2777
2789
عنوان

کمردرد روی تخت

100 بازدید | 12 پست

شوهرم روی تخت کمردرد میشه، تشک تخت رو پارسال عوض کردم و طبی فنری خریدم با ۷ سال ضمانت، بازم درد میگیره کمرش... تشک پنبه ای دادم درست کردم بازم نتونست بخابه.....

چیکار کنم؟ دلم نمیخاد رو زمین بخابیم و تخت نمایشی باشه، به نظرتون تخت های فلزی که روی حیاط میذارن و کفشون یک تیکه فلزی هست براش مناسبه؟

آیا به آنچه که برای تو مقدر شده است ایمان داری؟؟؟

تشک نباید نرم باشه باید فوم خشک بگیرین تشک نرم کمر درد میاره

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

زمین واقعا بهتره

من خودم تخت داشتم ولی استفاده نمیکردم

مشکلی از کمر نداره؟

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم کمرش روی تخت درد میگرفت

من در حالیکه دیسک کمر هم داشتم ولی فقط روی تخت میخوابیدم و برام بهتر بود

برای همین ترجیح دادیم که جدا بخوابیم از هم

اون پایین تخت 

من روی تخت

☺️☺️

زمین واقعا بهترهمن خودم تخت داشتم ولی استفاده نمیکردممشکلی از کمر نداره؟

نه روی زمین مشکلی نداره و کمردرد نمیشه

شوهر منم کمرش روی تخت درد میگرفتمن در حالیکه دیسک کمر هم داشتم ولی فقط روی تخت میخوابیدم و برام بهتر ...

چقد بده... منم یه مدت جدا خابیدم 

تشت طبی هست که خیلی سفته و اصلا فنریت نداره  توش الیاف نیست تماما فوم البته خیلی گرونه ازونا باید بخرید اصلا گول تبلیغات رو نخورید فنری و الیافیا بیخودن

سینه ام دکان عطاریست، دردت چیست؟!
یعنی تشکی که عین زمین سفت باشه؟ هست تو بازار؟

نه اونقدر سفت ولی منعطف نیست بشینی روش پایین نمیره زیاد اونطوری بله هست من خودمم دارم از شهرک ولیعصر تهران گرفتم بورس

مومو به ژاپنی میشه هلو🍑از اینده خبر دارت میکنم🧙🏻‍♀️باهام مخالفی خوشحال میشم ریپ نزنی💙گربه هارو دوست دارم سیاهاشونو بیشتر🐈‍⬛🐾تاروت قهوه و شمع تراپی رو بخاطر علاقه یادگرفتم 🔮🃏

تشت طبی هست که خیلی سفته و اصلا فنریت نداره توش الیاف نیست تماما فوم البته خیلی گرونه ازونا باید بخ ...

آره منم فنری داشتم نرم بود و اصلا راحت نبودم 

ولی خواهرم سفت بود خیلی رو اون راحت بودم

اگر انسان ها میدانستند در قبر ها چه میگذرد ؛ یک گناه هم نمیکردند.
تشت طبی هست که خیلی سفته و اصلا فنریت نداره توش الیاف نیست تماما فوم البته خیلی گرونه ازونا باید بخ ...

دقیقا همینارو میگم

چقد بده... منم یه مدت جدا خابیدم

دیگه چاره ای نیس

البته چون شوهر من خرو پف هم میکنه 

بعضی وقتها تو هال میخوابه البته بیشتر وقتها

۱۷ ساله ازدواج کردیم و دوری و سردی هم نیاورده 

بالاخره شرایط زندگی ها فرق نیکنه