2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
بی بی چکم مثبته اما ازمو نمیدونم 

مثبته ديگه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بی بی چکم مثبته اما ازمو نمیدونم 

حتما مامانی دیگه عزیزم

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستان از سارا خبري نشد؟ آز داشت امروز

كجا بودي دوستم

من از كله سحر اينجا منتظرتونم

چرا روزا نميگذره  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
😍😍😍مباركه خب،،، علائم خاصي داري؟

نه زیاد اما دو دفعه قبلی که انتقالم منفی شد علائم تهوع نداشتم از روز ۵ انتقال یکم تهوع داشتم و روز ۱۰ انتقال درد پریودی وگرنه علائم خاصی ندارم

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
حتما آز بده عزیزم ک خبالت راحت شه البته اگه هنوز درد داری.والا من هر بار ک درد داشتم آز دادم بالا بو ...

اره حتمامیدم درد ک دارم.البته ال دی میخورم..ولی ماخ قبل ک هیچ قرصی هم.نمیخوردم درد داشتم باز...روزخاصی ازمایش بدم؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
اره حتمامیدم درد ک دارم.البته ال دی میخورم..ولی ماخ قبل ک هیچ قرصی هم.نمیخوردم درد داشتم باز...روزخا ...

شما انتقال دادی چند روزه ؟ 

بعد از ۲ تا انتقال منفی ایندفعه مثبت شدم میشه واسه تشکیل شدن قلب نی نی م صلوات بفرستین
نه زیاد اما دو دفعه قبلی که انتقالم منفی شد علائم تهوع نداشتم از روز ۵ انتقال یکم تهوع داشتم و روز ۱ ...

رفتم تاپيكتو ديدم

ديگه بي بي چك مثبت تر از اين  

دوقلو؟  

رفتم تاپيكتو ديدم ديگه بي بي چك مثبت تر از اين     دوقلو؟    

دو تا گذاشتن واسم ۵ روزه نمیدونم خدا کنه دو قلو باشه دیگه راحت بشم دو بار انتقال منفی ادم حساس و وسواسی میکنه دفعه چندمته 

الهی قربون دل شکستت برم گلم چی کشیدی هیچ جوره نمیتونم تسلی دلت باشم خودم تجربه دو تا انتقال ناموفق د ...

از نظر دکترا من رحمم سالمه و نیازی نیست بعد توی شهر کوچکی زندگی میکنم همچین چیزی اینجا میسر نیست

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دوستان از سارا خبري نشد؟ آز داشت امروز

منفی شد

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
دو تا گذاشتن واسم ۵ روزه نمیدونم خدا کنه دو قلو باشه دیگه راحت بشم دو بار انتقال منفی ادم حساس و وسو ...

من با دارو هم تخمك زياد ندارم

با داروهاي قوي يه سيكل اي وي اف كنسل شده داشتم، بخاطر نداشتن تخمك بالغ( فقط يكي داشتم، تهش اي يو اي شدم)

اينبار هم با كلي دارو فقط دوتا تخمك داشتم، شكر خدا جنين شدن

ديگه همين يه انتقال هست

نشه بايد برم از صفر شروع كنم