2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
هنوز تو هوام . یه بار گفتن یکی و یه بار گفتن دو تا .اخه بتام کم بود.اصلا موندم. سونو شکمی گفت دو تا ...

استرس نداشته باش مهربونم.ان شاالله میری سونو و قلب دوتا نی نی خوشگلت میتپه.۱۲۰ سااال بتپه ان شاالله😍اره واقعا استرس و فکر و خیالای ما تمومی نداره.تازه کلی هم تلاش میکنم ریلکس باشما 😆

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
بچه ها خونریزی دارم  دارم وارد هفته 14میشم  خیلی میترسم دلیلش چیه نمیدونم چکارکنم  ...

عزیزک پرولوتون مطمین ترم هست که.....

چون مرحله ای دز اون روز اتومات تو بدنت آزاد میشه....

نگران نباش.....

از اون نیست....

شاید یا باید تعداد شیافات بیشتر بشه یا جفتت پایینه یا وقت پریودیته و.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا رو شکر کن شوهر به این خوبی داری.... .منم شوهرم میزد واقعا عالی میزد بدون یه نقطه خون😄باور میکن ...

اره برای منم اصلا کبود نشد.جز اولیش که یادم نبود پوست اون قسمتو بگیرم.یکم کبود شده جای امپول اولم.ولی بعدش یه ذره خون نیومده و کبود نشده.همینجوریشم خودشو دکتر میدونه دیگه ازش تعریف نمیکنم😂😂😂تازه دیروزم سرش غر زدم.گفت نخیرم من مطمئنم.شاید پن مشکل داشته😂😂دکتر گفت غیرممکنه پن خراب باشه ولی بیخیال😐😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
[QUOTE=76597737]بچه ها لطفا بهم خبر بدین ببینم کدوماتون اورالگوتران داشتین دیگه و بازو تزریق کردین ی ...

همتون بازو زدین که😐😐😐من دیشب دور ناف زدم اشکال نداره امشب بازو بزنم؟برای شما هم تاکید داشت روی ساعت تزریقش؟

بچه ها خونریزی دارم  دارم وارد هفته 14میشم  خیلی میترسم دلیلش چیه نمیدونم چکارکنم  ...

زنگ بزن بگو وصل کنه به ماما از اون بپرس و بگو از دکتر واست بپرسه اونا بهش حتما دسترسی دارن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم من دارم و دکترم گفت توی بازو. با زاویه ۴۵ درجه بزنم  

ممنونم از اطلاعاتت عزیزم.اکثرا بازو زدین.منم امشب بازو میزنم پس.مرسی عشقم😚

به من هم دکترم ساعت داده بود ۱۰ شب  ولی میرفتم تزریقات یکم اینور اونور میشد نگران نباش

شما گفتی دور ناف میزدی یا بازو عزیزم؟یادم رفته.مرسی💚

سلام انا جون و دوستای گلم  برا مد عکس رنگی نوشتن از روز هشتم پریودم گذشته یعنی منتظر بمونم ماه ...

عزیزم عکس رنگی بین روز 8تا 11میگیرن معمولا.

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
سلام عزیزم... گلم چندروز بعد اتمام ال دی پریود شدی؟؟ از روز سوم خوردی یا پنجم؟ راستی کارای دندون ...

عریزم دندونت اذیت میکنه ک.میخای بکشی؟اخه منم سمت راست کشییدم ولی سمت چپ بالاهست کج دراومده دکترقبلا گفت اگه اذیت نمکنه کاریش نداشته باش..حالا نمدونم قبل انتقال بکشم یانه؟بنظرت مشکی ایجادمیکنه؟منم مثه خودت فوبیای دندونپزشکی دارم  

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹
عزیزم عکس رنگی بین روز 8تا 11میگیرن معمولا.

یعن  از این روزا بگذره نمیگیرن؟اگه دلیلش فقط بارداری باشه که بترسن که شاید باردارم خب میدونم که نیستم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
دوستانی که آی وی اف یا میکرو کردین و جواب منفی گرفتین، ببخشید می پرسم ، ولی بعدش توی رابطه اذیت ...

عزیزم خوب هورمونات به هم میریزن.....

من بعد منفیا یادم نیست اما بعد هر دو زایمانم خشکی شدید داشتم تا چند ماه.....

الانم هنوز دارم.....

زایمان قبلیم فکر کنم بعد شروع پریودم بهتر شدم....

یعن  از این روزا بگذره نمیگیرن؟اگه دلیلش فقط بارداری باشه که بترسن که شاید باردارم خب میدونم که ...

نه دلیلش واسه بارداری نیست عزیزم....اون روزا معاینه سیستم بدنت براشون مهمه انگاری...منم برای عکس رنگی تاکید کردن 8تا11باشه...دکتر گفت دیرتر بری عکست به درد من نمیخوره😕😕😕