2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست
خانمها تا چند روز بعد هیتروسکوپی لک بینی عادیه؟؟ من یک هفته شد هیستروسکوپی کردم ولی باز هم لک بینی ...

فکر کنم تا دو هفته نرماله....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
واقعا ۴۵ بزنم؟اخه من‌همینجا شنیدم بچه ها گفتن اگه شکمت خیییلی تخته باید ۴۵ بزنی.من خودم لاغرم اما شک ...

عزیز من من شنیدم که پن با زاویه 90 زده شه بهتره.  ...

پیگمنتر شیرازیم پبجمو ببینید  ،عاشق تتوهای مینیمال و آرایش دایم و اصلاح ابرو هستم،،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدارو شکر پس کارات دارن پیش میرن.... ایشالله چیزی به شادی وصف ناپذیرتون نمونده....

الهی من قربونتون بشم انای مهربون.خدا اندازه دل مهربونت بهت بده.

انا جون دیروز به دکتر گفتم راجب سپتوم گفت بدون عکس رنگی نبینم نمیشه برام عکس رنگی نوشت بعد پری انجام بدم اگه سپتوم داشتم هیسترو بشم.....

خدایا معجزه کن.....کافیه که خدا بخواد سلطان سلیمان خ ر کیه
از کجا فهمیدی دارم گریه میکنم ..😭😭😭 نمیتونم .اخه همه با من بودم قلب رو دیدن جز من .. دست خودم ن ...

عزیزم میبینی....

مگه کی رفتی که ندیدی؟

سونوت واژینال بود؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
احتمالا سعادتی چون نمیتونم اون همه راه رو برم  اما دوست دارم با طرازی باشه ..

پس فعلا برو ببین نظر دکتر اونجا چیه؟

واقعا هم با بارداری راه دور سخته....

عزیزم ممنون ..خدا فرشته ات رو واست نگه داره سالم بیاد بغلت خانمی. نه بخاطر اینکه بحساب پریود میشم ه ...

عزیزم چرا با پری حساب میکنی؟

بگو من برات حساب کنم....

البته بگو کی رفتی سونو که گفته پنج هفته....

تاریخ انتقالتم بگو با سن جنینت موقع انتقال....

بچه ها کدوم ماهیا جیوه شون کمه من خیلی دوست دارم ماهیو امروز قزل آلا خوردم ..نمیدونم کدوماش خوبن ماهی سفید ،ماهیای جنوب شیر شوریده...

اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد من و ساقی بهم تازیم و بنیادش براندازیم
سلام بعد از استفاده از شیاف پروژسترون، چند دقیقه باید دراز کشید؟؟

حداقل نیم ساعت....

منظورم وقت عمل بود آنا جون قربونت برم ممنون بخاطر اینکه به تک تک سوالا با مشغله ای که داری جواب مید ...

فدات عزیزم....

دعاهاتون کم چیزی نیست.....

تا عمر دارم مدیونتونم.....

ن براش چیزی نذاشتبن اخه تو صفحات800اینا زده بود پساماشو

پس نبوده....

چون اونا خلاصه ۶۰۰ و خورده ای هست....

عزیزم شما ساکن کجا هستی؟ اگه تهران هستی میتونی بری فیزیوتراپی  پیش خانم دکتر فریدهدهقان منشادی ...

سلام عزیزم من شمالم برای مشکل لولم برم فیزیوتراپی؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏