2777
2789
عنوان

از تسلط هوش مصنوعی میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1920 بازدید | 137 پست
چه قدر جالب کتابی چیزی در این زمینه میشناسی به من معرفی کنی گلم؟

نه عزیزم اینجور چیزا تو کتابا پیدا نمیشه چون سیستم نمیخواد مردم راجبشون فکرکنن.نهایت تو یه سری فیلما به اسم فیلم تخیلی بهمون نشون میدن.اگه به این چیزا علاقه داری پیج resayper و ببین داخل هایلاتاش کلی اطلاعات بهت میده

من برنامه نویسم و از اول هم به هوش مصنوعی علاقه داشتم حتی قبلتر از بوجود اومدن این مدل های زبانی که باعث محبوبیت هوش مصنوعی شدن ... این چیزایی که ما میبینیم شاید 1% دنیای هوش مصنوعیه مثلا یه عکس با توضیحات میسازه یا مثلا میری چت جی بی تی سوال میکنه جواب میده 

اگه روال کاریشونو بدونید هیچوقت نمیترسید و اینا هم ابزاری هستن مثل همه ابزارهای دیگه هیچ قدرت تفکر و تصمیم گیری مثل آدمی زاد ساخته نشده و ممکن هم نیست ساخته بشه اونا تو فیلمای هالیوودیه

مثلا جمینای یا چت جی پی تی یه تحلیل گر مدل زبانی هست . یعنی شما دیتابیس عظیمی داری که شامل تمام اطلاعات دنیاست و یه هوش مصنوعی نوشتی که قدرت تحلیل درون اون اطلاعات باسرعت بالا رو داره ! جستجوگر گوگل خودش خیلی قویتر و پیچیده تر از این هوش مصنوعی هاست ولی چون همیشه مردم استفاده میکردن بهش عادت کردن

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا همون اهرام مصر یا معماری ساختمون های قدیمی که کلی جزئیات دارن و با امکانات اون زمان نمیشه ساخت. ...

اهرام مصر یه سازه هست که دویست سال توسط میلیون ها آدم درست شده ! اینکه یه فرعون میلیون ها آدم و فیل و ... را به بردگی گرفته یه ساختمان هرمی ساخته اونم در طول بیش از دویست سال یعنی پیشرفته بودن ؟ 

برنامه نویس ارشد وب ، فول استک دولوپر ، php+react = ارتباط با من در تل @gutyuvasi

اهرام مصر یه سازه هست که دویست سال توسط میلیون ها آدم درست شده ! اینکه یه فرعون میلیون ها آدم و فیل ...

این اطلاعات غلط هم سیستم به مردم داده که بگن نه عجیب نیست ساختن هرم!اما ساخت هرم از بالا به پایین شروع شده و سنگ های نوک هرم قدیمی تر از پایین هرمه و هرکدوم از سنگ ها چند تن هست و امکان جابه جایی و بالابردنش حتی الانم تقریبا سخته چه برسه به اون زمان!و همینطور سنگ هایی که ازشون استفاده شده تا کیلومترها اونورتر وجود نداشته!با این حال بازم جزو عجایب ۷گانه س.

این اطلاعات غلط هم سیستم به مردم داده که بگن نه عجیب نیست ساختن هرم!اما ساخت هرم از بالا به پایین شر ...

واقعا این حرفهای یوتیوبی و اینستاگرامی که برای گرفتن بازدید میسازن رو باور میکنید ؟ 

واقعا فکر میکنید جابجا کردن اون سنگ ها الان سخته ؟ پس پیشنهاد میکنم مستند سازه های همین دبی رو ببینی وسط دریا نخل ساختن میفهمی یعنی چی ؟ میدونی بتن ریزی و پی ریزی درون آب دریایی که موج های وحشتناک داره یعنی چی ؟ 

دوست عزیزم اون سنگ ها برای ابزارهای الان مثل آب خوردن هست و خیلی بزرگتر و سنگین تر از اونا رو برمیدارن

سنگ های اهرام مصر دقیقا در کوه های روبرویی اهرام مصر وجود داره اونجا یه کوهستانی عظیمی از سنگ های معدنی هست که اونجا میتراشیدن و میاوردن

ابزارهای خاصی داشتن کی گفته نداشتن

جرثقیل چوبی درست میکردن از حیواناتی مثل فیل کمک میگرفتن و وقتی میلیون ها ادم جمع بشه قدرت عظیمی میشه

ضمنا اونجا ازپی ساخته شده و بالا رفته پس چرا اهرام مصر پی داره؟

هیچ مهارتی وجود نداره که هوش مصنوعی از پسش برنیاد

هوش مصنوعی تو دنیای برنامه نویسی تقریبا هیچی نیست حتی توانایی درست نوشتن یه پروژه دانشجویی ساده رو هم نداره و هیچ درکی از حل مسئله ی برنامه نویسی نداره کدهایی هم که میده از انجمن های برنامه نویسی تقلب میکنه و من بارها ازش پرسیدم بعدا تو انجمن ها دیدم کپی همونو و در واقع از نوشته ی ادم ها تقلب میکنه هیچ مسئله ی برنامه نویسی رو خوب نمیتونه حل کنه

تا این حد ممکن نیست و شاید خیلی سال طول بکشه تا به این سطح برسه

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

یه چیزی مثل فیلم های که از آینده میساختن 

دیگه باید قبول کنیم 

نسل قدیم خیلی  شغل  بوده که الان نابود شده 

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی