2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684576 پست
پس فردا،،، ولي يه حاليم كه اگه به خاطر تعيين تكليف داروها نبود اصلا نميدادم

باز تو ناامیدی دختر بد؟انشالله با خبر توپ میای و تاپیکو میترکونی.ناامیدی از شیطانه عزیزم خدا بخواد هر چیزی ممکنه.

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

بچه ها من چند وقته سینه هام همش درد دارن.دو تا قرص کابرگولین داشتم که تو دو هفته نصف کردم و هفته ای دو تا نصف خوردم تا اون چند روز خوب بودم یعنی ب محض استفاده اولین قرص بهتر شدم.مطمئنم بخاطر پرولاکتینم بوده چون چند وقت یبار میره بالا و اعصابمو خورد میکنه.بنظرتون چیکار کنم ک کلا خوب شم و دیگه دارو لازم نباشه؟چرا همش دوباره میره بالا؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان منفی شدم

ثمین فقط اومدم واسه جواب آزمایش تو..😢😭

ناراحتم.

ببین هر چی بگم نمیتونم تورو آروم کنم..

اصلا باید لال باشم.

فقط دعا میکنم دلت اروم شه ..

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘

سلام بچه ها  من ماه قبل پانکچر شدم بعد هایپر بودم جنین هام فریز کردم گفتن پریود دوم بیا دارو بگیر برای ماه بعد انتقال بدی. حالا سوالم اینه من دقیقا یه هفته بعد از پانکچر پریود شدم یعنی ده روز زودتر از موعدم چون 14 سیکل پانکچرم بود. حالا طبق همون تاریخ بعد از پانکچر که پریود شدم باید پریود بشم یا طبق تاریخ های قبلیم 

بچه ها من امروز سونو شدم و دوتا ساک بود با اینکه خیلی منتظر بودم ولی نمیدونم چ حسی دارم خیلی خوشحال ...

وای عزیزم مبارکه ...آرزوی خیلیا تو سایت اینه که یباره از این همه سختی راحت شن..و همینطکر خودم.خوشحال باش و خداروشکر کن الان مادر دوتا فرشته ای ...انشالله که بارداری راحتی داشته باشی منم دعا کن 

بچه ها من چند وقته سینه هام همش درد دارن.دو تا قرص کابرگولین داشتم که تو دو هفته نصف کردم و هفته ای ...

باید تحت درمان باشی و سر خود دارو تو ول نکنی تا زمانیکه دکترت تشخیص بده

باید تحت درمان باشی و سر خود دارو تو ول نکنی تا زمانیکه دکترت تشخیص بده

خب آخه قبلا تحت نظر دکتر دارو مصرف و قطع شد ولی بعد از یمدت دوباره برگشت.چند دفعه همینجوری شده نمیدونم ده چیکار کنم.همش کابرگولین میدن بهم

عزیزم نمیتونم بگم ناراحت نباش غصه نخور  میدونم شرایط بدی رو داری  ولی سعی کن بعد چند روز ح ...

نه خواهری من دیگه تصمیمی برا ادامه ندارم نه توانی برام مونده نه انگیزه ای.روزامو سپری میکنم شاید اینبار خدا دلش سوخت کشت منو راحت کرد .دیگه اسم بچه رو هم نمیارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

سلام خانوما...

من تازه مرکز ناباروری ساری میرم...دوجلسه اول رو همسرم آزمایش داد و همون جلسه دوم جوابهارو بردیم پیش دکتر اورولوژی...

گفت از نظر سرعت و شکل اسپرمها مشکل دارن...باردار میشی اما با زحمت...دارو فقط ویتامین ث و تاموکسیفن۱۰ تجویز کرد و گفت سونا و حموم اب داغ ممنوع..و اینکه با اب سرد شستشو بده خودش رو..

جواب هردو ازمایش عین هم بود...ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم...

Ph:7.4

Volume :2

Count:50

Totall count:100

Rapid progresive class A:0

Slow progresive calss B:20

None progresive class D:30

None Motile class D: 50

Normal morphology:2

Abnormal Morphology:98

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹

سلام خانمها من فردا صبح انتقال جنین 4 روزه دارم دکترم گفته یه روز زودتر از فریز در بیارن تا 4 روزه بشه و انتقال بده زنگ زدم مرکز گفتن امروز ساعت 12 یا 1 از فریز در میارن احساس میکنم مرکز درا سر کلاه میزاره

شما میدونید جریان چیه؟؟؟؟؟

جنینهام سه روزه فریز شده بود

سلام اناجون ،،،،اگه یادتون باشه گفتم که دو سه ماه پیش هیستروسکوپی کردم بعدشم سونو هیسترو انجام دادم که گفت مشکلی نداری امروز بعداز تزریق امپول واریو پپتیل اونم۱۶تا وروزی دوتا استرادیول که ۶روزه ،،،اومدم سونو دکتر باز گفت پولیپ داری گفت همون داروهاتو ادامه بده چهارشنبه بیا سونو،،،حالا خواستم بپرسم بنظرتون اگه چهارشنبه باز حرف امروز رو زد وگفت باید عمل کنی،،،عمل کنم یا نه برم واسه انتقال؟؟؟اخه تو همین نینی سایت چه خانمای گفتن که با وجودپولیپ باردارشدن،،،،تورو خدا کمکم کنید دارم دق میکنم😭😭😭😭😭

.....آرزو کن گوشهای خدا پراست از آرزو،،،ودستانش پراز معجزه.....🙏🙏خدایا نی نی هامو واسم نگهدار 🤲🤲🙏🙏
خیلی فکرم مشغول کرده احساس بدی پیدا کردم فکر می کنم دروغ میگن

اينقدر بهش فكر نكن

از منم سه روزه فريز بود

روز قبل انتقال ذوبشون كردن

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.