2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خداروشکر زایمان کردی قدم نو رسیده مبارک عزیزم .انشالله سالیان سال باهم دیگه به خوشی زندگی کنید زیر س ...

قربونت برم ثمين جون، باور كن تو خاص جلوي چشمم بودي، انشالله تا پايان سال خدا جواب صبرت رو به بهترين حالت ميده

خدايا شكرت بابت مهربونيت، عاشقتم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اناجون سوپرفكت همون ستروتايده؟ اناجون انتقال انتي بيوتيك داره مثل پانكچر؟ هاناجون نداشته، ايران ميد ...

عزیزم نه فرق دارن ولی هر دو کارشون مهاره.... 

سینافکت برا سیکل اگونیسته ستروتاید برا آنتاگونیست..... 

برا انتقال بستگی داره اگه نیاز باشه میدن..... 

من یه کم سوزش داشتم بهم پماد کلوتریمازول دادن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها امروز دکترم معاینه کرد گفت بعد از قطع کردن پروستروژن باید پریود بشی و اگر کیست هایی که مونده ...

عزیزم خوب همون دو تا کافیه..... 

مهد کودک که نمیخوای.... 

چرا الکی الکی وروجکات اسکیمو بشن...... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سیکل نچرال یعنی سیکلی ک ال دی باشه ؟ من برا کیستم دارم ال دی میخورم

نه عزیزم..... 

بدون دا وی هورمونیه..... 

فک کنم سیکل نچرال یعنی سیکلی ک داروی تحریک تخمدان نمیدن و میزارن روال طبیعی طی بشه بعد تخمکهایی ک طب ...

عزیزم سیکل نچرال برا انتقال فریز رو من میدونم که میذارن بدن روال عادیشو طی کنه و هورمون‌های طبیعیشو داشته باشه و تخمک‌گذاری هم بکنه و سه چهار روز بعد تخمک‌گذاری جنینو انتقال میدن.... 

سلام انا خانم.من انتقال جنین فریز دادم ومثبت شد والان هفته۵ هستم وکتر برای جلوگیری از سقط مثل دفعه ق ...

عزیزم جوابتو دادم..... 

گفتم که نگران نباش منم خونریزی داشتم..... 

استراحت مطلق و پروژسترون تنها دوای درده..... 

سلام انا خانم.من انتقال جنین فریز دادم ومثبت شد والان هفته۵ هستم وکتر برای جلوگیری از سقط مثل دفعه ق ...

ضمنا عزیزم بهت تبریک میگم گوارای وجودت.... 

ایشالله به سلامتی بغلش کنی.... 

ممنون از جواب دهیتون تورک آنای مهربون.چه خوبه که هنوز شما و مامان سبحان هستین تو تاپیک.من رفتم دکتر ...

عزیزم فدات.... 

اینایی که نوشتن یه سری تستهای عفونی و.... هست..... 

اچ آی وی، هپاتیت، سرخچه و توکسوپلاسما و.....

عزیزم اگه بتونی انجامشون بدی عالیه..... 

فقط اگه از بیمه میخوایی استفاده کنی مجبوری بدی دکتر زنان بنویسه.... 

خانما من دوماه پیش تخمک کشی ازم شد بعد هایپر شدم امروز رفتم سونو گرافی برام سوپر فکت تجویز کرده میدو ...

برا مهار سیستم باروریته..... 

نگران نباش..... 

احتمالا سیکل لانگ داری..... 

😘😘😘😘😘😘😘دوستت دارم خدا اجرتو داده بيشتر از اينا بده الهي امين انا توي يه تاپيكي طرف نوشته گر ...

عزیزم بهش میگفتی مگه تو خدایی؟؟؟؟؟؟ 

سلام دوستان  کسی می دونه چند روز قبل از انتقال جنین فریز باید به بیمارستان اطلاع بدیم تا جنین ...

عزیزم وقتی تو سیکل انتقالیو روز انتقالتو تعیین میکنن قاعدتا خودشون میدونن کی اینکارو بکنن فکر نکنم نیازی به گفتن شما باشه.....