و بیخود نگران نشو جدیدا دکترا تو ان تی اول خیلیا رو میترسونن...مثلا.دختر خواهر همسای ...

ممنونم از دلداريت 

والا سونوگراف برا ان تي بهم گفت لب مرزه

بعد گفت آز مهمتره 

ك نشون دكتر دادم گفت خوبه و مشكلي نيست تا الان 

ك سونوگراف گفت باز اينم لب مرزه و بهتره براي محكم كاري بررسي كاملتر بشه و حتي اكو قلب هم گفت ك فراموش كردم ب دكتر برا اكو قلب بگم 

حالا نميدونم اكو هم نيازه يا ن ؟

ممنونم از دلداريت  والا سونوگراف برا ان تي بهم گفت لب مرزه بعد گفت آز مهمتره  ك نشون دك ...

مامانی طاهای عزیزم با اینکه برای من هیچ مشکلی نبود و اوکی بود اکوی قلب هم انجام دادم

اگه دکترت میگه انجام بده ب نظرم انجام بده ببین ما این همه کارا و آزمایشها و سختیها برای رسیدن ب بچه انجام دادیم اینا هم روش ،من ک میدونم برای شما اوکی هست ولی دکترت میگه انجام بده عزیزم ضرر نداره برای فردای روزگار خودت جای ایکاش و اما و اگر نزار😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزبزم نگران نباش..همین یکماه پیش من تو ی تاپیک دیگه یکی دوستان ان تی ریسکش خیلی بالابود بهش احتمال س ...

ان شاءالله ك همينطوره 

ان شاءالله بچه هاي همه سالم و سلامت باشه 

همچنين استرس هايي خيلي بده 

توكل بر خدا 

عزیز نگران نباش ب نظرم برای شما مشکلی نداره ،زیر ۳.۵ نرماله  اما سلفری انجام بده خیالت راحت می ...

ممنونم ك اين مطلب رو گذاشتي 

واقعا فكرم ب هيچ جا قد نمي داد ك چيكار كنم سايز جنينم خوبه طبق اين مطلب 

سل فري رو ك حتما انجام ميدم صبح رفتم اما جواب آز غربالگريم آماده نبود نشد انجام بدم تا فردا 

ممنونم از دلداريت  والا سونوگراف برا ان تي بهم گفت لب مرزه بعد گفت آز مهمتره  ك نشون دك ...

باورت مى شه من با كمال ميل حاضرم همه اين تستهارو انجام بدم

به نظرم اينجورى خيلى بهتره و خيال آدم همه جوره راحت مى شه

اينجا ما حق انتخاب داشتيم بين دو تا تست كه نمى دونم مى شناسين يا نه يكى NIPT بود يكى Combination test

من تست NIPT رو انتخاب كردم كه با توجه به نوشته هاش كاملتر و دقيق تر بود

به نظرم اصلا استرس نداشته باش و با خيال راحت برو بقيه تستها و حتى اكوى قلب هم انجام بده تا همه جوره خيالت راحت بشه عزيزم💕🌸

مامانی طاهای عزیزم با اینکه برای من هیچ مشکلی نبود و اوکی بود اکوی قلب هم انجام دادم اگه دکترت میگه ...

خداروشكر ك همه چي خوب بوده 

ان شاءالله خداوندبه همه بچه ي سالم و صالح بده آمين 

در رابطه با اكوي قلب حتما عصر با دكترم صحبت ميكنم 

سلفري رو ك حتما انجام ميدم منتظر جواب آز غربالگري هستم 

بچه ها بعد از انتقال اگه يكي بخواد مجدد پانكچر شه ميتونه دو پري بعد بره شروع كنه؟؟؟؟

چی شد محیا آز دادی؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین