2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم بتام  یکو خورده ای بود همون منفی دیکه

متاسفم عزیزم  انشالله خدا برات جبران کنه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
دوستان  من دیروز غروب پری شدم ،بنظرتون دیروز روز اول پری حساب میشه یا هر ۲۴ ساعت یکروز در نظر ...

ارمغان جون منم اینماه عصر ساعت 5پری شدم ولی چون خونریزی کامل بود گفتن روز اول حساب میشه

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان امپول سوپرفکت رو کی تزریق میکنین؟ به من گفتن صبح بزن ولی چون سر کارم ساعت ۳بزنم موردی نداره؟

صبح قبل رفتن بزن

همون ٦-٧

اينجور داروها بايد صبح مصرف شه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
مگه من باید اجازه بدم من به حرف دکتر اعتماد کردم دیگه چه میدونستم اینجوری میشه 😭😭😭

مشکلتون چیه ک.4بار ای یو ای کردیس؟

اره راستي منفي شدم

سارا انشالله به زودي با خبرهاي خوش بياي تاپيك به زودي مثبت شي نميدونم چرا دو سه تا منفي افتاده رو دور، خيلي كلافه م، سارا دكترت طرازيه؟ قانون ابن سيناس كه سه پري حتما بگذره؟؟

...
سارا انشالله به زودي با خبرهاي خوش بياي تاپيك به زودي مثبت شي نميدونم چرا دو سه تا منفي افتاده رو دو ...

محيا كي از داري؟

من از عصري خيلي استرسم زياد شده

اصلا حالم خوب نيست  

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
محيا كي از داري؟ من از عصري خيلي استرسم زياد شده اصلا حالم خوب نيست    

منم حالم خوب نيس اصلاً ميخوام آز ندم در اون حد يعني

فقط مجبورم تكليف داروها مشخص شه همينجوري نميتونم تصميم بگيرم در موردشون

...