2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046458 بازدید | 684513 پست
ب بعضیاهم مث من بودن همون موقع دوم پری با آمپولای انوکسا سوپرفکتم دادش .

اونا سیکل کوتاه از نوع اگونیست بودن احتمالا....

عزیزم قرار نیست سیکلت مثل بقیه باشه....

منم نداشتم سوپرفکتو....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اناحون من سابقه پرولاکتین بالا دارم، در این حد که رنج ازمایشگاه از ۴۰ تا ۴۵۰ بود من هشتصد بودم که ا ...

عزیزم نمیدونم پرولاکتین رو کیفیت تخمک تاثیر میذاره یا نه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا دیروز رفتم ایمونولوژی گفت ایمنیت خیلی خیلی کم درگیره که دئماه رئزی دوتا پردو کافیه قبل انتقالم ق ...

خدارو شکر پس کارات دارن پیش میرن....

ایشالله چیزی به شادی وصف ناپذیرتون نمونده....

من نیم ساعت پیش آخرین آمپول رو زدم کلی هم گریه کردم این همه مراقب بودم کسی داستان  میکرو ما رو ...

عزیزم میفهمت اما دیگه شده سخت نگیر.....

ایشالله اونام امانتدار هستن و جایی نمیگن....

عزيزم اون آمپولا رو واس اقدام معمولي هم ميدن، اون از كجا ميخواد بفهمه كه لزوما برا ميكرو ميزني شما

آخ اولش که هنوز منو نمی شناخت ازم پرسید برای چیه من گفتم میکرو  آخه چند روز صبح و عصر اونجا آمپول میزدم منو دیده بود ولی کنجکاوی نکرده بود دیگه  بیخیال شوهرم میگه خلاف نمی کنیم که   

سلفری منظورتون همون غربالگری اوله؟

نه عزیزم بعد غربال اول به خاطر سنم دکتر گفت بهتره سلفری هم بدی....

البته غربال اول جوابش خوب بودا ولی احتیاطا نوشت....

غربال دومم آز کلا دکتر من ننوشت واسن یعنی من کوادمارکرارو ندادم....

یه آز غربال اول دادم و یه سلفری.....

همون تستی که هزینش بالاست....

برا من نیلو ۱۴۹۰ شد....

یه سوال من از دیشب آخر شب دیگه ترشحات تخمک گذاری ندارم  پانکچرم پنج شنبه هست نکنه تخمک ها ازاد ...

نه عزیزم طبیعیه....

آزاد نشدن....

نمیدونم والا.گفتم این شانسی که من دارم.بعید نیست کار به اونجاها بکشه 😁 اخ جوون الهامی..هفته ی د ...

نه عزیزم اصلا ذهنت رو درگیر نکن تازه حالت بهترشده خانمی😘 

توکل برخدا عزیزممم خدا خودش کمک کنه همه چی خوب پیش بره 🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
یکشنبه بزرگ ترین تخمک 17بود لطفا اگه میدونید جواب بدین اون آمپول که 36ساعت بعد ازاد میشه هم امشب بای ...

عزیزم ساعت عملت اگه مثلا ۸ صبح ۴شنبه هست دوشنبه شب ساعت ۸ باید بزنی.....

خداروشكر عزيزم🙏🏼🌸 الهى كه بهترين روزهاتو به زودى زود در پيش داشته باشى و دلت پر از آرامش بشه😘💕

تشکر عزیزم انشالله همینطوره🌹🤲

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
دوستان کسی از دکتر طرازی وقت داره که نخواد بره؟؟

عزیزم با ویزیت اولی میتونی نوبتتو عوض کنی مثلا نمیتونی تایم من که مریضشم بری....

اما اگه کسی پیدا کردی ویزیت اولیه و نمیخواد بره میتونی جاش بری....

هر از گاهی زنگ بزن ببین اگه کنسلی داره شاید به جاش قبول کنه بری.....

يأسي چرا سرخود رفت؟ يعني براي اون تو همون صارم روز دو امپول ها پرولاكتين ننوشته بودن؟ ميدوني من جايي ...

عزیزم فکر کنم هر جا بری تهش باید حواس خودتم جمع باشه....