2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046488 بازدید | 684516 پست
سارا جونم ..سخته ..گفتنش راحته ... ممنونم با دلداریت عزیزم .. بخدا هر بار اسمتون میبینم واست دعا م ...

دورت بگردم..میدونم سخته.ولی معمولا هشت هفته قلب دیده میشه.چیزی که من با چشمام دیدمو بهت تعریف کردم.به اینا فکر کن و دلتو اروم کن...❤❤❤

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
خودت گفتی یا خودشون نوشتن؟ سارا کجا شروع کردی سیکلتو؟

خودشون نوشتن گلم

من دیگه همه مدارکم وپروندم صارم بود ،همونجا شروع کردم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم نگران نباش براى من آنا جون گفتن چون سيكلم نچرال بود با توجه به تاريخ پريود درست در آمد خودتو ...

ممنون عزیزم .فداات از دلداریت ..

ولی درک کن خیلی سخته ...این همه تلاش و انتظار ..الانم ...همش استرس ...

انشاالله که تو هم این چند ماه رو با ارامش و بسلامتی طی کنی و فرشته خوشگلت رو سالم بغل کنی 😘😘😘

صارم با کی؟ پورمطرود بود دکترت؟ راضی بودی؟

اره عزیزم..دکتر خوبیه به ظاهر..یاسی هم با پورمطرود.ازمایش پرولاکتینش بالا بود.شروع نکردن سیکلو براش.البته یاسی خودش سرخود رفته بود ازمایش..

دکتر خیلی جدیه...خیلی ها نتیجه گرفتن پیشش.همه ازمایشها و عکسهامو با دقت نگاه کرد و بررسی کرد.ببین من پیش نصر رفتم.برداشت بهم روزی سه تا لتروزول داد .بدون هیچ سونو و بدون اینکه ازمایشامو ببینه اصلا..گفت سه ماه بخور و اقدام کن.توماه اول چندتا هرطرفم کیست خونی زد.اومدم صارم سونو.دکترم سونو کرد. وحشت کرد.گفت الان میترکی میمیری..دیگه نرفتم پیش نصر.صارم خوبه.کارشون اصولیه.دارو میدن دقیقا زمان سونو رو هم بهت میگن و ازمایش های لازمو مینویسن.. .ولی هزینه هاش بالاست

یه سوال من از دیشب آخر شب دیگه ترشحات تخمک گذاری ندارم  پانکچرم پنج شنبه هست نکنه تخمک ها ازاد ...

یکشنبه بزرگ ترین تخمک 17بود لطفا اگه میدونید جواب بدین اون آمپول که 36ساعت بعد ازاد میشه هم امشب باید بزنم 

من نیم ساعت پیش آخرین آمپول رو زدم کلی هم گریه کردم این همه مراقب بودم کسی داستان  میکرو ما رو ...

ایراد نداره عزیزم...پرستارا محرم هستن...مطمئن باش نمیگن...اونا در طول روز اونقدر مریض دارن که براشون مهم نیست کی چیکار میکنه کی چیکار نمیکنه...بعدشم خیالت راحت باشه...میتونی هروقت به گوشت رسید خیلی راحت انکار کنی...بگو پرستاره سرش شلوغ بوده یه چی الکی گفته یا منو با یکی دیگه اشتباه گرفته...اصلااااا فکرتو درگیر نکن

یکشنبه بزرگ ترین تخمک 17بود لطفا اگه میدونید جواب بدین اون آمپول که 36ساعت بعد ازاد میشه هم امشب بای ...

مگه نگفتن بهت کی بزنی؟؟

به من تایم دقیق دادن.راس ساعت دوازده .۳۶ ساعت قبل پانکچر