2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
آهان شوهرت میزده😁 بازم ممنون عزیزم

بله متاسفانه😐کسی حریف این شوهر‌ من نمیشه که.میگه من خودم بلدم😐😐😐

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم

خانمهای باردار .چه علائمی دارید .لطفا بگید .

من سینه ها خیلی خیلی کم سفت شده دلی حساس نشده.خیلی خیلی کم حالت تهوع دارم ..

کلا احساس میکنم علائم خاصی ندارم ..میترسم .لطفا بگید .چه علائمی دارید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمهای باردار .چه علائمی دارید .لطفا بگید . من سینه ها خیلی خیلی کم سفت شده دلی حساس نشده.خیلی خیل ...

وای یعنی هر مرحله ای رو بگذرونیم مرحله ی بعد باز کلی سوال داریم😂منتظر سوالای جدید من باشید پس

عزیزدلم خود انا جون هم میگفت سینه هاش بزرگ و حساس نشده بوده.نگران نباش گلم.خیلیا بدون علامتن.ان شاالله نی نیتو به سلامتی بغل‌میگیری خیالت راحت میشه.گفتی دوتا ساک دیدن راستی؟!

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
دکتر به من گفت زیرجلدی.توی نسخه هم نوشته زیرجلدی.خودم پرسیدم دور ناف گفت بزن!اگه بازویی هست تا بزنم ...

عزیزم زیرجلدیا فرقی ندارن...ولی من ابن سینا میرم و اونجا به اکثر کسایی که اینو میزنن میگن بازو...حالا اگرم ناف زدی ایرادی نداره...فرقی نداره...حساس نباش دوستم

😄😄

من به شوهرم گفتم بیا نگاه کن یاد بگیر دیگه خودت برام بزن حاضر نشد بیاد تو اتاق تزریقات!

حالا خداروشکر برات جواب دادن،

یکی از خانما که تو بیمارستان دیده بودمش ذخیره تخمدانش حدود۲.۷بود فقط ۳تا تخمک داشت.

گفتم شاید دور ناف تاثیرش بیشتر باشه بازم زنگ زدم پرسیدم گف فرقی نمیکنه.

الحمدالله❤
سلام مهربونم.اره خداروشکر عزیزم.اوضاع بد نیست.راضی ام.سارا جون دکتر به من گفته ساعت ۱۱ شب،تا سه شب ب ...

منم خوبم قربونت برم...مرسی..

عزیزم زیر جلدی فرقی نداره دورناف باشه یا رو بازو..گونالو میزدی دورناف؛  اینو بزن رو بازو...امپولو به من میگفتن ۸ تا ده صبح بزن.ایراد نداره ده دقیقه یه ربع.نگران نباش...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
وای یعنی هر مرحله ای رو بگذرونیم مرحله ی بعد باز کلی سوال داریم😂منتظر سوالای جدید من باشید پس عزیز ...

هنوز تو هوام .

یه بار گفتن یکی و یه بار گفتن دو تا .اخه بتام کم بود.اصلا موندم. سونو شکمی گفت دو تا ساک ..یعنی تو یه هفته یکی شده دو تا 😂😂😂خدایی راست میگی. هر مرحله میریم یه جور استرس داریم 😂😂...حالا هم استرس سونو قلب دارم نرفتم این هفته گفتم هفته بعد برم خیالم راحتره ..تا خدا چی بخواد ..

سلام دوستان من دیشب سونوی روز دهم سیکلم بود که فولیکولای هشت و نه و ده و دوازده داشتم  چهارشنب ...

عزیزم من روز نهم تو سونو هرطرف پنج تا فولیکول ۸ تا ۱۲ ۱۳ داشتم .روز دوازدهم که پانکچر شدم ۲۲ تا فولی خوب داشتم و هفده تاشم جنین شد...نگران نباش رشد میکنن تو این چند روز..

بهت منوگون یا منوپیور نداد که بزنی امروز و فردا؟

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم مهم اینه ناامید نشی..... میتونی خسته بشی.... گله کنی.... اما اناامید نشو..... همه دوستات ک ...

سلام انا جون خوبي عزيزم؟

ببخشيد يه سوال واجب دارم

من ديروز سونوي قلب دادم و قلب كوچولومو ديدم

ميخوام بدونم داروهام كه شامل روزي٤تا استراديول انوكاساهپارين دور نافي

پروژسترون عضلاني هرروز

شياف پروزسترون٢٠٠ هرشب يكي

اينارو تا كي بايد ادامه بدم؟

هرچي كلينيك دكترم تماس ميگيرم١ هفتس خطاشون مشغوله انگار مشكل پيدا كرده خيلي نگرانم راهمم با كلينيكم٨ ساعت فاصلس

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌

خدا رو شکر کن شوهر به این خوبی داری....

.منم شوهرم میزد واقعا عالی میزد بدون یه نقطه خون😄باور میکنیدامروز هم میخواست اسپکلوم بخره خودش ای یو ای رو انجام بده😂😂😂😂😂😂

یکی رو دیدم بازوش کبود بودبخاطر آمپولا با اینکه تزریقاتی رفته بود😅

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،
سلام انا جون خوبي عزيزم؟ ببخشيد يه سوال واجب دارم من ديروز سونوي قلب دادم و قلب كوچولومو ديدم ميخ ...

عزیزم مبارکت باشه انشاالله همیشه قلبش بزنه برات ..

فکر کنم داروها تا هفته 12هست .

چند هفته ای الان 

عزیز من اصلا اصلا درد نداره دردی که بقیه میگن..من خیلی درد سستم خیلی.....اما وقتی دندون عقل رو کشیدم ...

خودمم دندون عقل سمت چپ رو کشیدم.درد زیادی نداشت. الان نوبت سمت راستیه..

ولی کلا من وارد دندون پزشکی میشم شل میشم ... دستوپام میلرزه 😁

😇خدایا بندبند وجود خودم و فرشته ام  رو به خودت می سپارم ،پناهم باش که جز تو پناهی ندارم😇      😍🍃🍀خاله های مهربون به خواست خدا و دعای شما ،مهمونیه ۹ ماهه ی من بسلامتی می گذره و منِ فندق می پرم تو بغل مامان 🍀🍃😍                                                  ☘لفطا یه صلوات مهمونمون کنید☘