2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
بچه ها لطفا بهم خبر بدین ببینم کدوماتون اورالگوتران داشتین دیگه و بازو تزریق کردین یا دور ناف؟  ...

عزیزم من دارم و دکترم گفت توی بازو. با زاویه ۴۵ درجه بزنم 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من روز نهم تو سونو هرطرف پنج تا فولیکول ۸ تا ۱۲ ۱۳ داشتم .روز دوازدهم که پانکچر شدم ۲۲ تا فولی ...

برای امروز هم گونال و. اورگالترون دارم

فردا فقط بازویی دکاپپتیل و دیفرلین دارم و. قرص داستینکس

سه شنبه استراحت دارویی

و. چهارشنبه عمل 

چقدر خوب پس منم امیدوار باشم انشالله خوب جواب بگیرم

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم مبارکت باشه انشاالله همیشه قلبش بزنه برات .. فکر کنم داروها تا هفته 12هست . چند هفته ای الان ...

قربونت برم عزيزم😘 ٧ هفته و٢ روز طبق سونو

ممنونم انشاالله واس هممون

يعني دوزشم كم نميشه به همون منوارقبل پيش برم؟

بهيچكس اجازه نميدم من رو به اين باور برسونه كه روياي بي ارزشي دارم😌
سلام خانما، ببخشید من سوال داشتم اگه میتونید کمکم کنید ممنون، قبلا هم اینجا گفته بودم که این ماه می ...

عزیزم معمولا بعد از ظهر روز اول حساب نمیشه و روز اول فرداشه....

برا تغذیه هم طبق طبعت بخور......

آبم زیاد بخور.....

یه بندم نخواب بعد انتقال و هر از گاهی تو خونه یه دوری بزن.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام انا جون خوبي عزيزم؟ ببخشيد يه سوال واجب دارم من ديروز سونوي قلب دادم و قلب كوچولومو ديدم ميخ ...

خداروصدهزار مرتبه شکر که قلب کوچولوت میزنه الهی همیشه قلبش بزنه و برای پدرومادرش خدا حفظش کنه

دوستان اولین سونی برای صدای قلب کی هست؟

عزیزم از روز سی انتقال به بعده.....

برا بعضیا زودتر برا بعضیا دیرتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من رفتم دکتر اما دکتر نبود دستیار تخصصی سونو کرد.. یک فولیکول 18 یکی 17 دو تا 15 بود آمپول د ...

به سلامتی عزیزم.....

خودمم دندون عقل سمت چپ رو کشیدم.درد زیادی نداشت. الان نوبت سمت راستیه.. ولی کلا من وارد دندون پزشکی ...

😂😂😂😂من این حسو نسبت به امپول دارم هر امپولی میخواد باشه😅😅😅

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،