2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست

درناز خیلی ناراحت شدم  اییییییی اییییییییییی که فعلا سوزن خدا ثابت مونده برامون....اما باز توکل و امیدددددد خواهر خوبم

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما... من تازه مرکز ناباروری ساری میرم...دوجلسه اول رو همسرم آزمایش داد و همون جلسه دوم جوا ...

یعنی فقط سوال من بی جواب بود؟😔

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
هیچکی راجع به سونوی من نظری نداشت دوستان، 

من واقعا در مورد اندومتریوز اطلاعی ندارم.....اما بیشتر و شاید همه چی رحم بی مشکله

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
یعنی فقط سوال من بی جواب بود؟😔

سوال شما رو حتما اگر کسی در موردش بدونه جواب میده من که خودم ندیدم سوال رو

آنا جون هم یکی یکی پست ها رو میخونه جواب میده خب با بچهی کوچک سخته همش سرش تو گوشی باشه....مطمئن باش جوابتو میده بخوبی

هیچکی راجع به سونوی من نظری نداشت دوستان، 

اون دو سه مورد ذکر شده فکر نکنم جدی باشه......اندومتریوز رو خو دکترت چک میکنه با توجه به این گزارش...

میوم ها هم بزار انا بیاد بهتر مطلعت میکنه

سوال شما رو حتما اگر کسی در موردش بدونه جواب میده من که خودم ندیدم سوال رو آنا جون هم یکی یکی پست ه ...

اینه مریم جون،دکترگفت از نظر سرعت و شکل اسپرمها مشکل دارن...باردار میشی اما با زحمت...دارو فقط ویتامین ث و تاموکسیفن۱۰ تجویز کرد و گفت سونا و حموم اب داغ ممنوع..و اینکه با اب سرد شستشو بده خودش رو.جواب هردو ازمایش عین هم بود..

Ph:7.4

Volume :2

Count:50

Totall count:100

Rapid progresive class A:0

Slow progresive calss B:20

None progresive class D:30

None Motile class D: 50

Normal morph:2

Abnormal:98

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹
عزیزم متاسفم ولی بدون خدای مهربونی داریم الهی ک بزودی دلت شاد بشه

سلام عزيزم 

خوبي شما ؟ نيني خوبه؟

ببخشيد شما سل فري انجام داده بودين؟

مشكلتون چي بود ؟؟

برا من ان تي و غربالگري لب مرز بود گفتش انجام بدم 

ممنون ميشم يكم راهنماييم كني خيلي ميترسم 

اینه مریم جون،دکترگفت از نظر سرعت و شکل اسپرمها مشکل دارن...باردار میشی اما با زحمت...دارو فقط ویتام ...

عزیزم اینجا خیلیا بودن شوهراشون آزواسپرم بوده اما طبیعی باور کن طبیعی باردار شدن....ایشاله تو هم زود بارداربشی....

تو نگران نباش.....اما لباس زیر تنگ و گرم نداشتن بیضه اثر منفی زیاد داره...پس حرف دکتر رو گوش کن..... 

من نمیدونم چقدر وقته اقدام کردی و نتیجه نگرفتی....

با اینهمه راهکار بارداری فقط یه دونه اسپرم سالم پیدا بشه کافیه......پس نگران نباش....اما پیگیر باش

سلام عزيزم  خوبي شما ؟ نيني خوبه؟ ببخشيد شما سل فري انجام داده بودين؟ مشكلتون چي بود ؟؟ برا ...

مامانی طاها خوبی عزیرم؟چرا تیکرت برداشتی؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
رفتي هانا جون؟خوشبحاااالت خيالت راحت شد من همش ميترسم برم چيزيش باشه چون خيلي لخته ازم مياد

آره عزيزم رفتم اما دو هفته طول مى كشه جواب آزمايشها آماده بشه

ان شاءالله براى هممون تا آخرش خوب پيش بره🙏🏼🌸💕

سلام عزيزم  خوبي شما ؟ نيني خوبه؟ ببخشيد شما سل فري انجام داده بودين؟ مشكلتون چي بود ؟؟ برا ...

عزبزم نگران نباش..همین یکماه پیش من تو ی تاپیک دیگه یکی دوستان ان تی ریسکش خیلی بالابود بهش احتمال سندروم دان دادن چقدم بنده خدا ترسیده بود از استرس.سل فری هم داد خداروشکر مشکلی نبود و بچش سالم سالم بود..اینا فقط حدث و گمانه ک ادم ازمایش بده خیالش راحت شه ب دلت بد راه نده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹