2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
دوستان گل تورک_آنا#   سارا1368#   yasbanoo#   mahya#   و بقیه مامان ...

کدوم آمپول عزیزم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم معمولا بعد از ظهر روز اول حساب نمیشه و روز اول فرداشه.... برا تغذیه هم طبق طبعت بخور...... آ ...

سلام انا جون و دوستای گلم 

برا مد عکس رنگی نوشتن از روز هشتم پریودم گذشته یعنی منتظر بمونم ماه بعد هکس رنگی بگیرم یا بازم میشه عکس رنگی گرفت؟اخه تو اینترنتم خوندم گفت بخاطر این میگن روز هشت به بعد که مطمین باشن باردار نیستی منم مطمینم.حالا این ماه عکسو بگیرم یا بمونه ماه بعد....اینطوری یک ماه عقب میفتم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
گلفام جون من دیروز از حسابداری هزینه لاپاروسکوپی رو پرسیدم برای من که بخشی از روده هامم درگیره گفت ب ...

عزیزم خوبه هزینش زیادی بالا نرفته.....

اون زمانم اگه کسی رودش درگیر بود همین حدود سی میشد.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان گل تورک_آنا#   سارا1368#   yasbanoo#   mahya#   و بقیه مامان ...

عزیزم برا آزادسازیه....

خودم پلی کیستیک بودم و همسرم اسپرمش ضعیف بود،کار خاصی نکردم فقط زندگیمو زندگی کردم ،صبح زود بیدار می ...

عزیزم آفرین.....

به سلامتی و شادی بغلش کنی.....

😂😂😂😂من این حسو نسبت به امپول دارم هر امپولی میخواد باشه😅😅😅

والا دیگه انقد آمپول زدم من، حسمو بهش از دست دادم😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
به نظرتون فردا شب بزنم سر خود؟ بعد آیا دقیق ساعت 2 باید بزنیم دوست دارم دیرتر بزنم ....میترسم تخمکم ...

عزیزم تایم تزریق که دقیقا باید دو باشه.....

زمان نمونه رو هم زنگ بزنین مجدد بپرسین.....

چون آی یو آی اونم دو مرحله ای هست نمیدونم کی باید باشه....

دوستانی که انتقال فریز داشتین چند. روز بعد از پانکچر پریود شدید؟

هفت روز عزیزم.😘

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘
دوستانی که انتقال فریز داشتین چند. روز بعد از پانکچر پریود شدید؟

من پنج روز بعدش

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
خب خداروشکر.دوستمون گفت رو بازو میزده گفتم اگه باید روی بازو بزنیم برم بپرسم دوباره.راستی شماهایی که ...

به من هم دکترم ساعت داده بود ۱۰ شب 

ولی میرفتم تزریقات یکم اینور اونور میشد نگران نباش

توکل یعنی اجازه دادن به خداوند که خودش تصمیم بگیرد! تو فقط بخواه و آرزو کن اما پیشاپیش شاد باش! و ایمان داشته باش که رویاهایت هم چون بارانی در حال فرو ریختنند! پیشاپیش شاد باش و شکر گذار چرا که خداوند نه به قدر رویاها بلکه به اندازه ایمان و اطمینان توست که می بخشد!
سلام انا جون و دوستای گلم  برا مد عکس رنگی نوشتن از روز هشتم پریودم گذشته یعنی منتظر بمونم ماه ...

عزیزم زنگ بزن همون جایی که میخوای بری راهنماییت میکنن. اگه بشه میگن بیا..

پس منشی اصلا گوش نکرد به حرف دکتر یه روز زودتر منو فرستاده.. توکل بخدا میشه امشب دیرتر بزنم چون شن ...

عزیزم ۳۶ ساعت بعد آزاد میشه یعنی دو ظهر.....

😄😄 من به شوهرم گفتم بیا نگاه کن یاد بگیر دیگه خودت برام بزن حاضر نشد بیاد تو اتاق تزریقات! حالا ...

راستش من شنیدم میگن دور ناف زودتر اثر میکنه!ولی بازم مطمئن نیستم عزیزدلم.من بر اساس تجربه ی دوستان که اینجا گفتن بیشتر دور ناف میزدن همونجور زدم.ولی خب از اونا بپرسی راهنماییت نمیکنن که قانع بشی.از سر خودشون بازت میکنن!ولی هرجور حس میکنی بهتره همونجور‌ تزریق کن گلم.ان شاالله کلی تخمک خوب داشته باشی.با این ذخیره احتمالا حسابی تخمک خواهی داشت عزیزم.اون خانم که‌میگی هم نمیدونم چرا اینجوری شده راستش.با‌اون ذخیره باید بیشتر میشد فکرکنم.شایدم عدد ذخیرش اشتباهه. 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
منم خوبم قربونت برم...مرسی.. عزیزم زیر جلدی فرقی نداره دورناف باشه یا رو بازو..گونالو میزدی دورناف؛ ...

باشه فداتشم ممنون

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم