2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047036 بازدید | 684569 پست
مامان حسرت رو قشنگ یادمه.....  مورد دیگه هم بود فقط چون این اسم تو ذهنم مونده گفتم.....

مرسي انا😘😭 دلم يه جوريه، ابري شده

مرسي مامان سبحان

اناجون ديگه نمياد ايشون؟ باهاش صحبت كنم؟

...
می گن بعد از انتقال باید جوراب بپوشی و پاها را گرم نگه داری . من می پوشم چون سرد هست دیروز یکم برف آ ...

عزیزم بایدی نداره باید به بدنت و نیازش نگاه کنی..... 

من سر دخترم طبعم زیادی سرد بود و تا ماه سوم بارداریم هم جوراب و شال کمر پشم و شلوار پشم تنم بود.... 

اما سر پسرم کلا یا جورایی لخت بودم چون همش گر میگرفتم..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم پاسخ ندادن تخمدان هیچ ربطی ب سن کم نداره یعنی سن ک پایینتر باشه تازه بهتر جواب میده چون تخمدون ...

دز داروها رو کسی میدونه چقدر باید باشه

دفعه اول 87.5داده3تا

بار دوم 100واحد دوتا گنال اف

تو آی یوآی بیشتر از این تخمک داشت اگر خواهرم مشکل داشتتو اونم نباید می بود تخمک

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
آناجون به نظرت با وجودی که خراش دادم امپول پروژسترون بزنم برا پریود شدن؟

نزن سر خود عزیزم..... 

اثر خراشتم تا سه چهار ماه میمونه.... 

من سه ماه بعد انتقال دادم.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
یاسی جونم ۲۲ تا فکرکنم هفتاش پوچ بوده چون جنین شناس الان تماس گرفت گفت ۱۵ تاش تا الان خیلی خوب تقس ...

دیدی گفتم حول و حوش 15 تا نی نی داری😆😆من هر چی بگم میشه، تازه دوقلو باردار میشی😁حالا ببین

چه درمانی؟ هر بار کلی قرص و دارو میخوره  یه ازمایشش یه کم بهتر میشه ازمایش بعدی دوباره مثه قب ...

عزیزم اصلا میکرو یکی ازکاربرداش برا همینه..... 

عزیزم خوب همون مکملا و خنک نگهداشتن ب ی ض ه ها خیلی کمک میکنه...... 

خصوصا خنک نگه داشتن...... 

دز داروها رو کسی میدونه چقدر باید باشه دفعه اول 87.5داده3تا بار دوم 100واحد دوتا گنال اف تو آی یو ...

عزیزم با توجه ب وضعیت تخمداناش بابد بهش دارو بدن.چند تا تخمک داشت اوندفعه؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
يعني باعث سقط نميشه

اگه مراقبت نشه ممکنه باعث سقط بشه.باید استراحت مطلق باشه.هماتوم داری شما؟

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین
عزیزم با توجه ب وضعیت تخمداناش بابد بهش دارو بدن.چند تا تخمک داشت اوندفعه؟

تو آی یوآی 5.6تا 

تو آی وی اف 3تا

وقتی از خدا چیزی می خوای و بهت نمیده، یعنی می خواد بهترش روبده.وقتی این بار اصرار می کنی و نمیده ،یعنی می خواد بهترینش رو بده.خدایا همیشه منتظر بهترینها از طرفت هستم
سلام گلم خوبی ؟ این آمپول hcg قبل از انتقال فریز هم میدن یا اینکه فقط بعد از انتقال میدن ؟ و این آمپ ...

اگه سیکل نچرال باشه بله برا آزادسازی تخمک میدن... 

نه که بعد انتقال به تجویز دکتر و روال کاریش شاید تجویز بشه..... 

سوپرفکتم برا مهار سیستم باروری نمیدونم رو ضخامت تاثیر داره یا نه...... 

بچه ها من از دادم منتظرم جواب بدن تا يكساعت ديگه.برام دعا كنيد ابجيا😢😢😢😢

این صفحاتو بخونم و شادیتو ببینم صلواتتتت..... 

اگه سیکل نچرال باشه بله برا آزادسازی تخمک میدن...  نه که بعد انتقال به تجویز دکتر و روال کاریش ...

اناجون سوپرفكت همون ستروتايده؟

اناجون انتقال انتي بيوتيك داره مثل پانكچر؟ هاناجون نداشته، ايران ميدن؟

...

بچه ها امروز دکترم معاینه کرد گفت بعد از قطع کردن پروستروژن باید پریود بشی و اگر کیست هایی که مونده دفع بشه انتقال همین ماه انحام میشع ولی خیلی ناراحتم گفت الان دوتا جنین دارم دوتای دیگه اش پوچ بده کار خدارو میبینی 😭فقط دوتا این همه سختی بدبختی کشیدم اخرش دوتا موند😢

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
اگه سیکل نچرال باشه بله برا آزادسازی تخمک میدن...  نه که بعد انتقال به تجویز دکتر و روال کاریش ...

سیکل نچرال یعنی سیکلی ک ال دی باشه ؟ من برا کیستم دارم ال دی میخورم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود