2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
خیلی دعا میکنم. الان دیگه این چند روزه از خودم یادم رفته. شماهایی که منفی شدین شب و روز تو فکرم هستی ...

فدات بشم عزیزم ممنونم گلم

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از دست رهااا.منم رفتم دانلودش کردم.برام‌اینو اورد.تازه جنسیت هم‌پسر زد😂😂😂

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام بچه ها خيلي نگرانم حالم بده رفتم ازمايشمو گرفتم تعدادگلبول قرمزا و بالا زده يعني چي علتش چيه ان ...

گلفام جون غلظت خونت بالا نيست؟استرس داشتي حتما...ايشالله كه فشارت كنترل ميشه عزيزم😘

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
گلفام جون من یه پزشک طب سنتی بهتون معرفی میکنم حتما برید پیشش ، فشارتونو کامل کنترل میکنه کارش عالیه ...

بده اسمشو ديوونه شدم باز سرم داره ميتركه گردنم ميسوزه مينيمم فشارم كه ميره بالا حالم خراب ميشه خدا به دادم برسه

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
گلفام جون غلظت خونت بالا نيست؟استرس داشتي حتما...ايشالله كه فشارت كنترل ميشه عزيزم😘

نميدونم فشارم تو بارداري قبلي رفت يباره بالا كه منو بدبخت كرد باز اينجور نشه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹         خداجونم ممنون كه ميخواي اين هديه رو بهم بدي
از دست رهااا.منم رفتم دانلودش کردم.برام‌اینو اورد.تازه جنسیت هم‌پسر زد😂😂😂

عاقااااا دیگه نوموخوام ، چرا به من نگفتی بگیرم ، این فال خودمونه 🤣🤣

بده اسمشو ديوونه شدم باز سرم داره ميتركه گردنم ميسوزه مينيمم فشارم كه ميره بالا حالم خراب ميشه خدا ب ...

شما تهرانین؟ حتما حتما برید پیشش قول میدم پشیمون نمیشی ان شاالله

نميدونم فشارم تو بارداري قبلي رفت يباره بالا كه منو بدبخت كرد باز اينجور نشه 

ايشالله كه نميشه.ايشالله اينبار كنترلش ميكني.نگران نباش عزيزم

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
بده اسمشو ديوونه شدم باز سرم داره ميتركه گردنم ميسوزه مينيمم فشارم كه ميره بالا حالم خراب ميشه خدا ب ...

نگران نباش عزیزم قول میدم خوب میشی ان شاالله ، درخواست دوستی دادم ادرسشو بهتون بدم 

فشارت چند بود؟ قبل اینکه فشار بگیری استرس نداشتی؟

من فشارسنج دارم خونه چندوقته سردرد دارم ميگرفتم خوب بود ولي خودم احساس كردم دستگاه داره اشتباه نشون ميده امروز رفتم بيمارستان قلب ملاقات اونجا فشارمو گرفتم گفت بالاست سرم داره ميتركه

شما تهرانین؟ حتما حتما برید پیشش قول میدم پشیمون نمیشی ان شاالله

اره تهرانم الان اين گلبول قرمزه چرا رفت بالا يا خدا حالا هي يه چيزي ميشه نتونم انتقال بدم

هانا تو خودتو با ما مقایسه میکنی😭 تو داری تو بهشت زندگی میکنی اینجا خود جهنمه😭 😉 عکس جنین که سهل ...

ه عزیز دلم اینجوری هم نیست بهشت .مگه ندیدی چهارتا جنین من رو ریختن دور

خدا با ما است ❤❤