2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046493 بازدید | 684518 پست
به نظرت با طرازی مشورت کنم یاپزشکی که تو شهرم زیر نظرش هستم ؟(متخصص بارداری پرخطر هم هست )

والا من باشم با هر دو مشورت میکنم....

اگه قرار باشه سرکلاژ کنی با کی انجام میدی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرسی عزیزم  بهت گفته بودم انا جون اما از بس سرت شلوغ شده یادت رفته عزیزم ....مرسی که هستی  ...

عزیزم واقعا دیگه حافظم یاری نمیکنه....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مهم کیفیته.... ایشالله همع شون تخمک و بعدشم جنین میشن.... برا دردت والا اگه انتقال نداری راح ...

اناحون من سابقه پرولاکتین بالا دارم، در این حد که رنج ازمایشگاه از ۴۰ تا ۴۵۰ بود من هشتصد بودم

که البته بعد متوجه شدم سیاه دانه خوردم مرتب تاثیر داشته تو افزایشش گویا، بعدش کلی دارو خوردم و رفت پایین دوماه قبل از دانکچر پایین بود ولی در حین پانکچر تستش نکردن ممکنه تاثیر اون باشه که نینیا گرید سی شدن؟ ۱۲تا نینی شش بسته ی دوتایی که هیچینگ شدن، البته جنین شناس گفت تخمک ضعیف بود ولی گفت با گرید سی هم به نتایج خوبی رسیدن و نباید فکرشو کرد ولی خب من نگرانم که نکنه تاثیر پرولاکتین باشه، شما در موردش اطلاعاتی دارین؟

...
مرسي اناجون يه سوال اورژانسي ديگه خيلي نگران شدم يكي منو از نگراني دربياره چشام پُر اشك شد متوج ...

عزیزم سخت نگیر تازه کلی تغییرات تو بلرداری داریم....

شاید دمم در آوردیم.....

خخخخخخ....

بعدش همه چی نرمال میشه نگران نباش.....

فدات آنای عزیزم،منم همینطور، میل به مادرشدن بازم منو کشید توی این راه،امیدوارم این دفعه بادست پربرگر ...

اتفاقا میخواستم بگم ۷می دیگه حتما میگیره.....

بچه ها من یکم احساس خارش دارم به نظرتون فلوکونازول اثر داروهای ای یو ای رو کم میکنه؟؟؟ تورک_آنا# ...

عزیزم بدون تجویز دکتر به هیچ وجه سر خود استفاده نکن....

اناحون من سابقه پرولاکتین بالا دارم، در این حد که رنج ازمایشگاه از ۴۰ تا ۴۵۰ بود من هشتصد بودم که ا ...

عزیزم دکتر من پرولاکتین بالا باشه سیکلو کنسل میکنه ..شاید تاثیر داره...ولی دیگه فکرشو نکن.باهمینا نتیجه میگیری عزیزم..الان که میخای بری واسه انتقال انشاالله ؛ازمایش دادی واسه پرولاکتین دیگه؟؟تو انتقال خیلی مهمه که پایین باشه 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
عزیزم دکتر من پرولاکتین بالا باشه سیکلو کنسل میکنه ..شاید تاثیر داره...ولی دیگه فکرشو نکن.باهمینا نت ...

امروز سه سیکلم میدم، دکتر قبلش برام چک کرد ولی دو ماه قبل از پانکچر بود، بعدش هم دارو میخوردم همچنان تا پانکچر قطع نکرده بودم دارو رو، ولی خب همزمان با شروع سیکل چک نکرد، اکتفا کرد ب آزمایش دو ماه قبلش،،  بعد از پانکچر هم میخوردم دارو رو همچنان، ولی خب از اونجایی که تو نت خوندم استروژن پرولاکتینو میبره بالا و ما هم که هایپر میشیم استرادیولمون میزنه بالا نگران شدم که اون نبرده باشدش بالا و کیفیت تخمکا رو خراب کرده باشه

...
خوب میخواد زیر نظرش نیاز باشه دارو بگیری.... خوبه که.... اتفاقا درستشن اینه تو هر زمینه زیر نظر مت ...

انا دیروز رفتم ایمونولوژی گفت ایمنیت خیلی خیلی کم درگیره که دئماه رئزی دوتا پردو کافیه قبل انتقالم قطع کن 

واسه انعقادی هم گفت فقط یک جهش داری دو تا داشتی دارو ب6و...نیاز بود محض اطمینان فقط هپارین استفاده کن موقع انتقال البته دکترم اسپرین و یدو فولیک داده.بعد رفتم دکتر راجب سپتوم گفت من عکستو ندیدم چون عکس هم تو سینا هستش گفت مجدد عکس رنگی بگیر نیاز بود هیسترو کنیم نیاز نبود الکی هیسترو نمیکنم

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه

من نیم ساعت پیش آخرین آمپول رو زدم کلی هم گریه کردم این همه مراقب بودم کسی داستان  میکرو ما رو نفهمه اون وقت شانس بد من امروز سرپرستار تا فامیلیمو گفتم منو شناخت گفت خانم ... کیت میشه حاج آقا... کیه شماست منم گفتم که عمه و پدرم هستن  با عمه ام دورادور دوست هست بعد یه پرستار آقا اومد اونم گفت منم حاج آقا رو می شناسم چند شب پیش اینجا بود پدرشو آورده بود . خلاصه به خاطر این نام خانوادگی همه من بدبخت رو شناختن من به سر پرستار گفتم کسی نمی دونه من میخوام میکرو کنم لطفا شما هم نگین گفت باشه ولی الان خیلی ناراحتم  وقتی میفهمن کی هستم بیشتر دنبال سوژه هستن ببخشید طولانی شد هیچ کسی رو ندارم درددل کنم شوهرم هم گفت چرا رفتی اونجا  گفتم هر جا تو این منطقه میرفتم منو میشناختن 

امروز سه سیکلم میدم، دکتر قبلش برام چک کرد ولی دو ماه قبل از پانکچر بود، بعدش هم دارو میخوردم همچنان ...

کاش اون موقع هم چک میکرد.ولی دیگه گذشته.اصلا فکر نکن.چون دارو هم خورده بودی حتما اومده بوده پایین .انشاالله تو ازمایش امروزتم پایین باشه و بری واسه انتقال عزیزم.میدونم که میدونی ولی بازم بگم که استرس نداشته باشی هااا..رو نتیجه تاثیر میذاره...

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚